من که فکر نکنم این کار وزارت ارشاد جواب بده
مطمئن باش بازی های غیر مجاز حتما توی بازار میاد و خیلی ها هم میتونن بازی رو تهیه کنن
این وزارت ارشاد بعد از این که همه دستشون به بازی میرسه شروع به جمع کردن بازی ها می کنه
Printable View
من که فکر نکنم این کار وزارت ارشاد جواب بده
مطمئن باش بازی های غیر مجاز حتما توی بازار میاد و خیلی ها هم میتونن بازی رو تهیه کنن
این وزارت ارشاد بعد از این که همه دستشون به بازی میرسه شروع به جمع کردن بازی ها می کنه
برای شروع کارشون که خیلی خوب بود .نقل قول:
اگه بودی و عوض شدن رنگ صورت فروشنده هایی که بهشون میگفتی gta رو میدیدی متوجه میشدی که براحتی میشه ای فروشنده هارو کنترل کرد.
من اولش فکر کردم حتما شبیه بازرس ها یا مامورین ب . س . ی . ج هستم که اینا اینجوری می کنن .
بعد که داشتم بر میگشتم یه دفعه یه سرس آدم جلوم ظاهر می شدن و می گفتن ورق !! سی دی !! >.... که شکم کاملا برطرف شد!؟ ما که هنوز دستمون بهش نرسید و کلا برای یه بازی آدم اینقدر بخواد عذاب بکشه که نمیشه!؟
ُلام!
اين وزارت ارشاد ايران كلا خيلي فيلمه! بازي gta 5 هم همين بلا كمي تا قستمي سرش اومد ولي فقط توي تهران تو شرستان ها راحت مغازه دار ميزاشت ژشت شيشه مغازه الانم هستش!
نه دوست گرامی اینطور نیست . من هفته پیش شمال بودم اونجا هم پیدا نشد(قائمشهر)نقل قول:
اونجا فقط فروشنده هاش راحت می گفتن نداریم . و ترسی مثل فروشنده های تهرانی نداشتن.الان هم دوستانم از شمال به من سفارش داده بودن براشون از تهران بگیرم !؟ که هنوز نتونستم!؟
خوب شما چرا آنلاین نمیخری...؟؟؟نقل قول:
شما باید با مغازه دار از پیش آشنا باشی ، و مثلا اینطور بازی هارو ازش بگیری ، بعد حواست باید جمع باشه سر موقع خرید کنی ...
توی سایت ها که به صورت آنلاین می فروشن ، چرا نمی خری؟
من با یکی از مغازه دار ها آشنا هم بودم و به امید اون رفتم ولی اون هم ندشت!!!؟؟ و بیخیالش شدم.
من سایتی رو نمیشناسم که ارزون و مطمئن و سریع باشه (از سایت هایی که gta دارن)! برای همین اقدام نکردم. یکی از دوسنان یجا رو لطف کرد معری کرد. اگه کسی جایی رو میشناسه ممنون میشم pm بده.
من دیشب اولین مغازه ائی که رفتم داشت !
اورجینال !
ولی نصبش حدود 1 ساعت طول میکشه ! هنوز وقت نکردم نصبش کنم .
مخلصیم .
اگه سایت مطمئن میبخواینقل قول:
همین فروشاگاه پیسیورد میفروشه
اگه هم مغازه دار میخوای فکر کنم انقلاب بتونی گیر بیاری.....
من خودم ازکرج خریدم رفتم گفتم gta میخوام...
طرف از زیرمیزش در اورد و بهم داد...:دی
چی میگین تو شمال که ریخته بود الان دیره حتما باید انلاین بخری...
من 4 دی وی دی کپی با باکس شاتش 4 هزار تومن خریدم تازه نصبش هم انقد راحت بود که نگو این اب خوردن...