بجای اکسس پوینت میشه از مودم وایرلس ای دی اس ال استفاده کر د ؟
من مودم ای دی اس ال لینک سیس دارم چطور می تونم بعنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم ؟
Printable View
بجای اکسس پوینت میشه از مودم وایرلس ای دی اس ال استفاده کر د ؟
من مودم ای دی اس ال لینک سیس دارم چطور می تونم بعنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم ؟
خیلی ممنون که جواب سوالام دادید فقط یه سوال دیگه میمونه. n یعنی چی؟نقل قول:
مودم وایرلس ای دی اس ال خودش اکسس پوینت هم هست.نقل قول:
802.11nنقل قول:
یه استاندارده برای وایرلس که نسبت به 802.11b/g جدیدتره و سرعت و برد بالاتری دارد. البته وقتی بخواین استفاده کنید هم اکسس پوینت و هم دستگاه باید این استاندارد رو پشتیبانی کنه.
mobinnet the only national wimax service in iran :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مودمم لینک سیس هست اینکارو چطوری انجام بدم ؟نقل قول:
نمی دونم ولی خوب چه کاری هست ایرانسل بشتر وقتها مودم هاشو حراج میکنه و با 40000 تومان میشه مودم گرفت.نقل قول:
سیم اینترنت چیه؟ منظور کابل شبکه هست ؟نقل قول:
خوب چه انتظاری دارید پشتیبانی سخت افزاری که نیستند البته باید راهنمایی میکرد از کجا تهیه کنید که خدمات کامپیوتری ها دارند. از لحاظ گارانتی هم بخواهید حساب کنید شام مودم میشه نه متعلقات.
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
استاد منم میخواپم یه کارت شبکه یو اس بی بگیرمنقل قول:
بنظرتون چه مارکو مدلی بگیرم
نظرم رو tp-link tl-wn 822 n و linlsys wusb 600 n هس،نظر شما چیه؟کدوم یکیشون؟یا یه مدل دیگه رو پیشنهاد میدین؟
من اکثر اوقات با 1مگابیت ، ثابت ساعتی 449 مگ دانلود میکنم. این عکس برای دیشب هست.نقل قول:
من درباره ی اینکه چه مارکی و چه مدلی بگیرید و اینکه قیمتش چنده اطلاعات ندارم. ولی تاپیک مخصوص برای این کار هست میتونی اونجا سوالت رو مطرح کنی.
برای تغییر فرکانس هم میری توی کنترل پنل مودم.که برای مودم های جدید با قدیم جاش فرق میکنه. اینم عکسش:
فرکانس هم این 4 تاست:
3559000
3549000
3449000
3459000
1. اگر رنج ip ـش مثل مودم وایمکسه یعنینقل قول:
تغییرش بده به مثلا:کد:192.168.1.*
2. dhcp رو غیرغعال کن.کد:192.168.2.*
3.مودم وایمکس رو با کابل لن وصل کن به مودم adsl
4. استفاده کن!!:8:
Wusb600n دارم و واقعا راضيم
شيكم هست ظاهرش
این مبین نت دیگه شورش رو درآورده.نقل قول:
واقعاً که این حرکت بسیار کثیف و زننده است که برای کاری به این آسانی، این مقدار پول طلب میکنند.
یک آپدیت فریمویر که با چند کلیک انجام میشه و یک ثبت مک آدرس و مشخصات که به مانند ثبت نام در یک سایت است. نصف پول مودم رو که ایرانسل در روز های خاص 40000 میفروشه باید برای یک آپدیت ساده بدن. متاسفانه با هر بهانهای میخوان از مردم پول بگیرن. بیایید من خودم اینجا آپدیت فریمویر را توضیح میدم. گرچه ساده است و خیلی ها بلد هستند. ثبت کردن مک هم وقتی که در سایت مبین نت ثبت نام میکنی امکان پذیر است. گرچه ممکن است قبول نکنند تا پولی به جیب بزنند اما نمیتوانند که پولتان را بخورند. از آن ور هر فصل طمع میکند و سرویس هایش را گرانتر میکند، از طرفی سرویس یک مگابیت نامحدودش هم روی 128 میبندد؛ در صورتی که باید یک مگابیت به اشتراک بگذارد.
کمی تلاش کنید و جلوی اینها بایستید. اسم این حرکت را چه میشود گذاشت؟ مفت خواری، سوء استفاده از امکانات و انحصار، رانت خواری به واسطهی کم اطلاعی مردم و بیتوجهی مسئولین...
این مبیننت هم پسر همین مخابرات انحصار طلب طمعکار است.
این عملکرد مبیننت من را یاد بانک و بورس و بیمه و اوراق قرضه میاندازه؛ حرام خواری بر پایهی طمع.
انشاالله هر چه زودتر دوران جدیدی برسه که دنیا از شر هر چه ظلم و ظالم و طمع و طمع کار خلاص بشه.