نقل قول:نقل قول:
دلتون بسوزه:دی
Printable View
نقل قول:نقل قول:
دلتون بسوزه:دی
با چند نفر از دوستان تصمیم گرفتیم از ایرانسل خداحافظی کنیم اگر کس دیگه ای هم هست اینجا اعلام کنه ما که رفتیممممممممم
این جاست که من باید بگم زرشک ......نقل قول:
اصل سرور های خارجی هست نه سرور ایران
امزوز که من ثبت نام کردم ، 53 تومن شد هزینه ای که باید به حسابشون بریزم .نقل قول:
دوستان یه سوال ، من اگه مودم رو بگیرم بعدا می تونم صاحب سند رو شخص دیگه ای کنم ؟ یا مثلا دوستم بره ثبت نام کنه و بگه مودم داره و از مودم من استفاده کنه ؟ امکان واگذاری مودم به فرد دیگه هست ؟!
پینگ به سرور های خارجی در تهران بسیار بالا رفته است...جدود 600-800 اما به سرور داخلی خوب است...خیلی وضع مسخره ایی شده...
سلام
هر چی یوزر و PASSرو میزنم وارد اکانت نمیشه. مطمئنم که یوزر و پسورد رو درست می زنم. مشکل از سیستمه یا جای دیگه؟ کسی دیگری هم مشکل داره؟
سلام دوستان سرعت اومده پایین من 1 مگ دارم الان با 50 داره دان میکنه
نقل قول:
بله دوست عزیز به خاطر نزدیک شدن به 22 بهمن سرعت ها برای همه افتضاح شده
من خودم هم 1 مگ دارم با 60 دانلود میکنم:2:
کسی تابحال کاری که من میخوام بکنم رو نکرده ؟!!!
سرویس من اعتباری نامحدوده ... میخوام از سرماه برای 2 ماه تمدید نکنم یعنی اسفند و فروردین ... البته بدون درخواست تعلیق . کسی میدونه چه اتفاقی می افته ؟ خودش خودکار به حالت تعلیق میره یا میشه بعد 2 ماه دوباره حساب رو شارژ کرد .
اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم چون میدونم از این 707 چیزی بغیر از اعصاب خوردی نصیبم نمیشه .
با تشکر
اگه پول رو پرداخت نکنی بعد از چند روز اینترتت به طور کامل قطع و جمع آوری میشه...و اگه بخوای دوباره راش بندازی باید مجدد هزینه ماهیانه و راه اندازی و.... رو پرداخت کنی یعنی باید مجدد ثبت نام کنی!نقل قول:
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
با توجه به هته ای که در اون حضور داریم الان این کاملا طبیعیه......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]