سلام.مبارک باشه.ست شما از سری rs پایونیر بهتره فقط ای کاش آمپ بهتری می گرفتی.ساب هم به نظرم یاماها بگیر.یاماها ساب ووفر های خوبی داره.نقل قول:
Printable View
سلام.مبارک باشه.ست شما از سری rs پایونیر بهتره فقط ای کاش آمپ بهتری می گرفتی.ساب هم به نظرم یاماها بگیر.یاماها ساب ووفر های خوبی داره.نقل قول:
سلام دوستان
من یه مدل dav-dz840 سونی خریدم اما به دلیل اینکه خیلی از فرمتهای تصویری رو ساپورت نمیکرد و فروشنده گفته بود که ساپورت میکنه پس از کلی چک و چونه پس دادم
خیلی زود هم باید یه جدیدشو بخرم
برای من صدا و کیفیت تصویر خیلی مهمه به علاوه ساپورت فایلهای ویدیئویی و حتی زیرنویس
اما چون خونه سیستم صوتی ندارم و خونه بزرگ هم هست میخوام صداش هم خوب باشه
خودم دارم رو BCS 414 , 717 تحقیق میکنم
حد اکثر امروز و فردا باید بخرم
لطفا راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید ممنون
2 تای اول کمبو هستند . اولی و دومی قدرت گیرندگی نسبت به سومی دارند.نقل قول:
بین این سه من سومی رو میپسندم.
نقل قول:
من اون دوتاي ديگرو نميدونم ولي لومكسي پدر منو درآورد تا تصوير داد اونم بعضي اوقات رنگها قاطي ميشه .....به نظر من اصلا لومكسي نخر
ساپورت چه فرمتایی برات مهمه؟چون سینما خانگی ها معمولا ساپورت فرمت کمی دارند.نقل قول:
همین معروفا مثل xvid , mkv , mp4 ,....نقل قول:
rs33 رو دیدم خیلی خفنه چون واسم خیلی مهمه صدا هم
قیمتاش هم خوبه واسم
اگه پلیر اون بتونه ساپورت کنه عالیه
اما بررسی که کردم 414 717 خیلی تفاوت با هم ندارن فقط تو وایرلس که 717 داره مشخصا فرق میکنن
حالا نظرت چیه امروز باید بخرم یکیشو
من rs33 دازم ، توصیه ای که برات دارم اینه که ----- خودشو ( مدل 320k ) را بر ندار چون نه فرمت mkv را ساپورت می کنه و نه خروجی hdmi داره .نمی دونم کدام مدلش این مشکل را ندارد . از باندهاش و سابش کاملا راضیم و از لحاظ کیفیت و قدرت صدا مطمئن باش مشکلی نداری . البته اگه پول بیشتری داشتی می تونی آمپهای مدل بالاترشو برداری که امکانات بیشتری دارند .نقل قول:
خب توی مشخصات و تجهیزات 717 خیلی کامله و واقعا خونگیه اما rs33 خیلی حرفه ای ترهنقل قول:
اگه واسه یه نشیمن 80 متری بخوام صداش جواب میده؟
717 رو نمیدونم ولی 33 رو خودم دارم و سالن 60 مترو صدای 35-40 کامل فضارو پر می کنه .نقل قول:
امروز یه سر میرم فروشگاه راستین انشاله بخرمنقل قول:
باید خودم تستش کنم