تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV 2011
تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG SMART TV 2011
دوستان شما پیداتون نیستا من ال سی دی پاناسونیک 32 گرفتم و خیلی ازش راضیم شما که جواب منو ندادید از یه فروم دیگه استفاده کردم اینجا مگه کسی نیست که یه مشاور درست داشته باشه . . .:thumbsdow
مبارک باشهنقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز:20:نقل قول:
کاشکی میگفتی از کدوم فرم کمک گرفتید شاید ما هم از این بلاتکلیفی در بیاییمنقل قول:
چه مدلی گرفتی؟ ماکه نتونستیم کمکت کنیم شما درموردش اطلاعات بذار اسفاده کنیم.
سلام لطفا راهنمایی کنید معایب nx720 چیه؟
در ضمن آیا خرید hx800 هنوز بصرفه هست یا نه؟
برخلاف نظر دوست عزیزمون بنده میگویم نه تنها ارزش 200000 تومان اضافی را دارد بلکه سامسونگ بنا به کارکردی که در 15 سال گذشته باهاش داشته ام به نسبت قیمتش بهترین کیفیت را دارد. مدل d8880 بنا به گفته سایت سامسونگ آمریکا کنتراست 1 به 25000000 دارد و کیفیت تصویر و امکاناتی که دارد در حد یک ابر تی وی میباشد که برندهایی مثل پاناسونیک و سونی و فیلیپس اگر بخواهند تلویزیونی با این مشخصات و کیفیت بدهند حداقل 1 تا 1/5 میلیون گرانتر خواهند بود. خواهش میکنم که لااقل یا در منزل ویا در نمایندگیها تشریف ببرید و یک تست عملی از این تی وی و بقیه رقبایش بگیرید و بعد بکوبونید تو سرش.:13:نقل قول:
مدل d8880 بهترین ال ای دی سامسونگ است ولی نسبت کیفیت به قیمت آن اصلا خوب نیست وشما با هزینه کمتر از این می توانید تی وی بهتری تهیه کنید در کل هیچ کدام از ال ای دی های سامسونگ و ال جی نسبت کیفیت به قیمت خوبی ندارند و تقریبا به طور کلی برای اکثر نیاز ها در سایز 42 به بالا پلاسما های پاناسونیک و در مواردی حتی سامسونگ به مراتب از ال ای دی ها نسبت کیفیت به قیمت خیلی بهتری دارند . در ضمن فرمایشات دوست عزیز مان ............. هم در مورد آبی نشان دادن رنگ مشکی در نور کم منزل و رنگ های مصنوعی هم کاملا صحیح است .نقل قول:
در مورد کنتراست 25.000.000 به 1 هم شما گفتید این اعداد براساس فاکتور هایی محاسبه می شه که بین تولید کنندگان مختلف و گاهی حتی بین lcd , led , plasma از یک تولید کننده فرق می کنه و اصلا معیار درستی برای مقایسه کیفیت تصویر و کنتراست واقعی اونا نمیتونه باشه .
سلام
دوستان عزیز بنده میخوام یک تلویزیون سه بعدی بخرم مبلغی هم که دارم 2 میلیون هست . ممنون میشم راهنمایی کنید
این فناوری اکتیو و پسیو یه خورده گیجم کرده
ممنون