خیلی عجیبه مشترکای شهرای دیگه دارن بدو بیراه میگن به صبانت اونوقت توی سایت کاوش رایانه حرف از سرعتای نجومی میزنن.از مرکز سعدیه کسی صبانت نداره بگه اوضاع چجوریه؟
Printable View
خیلی عجیبه مشترکای شهرای دیگه دارن بدو بیراه میگن به صبانت اونوقت توی سایت کاوش رایانه حرف از سرعتای نجومی میزنن.از مرکز سعدیه کسی صبانت نداره بگه اوضاع چجوریه؟
دوست عزیز از پست هایی که زدی اینجا کاملا مشخصه داری تبلیغ میکنی و بنده وضیفه خودم میدونم پاسخ شما بدم.نقل قول:
خواهش میکنم دست از تبلیغات و خالیبندی بردارید دوست گرامی، خوب نیست برای 2زار آدم دروغ بگه ( حداقلش اگر ادامه بدید به اینکار بعداز گوشزد کردن دروغ دیگه محسوب میشه ) امیدوارم قصد دروغ گفتن به دیگران رو نداشته باشید و فقط بخاطر سرعت روزانه جو گیر شده باشید.
اولا ؛ پشتیبانی ای که شما ازش صحبت میکنی 24هست هیچ کار خاصی برای مشترکین انجام نمیدهد و 99% موارد رو حواله میدهد به ساعات کاری، پس در ساعات شب، ساعات کاری محسوب نمیشه و چیزی به عنوان پشتیبانی و خدمات ارائه نمیکنه کاووش رایانه، قبلا هم گفتم بنده 6 سال مشترک صبانت بودم یکبار نتونستم با مدیریت صحبت کنم یا از خدمات خوبشون که ذکر کنم، برای 4 روز باقیمانده 1گیگ شارژ الکترونیکی رو که میگن اتوماتیکه صادر نکردن، 100% غیر الکترونیکی هست و اپراتور اونجا نشسته و شارژ ها رو چک میکنه و بسیار مشکلات دیگر از جمله پنل و ریز مصرف دزد و بسیاری مشکلات دیگه از جمله 2.5ماه معطلی برای جمع آوری سرویس.
دوما ؛ کاووش رایانه به قید قرعه به کسانی که آپلود کردن تصاویر دانلودشون رو 1گیگ ذکر شده میدهد و به اون شکلی که شما میگی نیست که آپلود کردم 1گیگ دادند، توجه کنید به ذکر مثال:
سوما ؛ سرعتی که باز گذاشتند فقط مختص مراکز مخابراتی سلمان و اطراف سلمان هست مثل امیرکبیر و ... و در مراکز دیگر معمولا به اون حدی که می بینند نیست، این سرعت هیچ ارتباطی به سرعت شبانه نداره بقیه به دلشون صابون نزنند، شبانه همون آشغالی هست که بوده.نقل قول:
به قيد قرعه به مشتركين عزيزي كه با آپلود تصاوير سرعت دانلود خود ، ما را در راه اندازي بخش شاهدان سرعت ياري نمودند يك گيگ هديه داده خواهد شد كه اسامي برندگان اين قرعه كشي به شرح زير مي باشد
جهارما ؛ سعی کنید بجای تبلیغ برای شرکتی به هم وطنان راستشو بگید و تحت تاثیر تبلیغات قرارشون ندید، چون ظاهرا اینکارو کردید.
نقل قول:
قسم میخورم تمام حرف های که زدم راست بوده و هیچ نوع تبلیغی در کار نیست و فقط از روی دلسوزی این رو گفتم
تمام حرف های من که درمورد خودم زدم درسته و شرکت پدرم
من دیدم این یارو رو که میاد از صبانت تعریف میکنه
خوب سرعت شبانه من 350 تا 470 هست بگم بده ؟؟؟ دیشب من 5.9 دان کردم
اگه باورتون نمیشه اصن زنگ بزن 09176109460
من خودم رفتم پشت سیستم طرف چون باهاش گرم گرفتم بهم گفت سرعت های 2 مگ رو downsterem اش رو 6144 می بندن
upsteram رو 104 می بندیم
به من همون موقع یه گیگ رو دادن
بی زحمت شماره پشتابانی این ماتریکس رو بدید .الان شارژ کردم نوشت با موفقیت انجام شد.sms ش هم اومد ولی همون سرویس قبلی مونده.
زنگ بزنم بگم بهشون.
فقط یه چیزی : وسط ماه که میشه شارژ کرد ؟!؟ الان من 128 نامحدود داشتم.اعصابم خرد شد از سرعتش.15 روز مونده تموم شه.الان 256 10 گیگ شارژ کردم.ولی هر چی مودم رو خاموش روش میکنم عوض نمیشه این ....
کمکمکمکمکمکمکمکمک.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا کمک ....من برای شبی 1 تا 1.5 گیگ (کلا یه ماه بشه 40-50 گیگ ) از کدوم شرکت بگیرم ؟!
بین 256 نامحدود بیست نت و یک مگ محدود همیار نت کدوم رو انتخاب کنم ؟ اگر شرکت دیگه ای به نظرتون خوبه بگید.
زود بگید که ضروریه.ممنون.
مرکز دستغیب ام.....
2360680-5<<<<<<<<<<نقل قول:
عزیز ما که داشتیم اصلا همچین چیزی نبود.... دیشب هم کی با یکی از دوستام که صبانت از مرکز فیاض بخش داره چت کردم گفتم شاید جدیدا خوب شده... گفت دانلود شبانه تا حالا نشده بالای 1 گیگ بگیرم... بعد حالا دانلود میگیم باشه مراکز مخابراتی با هم فرق میکنه گیرم که مرکز شما بهتر باشه پینگ که دیگه ربطی به مرکز مخابراتی نداره و هم جا باید یکسان باشه.... این دوست من گفت پینگ من 90 درصد مواقع اصلا زیر 300 نمیاد... حالا شاید شما همون 10% مواقع که میاد زیر 300 رو میگی....نقل قول:
دوستان الان بهترین پینگ ماله کدوم شرکته؟؟
از پارس خسته شدم ... من از cccam استفاده می کنم باید پینگ پایین باشه
الان که افتضاحه 4.2.2.4 : 250
نقل قول:
یعنی فقط مال من خوبه ؟؟؟/
خوب بازم دمشون گرم
خدا رو شکر که مال من خراب نشده !!!
خدایا این حالو از ما نگیر:40::39:
تازه اینا به کنار.... این یکیو که دیگه مثل روز واسم روشنه و 100% مطمئنم که ترافیک میکشن بالا.... تا هر کی هم صبانت داشته اینو تایید کرده... عجیب ترافیک رو میخورن.... تف به ...شوننقل قول:
دوست عزیز الان دیگه همه سرور ها تو ایران هست و با اینترنت نفتی هم پینگ زیر 100 هستنقل قول:
از کجا اکانت گرفتی
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2