و هزاران کاشکی دیگر ...:41:نقل قول:
Printable View
و هزاران کاشکی دیگر ...:41:نقل قول:
عزیز مثله اینکه اصلا دقت نکردینقل قول:
2 گیگ ترافیک اضافه کرده برای آرت
هر گیگ ترافیک آرت معادل 3 هزارتومنه ینی 6000 تومن که به اضافه 634 تومن میشه:
6634 تومن:دی
عزیز جان من به شخصه هیچ وقت از کل ترافیکم استفاده نکرده ام و همیشه چند گیگ آن باقی مانده (بنده با اینترنت 256 دارای 20 گیگ ترافیک هستیم)نقل قول:
ثانیاً مگه این گیگ هایی که باقی می مونه اینها پولش را به ما برمی گردونند یا به دوره بعد منتقل می کنند؟!
اگه اینطور بود حرف شما درست می شد اما اینها پول 20 گیگ کامل را از ما می گیرند (چه مصرف کنیم و چه نکنیم) و در نتیجه برای ما که همیشه از 20 گیگمان استفاده نمی کنیم اضافه کردن 2 گیگ اضافه هیچ توفیری نداره.
من در پست های اخیر دیدم که دوستان از به اصطلاح کاهش قیمت شاتل "به وجد آمده اند،"
اما سئوال من این است که آیا واقعاً باید به خاطر 634 تومان مدام بمب خبری در کنیم و اینترنت را روی سرمان بگذاریم! آیا ما سزاوار بهتر از اینها نیستیم! آیا ما سزاوار این نیستیم که با کیفیت بالاتر از قیمت پایین تر اینترنت برخوردار باشیم!
ممنون سیامک خان :11:نقل قول:
ببخشید فکر کنم خیلی دارم گیج بازی در میارم، ولی منظورت از ریز مصرف ماهانه اینه دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من تا پایان این ماه مثلا حدود 17 گیگ دیگه دارم (ترافیک کلم 22 هست) درسته؟
بله حرف شما درست اما مثلا برای من که از کل ترافیکم تا آخرین بیت استفاده میکنم، اضافه شدن 2 گیگ خودش خیلیه و خیلی حال میده چه برسه به اینکه مثلا 600 تومن هم قیمتش کمتر شده باشه.:27::5:نقل قول:
من آرت 3 دارم و 22 گیگ ترافیک.
شما هم سخت نگیر، اینجا دور هم داریم حال میکنیم شاتلیا.
بله.نقل قول:
مگه جديداً از شاتل گرفتين؟ ماه هاي قبل پس از چه تاريخي حساب ميكردين پيش خودتون؟ :31:
نقل قول:
ببین جو نگیردت ... اینجا ایرانه ... همه دارن به این وضع عادت می کنند ... البته خودم تا یک سال دیگه ایران نیستم ولی من منظورم این بود که بین شرکت های موجود شاتل واقعاً از همه سر تره ... خلاص ...
بابا سیا جون منم سر این قضیه قاط زده بودم ... منم تو دوره ام حساب می کردم ... در صورتیکه اصلاً دوره مهم نیست ... فقط ماه مهمه ... البته برای آرتی ها :8:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی یه مشکلی داشتم خیلی راحت باهاش در مورد v p n و پیلتر شکن و ... گپ زدیم ... خودشون هم شدیداً با این مسائل کنار اومدن ... البته صدام ضبط شده ... فردا میان دستگیرم می کنند :19::5:
برای آرت 1 سرعت 21 کیلوبات خوبه دیگه، مشکلی نیست، حالشو ببر.نقل قول:
نقل قول:به به! مبارکه، برای ما اکویی ها هم دعا کنید که 3 ماهه رو هم 6 گیگ کنن!نقل قول:
آره والا گل گفتی vroom جون.نقل قول:
شما شرکت بهتری سراغ داری؟! به ما هم خبر بده! ببین دوست عزیز، همه ما میدونیم قیمت اینترنت در ایران نسبت به سرعتش و حجمش خیلی گرونه، اما این مشکل شاتل نیست که! تازه شاتل هم سرعتش بهتره هم حجمش مناسبه و هم پشتیبانی خیلی عالی داره، تو این شرایط نباید بیایم خودمون رو با سرعت های چند مگابایت در ثانیه ای اونور مقایسه کنیم. به قول بچه ها تو پست های قبلی داریم دور هم حال میکنیم بر و بکس شاتل! بابا سخت نگیر!نقل قول: