برای ریدینگ کتاب درک متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری رو من هم توصیه می کنم.
End Reading خیلی سبز رو پارسال که سوم بودم نصف بیشترشو خوندم،به ریدینگ مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری نمیرسه.
برای ریدینگ کتاب درک متن به زبان ساده از دکتر شهاب اناری رو من هم توصیه می کنم.
End Reading خیلی سبز رو پارسال که سوم بودم نصف بیشترشو خوندم،به ریدینگ مبتکران تالیف دکتر شهاب اناری نمیرسه.
نقل قول:مثلا خود همین End Reading اومده گفته که بدون دانستن معنی بعضی لغات یه ریدینگ رو بخونی ! خب این درسته ! ولی وقتی یه ریدینگ پر از کلمات جدید هست مطمئنا باید دایره لغات بالایی رو داشته باشی تا بتونی به اون متن پاسخ بدی.نقل قول:
+
تو جواب هاشم چیز خاصی نگفته ! مستقیم رفته انگشت گذاشته روی جواب سوال ! خب شما 10 دقیقه به من وقت بده، می تونم یه ریدینگ رو کامل بخونم و تمام سوالاش رو پاسخ بدم و واسش یه پاسخ تشریحی هم بنویسم؛ در صورتی که چنین فرصتی رو سر جلسه نمیشه به دست آورد.
حالا این "درک مطلب به زبان ساده" چطوره ؟ از نظر حجم، توضیحات و سطح ریدینگ ها ؟
در ضمن کسی دین و زندگی راه اندیشه رو داره ؟ سطح سوالاش مثل کنکوره ؟ (میگم ما هم بدجور چسبیدیم به این درسای عمومی ! )
تا حالا سابقه نداشته توي كنكور ريدينگي بدن كه پر از كلمات جديد باشه ! هيچوقت هم نميدننقل قول:
مثلا خود همین End Reading اومده گفته که بدون دانستن معنی بعضی لغات یه ریدینگ رو بخونی ! خب این درسته ! ولی وقتی یه ریدینگ پر از کلمات جدید هست مطمئنا باید دایره لغات بالایی رو داشته باشی تا بتونی به اون متن پاسخ بدی.
كتاب مبتكران هست نوشته دكتر انار شهابي ؛ البته به نظرمن بهتره زبان سال پيش دانشگاهي مبتكران رو بگيري كه هم اين درك متن رو به طور كامل و تكه تكه توش آورده به همراه يه فيلم DVD آموزش مهارت هاي ريدينگنقل قول:
حالا این "درک مطلب به زبان ساده" چطوره ؟ از نظر حجم، توضیحات و سطح ریدینگ ها ؟
نقل قول:
اگه از بحث ريدينگ تموم شديد به سوال ما هم يه جوابي بديد:19:
خوب منم این کتابه انده ریدینگ رو داشتم همچین مشکلی داشتم ولی وقتی کتاب ریدینگ شهاب اناری اومد واقعا لذت بردم. میدونی خوبیش به اینه که توی ریدینگایی که داده اومده توضیح خوب داده توی پاسخنامش. بعدشم مثلا برای این حالت (ریدینگ با لغات خارج از کتاب) گفته هر پاراگراف رو جدا جدا بخونیم و از روی موضوع هر پاراگراف سعی کنیم حدس بزنیم اون کلمه چی میتونه باشه و بدون ترس به حدسمون اعتماد کنیم. من این شیوه رو امتحان کردم خداییش جواب میده از دوتا ریدینگ کنکور 89 من هم هردوشو رسیدم بخونم هم اغلب سوالاشو با اطمینان جواب دادم(زبانم شد 72 درصد)نقل قول:
برو سایتش شماره تلفنشو بردار زنگ بزن شماره حساب میده پول رو که ریختی با پست پیشتاز 2 روزه میفرسته منم گرفتمنقل قول:
سلام من پشت کنکوری هستم ولی برنامه مینویسم کم میارم مثلا"
دیف 10 واحد2 ساعته
پایه 4واحد 1.5 ساعته
فیزیک 8 واحد 3ساعته
شیمی 8واحد 2ساعته
امار 4واحد1.5ساعته
تحلیلی 4واحد 2ساعته
ادبیات10واحد1.5 ساعته
دینی6واحد1.5 ساعته
عربی 4واحد1.5
زبان 12واحد 45 دقیقه
براساس ازمون 3 دی نوشتم امروزم نخوندم از یکشنبه میخونم فقط بگید چیکار کنم این واحدا کم شن تو رو خدا کمکم کنید میخوام این ازمون بترکونماااااااااااااااااا اااااا ساعتایی که نوشتم زیاده....
سلام
من کتاب خیلی سبز فیزیک پیش دانشگاهی رو دارم .... همون که عکس مرد عنکبوتی روشه ..... این کتاب فقط فصل 1 و 2 رو داره ..... برای فصل 3 و 4 پیش دانشگاهی 1 خیلی سبز کتاب نداره؟؟؟؟ یا اومده فصل 3 و4 پیش1 دو با پیش 2 یکجا آوورده؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که دیف رمزینه (کتاب کلاس-مهربان) دارند:
می تونید از صفحه ۳۳۵ اش (روش دوم در مجانب مایل) یه عکس بندازید؟ (این کتاب من مشکل چاپی داره این صفحه٬ پیوستگی چاپ شده)
من خودم زیاد تست Vocab مشکل ندارم، ولی به نظرتون این کتاب پیش تک جلدی شهاب اناری می تونه "درک مطلب به زبان ساده" رو پوشش بده یا نه ؟ (چون حداقل میشه در این صورت از تست هاش هم استفاده کرد ! )نقل قول:
[ البته به نظر خودم وقتی کسی درک مطلبش قوی باشه تست های Vocab واسش خیلی آسون میشه ! ]
Grammer هم که خیلی ساده است ! مثلا تست سراسری ریاضی پارسال :
We can enjoy exercising .... we are young or old
به نظرم گزینه های رو هم نمیداد مشخص بود که باید Wheter رو گذاشت اون تو !
با سپاس ...