آره آشخورمنقل قول:
خيلي هم نگران نيستم
فقط خب يه سال و نيميه امتحان خيلي جدي ندادم
من كلن دوران مدرسه فقط روزاي امتحان درس ميخوندم و هميشه نمره هام خوب ميشد
Printable View
آره آشخورمنقل قول:
خيلي هم نگران نيستم
فقط خب يه سال و نيميه امتحان خيلي جدي ندادم
من كلن دوران مدرسه فقط روزاي امتحان درس ميخوندم و هميشه نمره هام خوب ميشد
میگم اگه عمومی هارو قبول شم و دوتا ریاضی و مبانی رو بیفتم معدلم زیر 12 میشه؟مشروط میشم؟
ولي خوب دارم فك ميكنم ميبنم خيلي هم وضعم خراب نيست
نصف اقتصاد خرد رو خوندم
نصف سازمان رو هم خوندم
بيشتر از نصف زبان و فارسي و انديشه و آشنايي با دفاع رو هم خوندم خب مشكل حل شد ممنون تشكر
والا بستگی داره . بستگی داره ریاضی و مبانی چند واحدی باشن ؟ یا درس های عمومی که قبول میشی با چه نمره ای قبول شی . چند واحدی باشن .... یا درسایی که افتادی با چه نمره ای افتادی ... مثلا ممکنه شما با نمره 9.40 بفیتی یا ممکنه با نمره 5 بیفتی ( خدانکنه :n02: ) ... اونوقت شرایط فرق میکنه ... زیاد حساب کتاب نکن . با این تفکر برو سر جلسه که میخوای با نمره ی خوب قبول شی .نقل قول:
واحد که زیادن.مبانی 4واحدیه و ریاضی 3واحدی.16 واحد برداشتم.آزمایشگاه کامپیوتر رو شدم 18.زبان رو هم 17 میشم.مثلا فارسی رو بشم 13 و معارف هم 14 و مبانی همون5 و ریاضی7.چی میشه؟مشروط؟
بله اگه به فرض مثال شما مبانی رو 5 و ریاضی رو 7 بشید باتوجه به بقیه نمراتتون مشروط میشین .... اصلا جای نگرانی نیست رفیق . اگه مشروط هم بشی خدای نکرده ترم بعد باید 12 واحد ورداری ....نقل قول:
اگه یه محاسبه کنیم میشه : این ترم 9 واحد پاس کنی ( 7 واحد بیفتی - مبانی و ریاضی ) ترم بعد هم باید 12 واحد ورداری میشه = 9+12 = 21 . یعنی 2 ترم ، 21 واحد ...
چارت درسی که به شما ارائه دادن 9 ترمه..... خب 21 واحد پاس کردی و 7 ترم میمونه ... هر ترم 16 واحد به طور میانگین پاس کنی میشه = 16*7 = 112 + 21 = 133 این بدون احتساب تابستونه .... تابستون هم میتونی 6 واحد ورداری که کلی جلو میفتی ....
پس دیدی که اصلا جای نگرانی نیست ... مسئله مهم تو دانشگاه های امروزی معدل کل هست .
در هر صورت اونایی که میرن دانشگاه روزی لیسانس میگیرن ... چه 9 ترم چه 12 ترم .... اینجا مهم اینه که بتونی معدلتو بالا بکشی و بالا نگه داری ....
مرسی eblis جان.ما که از زندگی سیر شدیم.چقدر مسخره س.کتاب های قطوری میدن که استادها اصلا درس نمیدن و امتحان هایی میگیرن فضایی.کاش حداقل ریاضی رو قبول شم.بازم ممنون
good night best dreams
یه چیزی بگم
با اینکه پیر شده پیام نورم.اما شیوه درس خوندم مثل همون ترم اوله///بقیه دوستامم همینطوریان....
اصلا شب امتحانی بودن تو پوست و گوشت و استخونمونه:n19:
سلام...نا اميدي چرا...همينطوري كه ابليس گفت تازه اول راهي و كلي وقت براي جبران داري....نقل قول:
حتي اگه نرسيدي كتاب ها رو به طور كامل بخوني حتما و حتما چند نمونه سوال با جواب رو بخون....توي رياضي عمومي 1 تكارا توي تست ها خيلي زياده...
يكي از دوستاي خودم براي درس زبان تخصصي رشته كامپيوتر فقط تونست چند تا نمونه سوال رو حل كنه و از اونجايي كه شانس باهاش يار بود تست هاي تكراري زياد داشت و اون بنده خدام به راحتي پاس شد...
حالا ترم اولتون كه رد بشه نحوه ي سوالا و ازمونهاي پيام نور دستتون مياد.
به اميد موفقيت همه دانشجوهاي پيام نور:n26:
نقل قول:
اكثر بچه هاي پيام نور همينطورن...
خودم هنوز شروع نكردم به خوندن...با حالي كه درساي ترمم كمي سختن ولي خوب خوندن شب امتحان و بازده اي كه داشته يه چيز ديگه س...
البت بد اموزي نباشه براي دوستان ترم اولي...ما ديگه ابديده شديم :دي