لطفا چند تا مدل آمپ و ساب واسه اینا معرفی کنید (همراه قیمت):
هدیونیتpioneer 7150ub
باندcadence 69c
یکی از دوستام میگه cadence xa175.4 ببند.چطوره؟ قیمتش؟
بودجه هم حدود 350
لطفا چند تا مدل آمپ و ساب واسه اینا معرفی کنید (همراه قیمت):
هدیونیتpioneer 7150ub
باندcadence 69c
یکی از دوستام میگه cadence xa175.4 ببند.چطوره؟ قیمتش؟
بودجه هم حدود 350
مشخصاتش که خوبه ولی سری های جدید کدنس گویا تو کیفیت لنگ به دستن.نقل قول:
اگر یه جفت بانده و کامپم نمیخواید ببندید یه دوکانال ببندید و یه مونو ولی 4 کانال بگیرید بهتره چون بعدها پشیمون میشید احتمال 90 درصد.
چجور صدایی دوست داری؟
آمپ 4 کانال بهتره.نقل قول:
صدای با کیفیت میخوام واسه رپ و پاپ.
آمپ چی بگیرم .واقعا گیج شدم!:23:
با اینکه خودم بهش سفارش کردم رو ماشینش سیستم Bose ببنده ولی اجزای دقیق سیستم یادم نیست. ولی کلیت سیستم یادم هست.نقل قول:
اگه دزست یادم بیاد رو هر دری 3 تا بلندگو نصب شده بود که همگی شبیه هم هستن. 2 تا ساب و 2تا سنتر و 2تا بلندگوی دراز(دقیقا مثل بلندگوهای لپ تاب) که روی درهای عقب نصب شده بودن و یک عدد از همین بلندگوها که دقیقا روی کاپوت ماشین و زیر ضبط قرار گرفته.
4*(Woofer+Mid Rang+Tweeter)
2*Sub Woofer
2*Center
Dual Mono Amp for 2 subwoofers
4Channel Amp for main door speakers
3Channel Amp for high frequency door speakers
2Channel stereo Amp for 2 centers
این بلندگوهایی که روی در نصب شدن فکر نکنم کامپوننت محسوب بشن، چون هرکدوم به صورت مجزا به آمپ ها وصل شده بودند. یعنی روی امپ 4 کانال برا هر کدوم یک خروجی اختصاصی قرار داشت، 4تا برا تویترها 4تا برا میدرنج ها و 4تا برا ووفرها.
کل این سیستم بوسیله یک پروسسور و یک نتورک داخلی برای تنظیم متغییر و لحظه به لحظه ی این اسپیکرها تغذیه میشه. حداکثر توان واقعی: 800وات برا ساب ها و 1200 وات برا کل اسپیکرها.
ساب ها هم به صورت بندپس(Bandpass) هستن، سیلد و پرتد نیستن.
سیستم طوری هست که وقتی صداشو رو حداکثر میزاری، احساس میکنی که زمین تا فاصله 2 کیلومتری در حال لرزشه! ولی تو این حالت هم ذره ای دیسورشن احساس نمیشه.
Total RMS Power:2000 watts
Total PMPO(Peak) Power:10000 watts
خب به این دوستمون بگو بره حالشو ببره . مرحله خرید ایشون تموم شده یه چیزی اونورتر دیگه برای چی میخواد هدیونیتو عوض کنه ؟نتورکم که ساپورت میکنه . 2000 وات بدونه دیسورت عالیه.نقل قول:
بودجه چقدره؟نقل قول:
حدود 350 و یه کم بیشتر واسه ساب و آمپ.
آخه ضبطش فقط CD وusb پخش می کنه:31: می خواد DVD هم پخش کنه و کیفیتش هم عالی باشه.نقل قول:
میشه برای من هم یک جفت کامپ و یک جفت اسپیکر بیضی خوب برای پرشیا تا 500-600 تومن معرفی کنید؟
Head Unit:8016 Amp:X4D هست
شما میتونید dls 1073 رو به عنوان بیضی (10*7)(((تو بیضیا شک نکن بهترینه)))(قیمت 260-230)نقل قول:
و
alpine type R - dls r6a - hertz hsk165 - رو بنا به سلیقه ی صدایی بخری...
اول صداشو گوش کن بعد بگیر...
سلامنقل قول:
شما بايد آمپ مونو كلاس D و ساب ووفر با Xmax بالا مثل Type R يا كيكر L7 تهيه كنيد.باكستون بايد بزرگ(80ليتر به بالا) باشه و روي فركانس پائين مثل 30Hz تيونش كنيد.
Bose رو كجا پيدا كردي؟:18::18::18:سيستمهاي خودروئيش تو ايران من نديدم.تو تركيه هست ولي اينجا؟نقل قول:
دوست شما احتمالا سيستمشون رو نتورك بستن.:46:
1073 تو تهران 295 هفته پيش از نمايندگي تو خ سورنا قيمت گرفتم با گارانتي زابنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی دوستان امروز به لطف دوست و یار 2 ساله ی ما تو این فروم حمیدخان بنده یه آمپ برا 6975 هام گرفتم.
مدل آمپ :
Pioneer GM-5400T
خریدن به قیمت 160 واقعا نمیدونم چی بگم هنوز ازشون تحویل نگرفتم فقط میتونم بگم خدا نگهشداره برا ما و این انجمن خیلی بنده خدا تلاش کرد زیر قیمت برام بخره این آمپو