من که دیشب رو خواب بودم ولی تا ساعت 1:05 که پشت نت بودم همون 20-30تا بود الانم که بیدار شدم عالیه ولی خوب ترافیک تو این ساعت بالا نیست واسه همون وگرنه 1ساغت دیگه باید دید چطوره؟:20:
Printable View
من که دیشب رو خواب بودم ولی تا ساعت 1:05 که پشت نت بودم همون 20-30تا بود الانم که بیدار شدم عالیه ولی خوب ترافیک تو این ساعت بالا نیست واسه همون وگرنه 1ساغت دیگه باید دید چطوره؟:20:
درود
این مطلب مال نارنجی هست جالبه...
امروز شرکت EBP اعلام کرد ارایه اینترنت با سرعت 1 گیگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی در آمریکا را آغاز کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنت می توانند با سرعتی خارق العاده که ۲۰۰ برابر سریع تر از پرسرعت ترین خطوط اینترنت فعلی در امریکا است به اینترنت متصل شوند.
شروع سرویس دهی این خدمات از شهر Chattanooga و مناطق اطراف آن در ایالت تنسی آمریکا خواهد بود. این شرکت اعلام کرده امکان سرویس دهی به بیش از ۱۰۰ هزار کاربرخانگی و شرکت را با سرعت یک گیگابیت دارا است. تمام ساکنین مناطق شهری و روستایی که در منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از این شهر قرار دارند قادر به استفاده از این خدمت هستند.
به گفته این شرکت این سرویس جدید که بر پایه فیبر نوری ارایه می شود، سبب شده کاربران اینترنت در آمریکا بتوانند ۱۰ سال نسبت به برنامه «کمسیون فدرال ارتباطات آمریکا» جهت دسترسی کاربران این کشور به اینترنت جلوتر باشند. بر طبق برنامه این کمسیون، تمام شهروندان این کشور تا سال 2020 بایستی به اینترنت 100 مگابیتی دسترسی داشته باشند.
هرولد دپریست مدیرعامل شرکت EPB می گوید این اینترنت با قیمت 350 دلار در ماه به کاربران فروخته می شود و دسترسی به چنین سرعتی کاربران این سرویس را در خط مقدم برای پیشرفت سریع تر و همچنین خدمات ارتباطی، بهداشتی، آموزشی و توسعه صنعتی بهتر قرار می دهد.
البته شاید این خبر برای ما کاربران ایرانی اصلا خوشحال کننده نباشد و بهتر است این سرویس را با اینترنت خانگی 128 کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد 8000 برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع 21 گیگابیت است برای 24 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور.
بدرود
با سلام
همونطور که بچه های دانشکده همشون میدونن سرعت اینترنت دانشکده حدود 8 ماهی میشه به شدت افت کرده بود و حتی نمیشد باهاش گوگل رو باز کرد. اما:
یکشنبه که واسه کارای انتخاب واحد و چیزای دیگه یه سر رفتم دانشکده گفتم یه سر به اینترنتش بزنم شاید تغییری کرده باشه. با صحنه ای مواجه شدم که هرگز فراموش نخواهم کرد
کمترین سرعت دانلود(لحظه ای) = 200 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت متوسط و دائمی = 1.1 مگابایت بر ثانیه
بیشترین سرعت دانلود(لحظه ای)= 5 مگابایت بر ثانیه:18:
یه جورایی کفم بریده بود و بی جنبه شده بودم میخواستم به قول سوتی معروف یکی از دوستان تمام گوگل رو دانلود کنم ولی حیف وقت نشد:31:
اما مشکلات
1_تو 5 ساعتی که تو دانشکده به نت وصل بودم 5 بار دیسی شدم
2_امسال برای هر دانشجو یه یوزر مخصوص در نظر گرفتن که بر اساس اون اولا هرچی دانلود کنیم یکی چک میکنه دوما یه حجم خاصی حق دانلود داریم
اینجا مطرح کردم چون همونطور که همه میدونید شرکت اندیشه سبز خزر متولی اینترنت دانشگاه گیلان است
نقل قول:
به نظر مياد كمي بهتر شده..!
خدا را شکر دیشب قطعی نداشت سرعت هم خوب بود کلا 1200 مگ دانلود شد.
آقا من اشتراک اندیشه رو دارم
سرعتمم دانلودمم خوبه دورو ور 70 تا 80 کیلو تو شب هست که رایگانه
روزام تا 100 تایی هست
میخواستم ببینم اگه دانلود بینهایت اندیشه رو بگیرم 128 رو سرعتم افت میکنه و 16 کیلو دانلود میشه یا نه همون میمونه ؟
قیمتاش جالبه 3 گیگ 13500
اونوقت بینهایت 15500
باید یه فرق بزرگ داشته باشه مگه نه ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از ساعت 3 رو امتحان نکردی چون نم تا اون موقع مشکل مشابه داشتم با تورنت اما بعد ازون خیلی خوب شد و تا 90 رفت نوسان نداشت دیشب اندیشه حالش خوب بود:31:نقل قول:
128 خط2
وضعیت سرویس نامحدود:
اندیشه سبز خزر
256نامحدود
مرکز 7(727)
سرعت دانلود بین 45تا55
با تشکر.
هادی
خودت یک حساب سرانگشتی بکن. 128 با 8 گیگ در ماه رو دارن میدن 22500 اونوقت بینهایت رو 15500 خوب اگه سرعتشون حتی اگه اختلاف کمی هم با هم داشت, ملت مغز خر نخورده بودن که اون همه بیشتر بابت سرویس محدود بدن. قیمتاشون, با زبون بی زبونی دارن با ادم حرف میزنند :46:نقل قول:
آقا من اشتراک اندیشه رو دارم
سرعتمم دانلودمم خوبه دورو ور 70 تا 80 کیلو تو شب هست که رایگانه
روزام تا 100 تایی هست
میخواستم ببینم اگه دانلود بینهایت اندیشه رو بگیرم 128 رو سرعتم افت میکنه و 16 کیلو دانلود میشه یا نه همون میمونه ؟
قیمتاش جالبه 3 گیگ 13500
اونوقت بینهایت 15500
باید یه فرق بزرگ داشته باشه مگه نه ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟