[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دست این مودم هنوز نیومده خودتون ببینین
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دست این مودم هنوز نیومده خودتون ببینین
بهتر بود تلفنی ثبت نام میکردینقل قول:
الان هم زنگ بزن ثبت نام کن
--------------------------------------------------------------
در مورد مودم هم تو پستهای قبلی پرسیده بودن دنبال مودمی با چیپست برودکام باشن
زیاد دنبال برند خاصی نباشین
بله با نمایندگی اصفهان تماس گرفتم شماره تلفن رو برای استعلام گرفت گفت بعد از ظهر تماس بگیر...نقل قول:
تلفنی اونوقت پرداخت هزینه به چه صورت هست؟
ممنون
شماره کارت میگه میری کارت به کارت میکنینقل قول:
بعد زنگ میزنی شماره کارت و زمان پرداخت رو میگی
قبلا اینجوری بود
اگه قانون جدید نزاشته باشن
دوستان وضعیت پینگ فن آوا چه طوره الان؟؟؟
کلا با بررسی هایی که کردم به فن آوا رسیدم...الان پارس دارم که خیلی بد شده.هم شبانه رو ورداشته هم سرعتش کم شده هم دم به دم قطع میشه.
هایوب که پرت خالی نداره مرکز ما...آسیا تک هم تعریفی ازش نشنیدم...رسیدم به فن آوا...گزینه ی دیگه ای هم نیست.
با این وضعی که همه دارن میان فن آوا این شرکت هم مثل خیلیای دیگه تا آینده ای نه چندان دور خراب میشه و میزنه جاده خاکی!!
دقیقا با این وضعیت شاهد تغییر اساسی در سرویس های نامحدود این شرکت خواهیم بود بالاخره این شرکت که به پای اپراتورهای مطرح دنیا که نمیرسه اگه کاربرانش زیاد بشه و مصرف پهنای باند بره بالا و چون سرویسهای نامحدودش محدودیت نداره با کمبود پهنای باند مواجه میشه و حتما محدودیت بر روی سرویس های نامحدودش اعمال میکنه شک نکنید ولی امیدوارم که به این زودی ها اتفاق نیفته چون دیگه هیچ جا نامحدود واقعی نمیده:n28:نقل قول:
برای من که همچنان قطع اســـت و با رایتــل اومدم :n29:
خودشون هم دیگه نمی دونن مشکل از کجاست :n34:
مشکل اینه یه سری جو گیرن میان تو این تاپیکا هی پیام میدن که فلان شرکت نامحدوداش خوبه و محدودیت نداره یکی نیس به اینا بگه شما استفاده داری میکنی و راضی هستی دیگه گفتن نداره.... دقیقا آسیاتر هم عین همین شرکت بود یه زمانی از بس تو اینجا و پی تی همه نوشتن آسیاتک نامحدوداش عالیه همه اومدن نامحدود گرفتن و به قول شما پهنا باندارو یه سری خوردن و اخر عاقبتش این شد که الان میبینید.و فن اوا هم همین وضع پیش میاد براش قبلا که قیمتاش خوب بود میگفتن این اسیاتر و های وب بهشون فشار اوردن چرا قیمتاتون کمه اینا هم مجبور شدن گرون کنن.کم کم باید بریم تو فکر یه شرکت دیگه......نقل قول:
مال منم مثل شما بود 48 ساعت قطع بود با تعویض پورت درست شدنقل قول: