یک ویدئو عالی از Milo محصول جدید Natal Xbox360:
کد:http://e3.gamespot.com/video/6210718/
یک ویدئو عالی از Milo محصول جدید Natal Xbox360:
کد:http://e3.gamespot.com/video/6210718/
با سلام
بالاخره من هم با اکراه يک ايکس باکس گرفتم
فروشنده پيشنهاد کرد که يک کولر بهم بده که هم ترمومتر داره و ميتونه کنسول رو بدون مشکل تا 10ساعت هم خنک کنه
نظر دوستان چيه؟
برد کنسول هم فالکونه چون جاسپر رو تو تبريز هم پيدا نکردم
در ضمن دوستان چه توصيه اي براي سه چراغ نشدن دارند ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
سلام.جاتون خالی xbox منم سه چراغه شد...
همون موقع برق مرکزی رو قطع کردم بعد که روشنش کردم درست شد و علتش هم نوسان برق بود
نقل قول:
نوسان برق واسه کنسول خیلی خطرناکه خیلی
حتما محافظی چیزی بذار تا بیشتر از این دچار نوسان نشه
این نوسان برق تو این کشور واقعا کمر صنعت الکترونیک رو شکسته ! TV , یخچال , کنسول و ... !
برای من هم پیش اومده که برق تو کمتر از 1 ثانیه رفته اومده و کنسول 3 چراغ داده ! البته فقط 1 بار خداروشکر !
در هر صورت کاریش نمیشه کرد ! باید مواظب باشیم دیگه !
من هم همین اتفاق برام 6 -7 ماه پیش افتاد.. فقط با این تفاوت که یخچال و فریزرمون عمرشون دادن به شما..نقل قول:
این نوسان برق تو این کشور واقعا کمر صنعت الکترونیک رو شکسته ! TV , یخچال , کنسول و ... !
برای من هم پیش اومده که برق تو کمتر از 1 ثانیه رفته اومده و کنسول 3 چراغ داده ! البته فقط 1 بار خداروشکر !
در هر صورت کاریش نمیشه کرد ! باید مواظب باشیم دیگه !
حتماً ترانس بگیرد اون هم از نوع خوبش..
احتیاج به فن ندار اگر خواستی میتونی فن های کنسول رو 12 ولت کنی که بیشتر کار کنن..نقل قول:
با سلام
بالاخره من هم با اکراه يک ايکس باکس گرفتم
فروشنده پيشنهاد کرد که يک کولر بهم بده که هم ترمومتر داره و ميتونه کنسول رو بدون مشکل تا 10ساعت هم خنک کنه
نظر دوستان چيه؟
برد کنسول هم فالکونه چون جاسپر رو تو تبريز هم پيدا نکردم
در ضمن دوستان چه توصيه اي براي سه چراغ نشدن دارند ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
دوستم ارزونتر از 38 خریده راضیه و چند ماه که داره کار میکنه. اگه باتریی که میخری آمپر بالا و مارک خوب باشه مثلا سونی و یه شارژر اتوماتیک سونی هم براش بگیری راحت 24 ساعت جواب میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا من اين کنسول رو باز نکردمنقل قول:
ميشه راهنمايي کنيد
دیشب VGA BOX گرفتم 12.500 تومن و یه تبدیل برای اسپیکر 500 تومن الان دارم حال می کنم! (مانیتور هم دو پورته هست یکی کامپیوتر یکی دستگاه ... با دکمه روی مانیتور سوییچ میشه اصل حال) فقط مونده اسپیکر که تک پورت هست به نظر شما میشه با خرید تبدیل دو به یک هدفون همزمان صدای دوتاش رو داشته باشم؟ (از این تبدیل ها که برای MP3 Player می خرن که دو تا هدفون رو به کی بزنن!)
این ویدئویی که Xbox برای کنترل های جدید کنسولش داده ، لاستیک ماسین عوض میکنن و پنالتی میزنن و این حرفها ، واقعا حقیقت داره؟
من فکر میکنم واقعا دیگه فضاییه. نمیشه همچین چیزی برای 360 بیاد بابا!
بی اندازه هیجانی شدم دیدم این دمو رو...
کی قراره عرضه بشه؟