امروز هر چی از نت استفاده کردم تو ساعت غیر رایگان برام رایگان زده :n10: دلیلش چیه؟؟؟ :n13:
Printable View
امروز هر چی از نت استفاده کردم تو ساعت غیر رایگان برام رایگان زده :n10: دلیلش چیه؟؟؟ :n13:
دوست عزیزنقل قول:
ممنون از توضیحات کاملتون. فقط این که شما کدوم مرکز مخابراتی تهران هستی؟
رفیق من تازگی آسیاتک نگرفتم ولی سه ماه پیش خطم هنوز تخلیه نشده بود یک ISP رفتم اسم نوشتم و البته پورت خالی هم موجود بود و چند روز بعد راحت تخلیه کردم و یک هفته بعد شرکت جدید رانژه شدنقل قول:
بدلیل پاره ای مشکلات حجم با تاخیر در پنل محاسبه و نمایش داده میشه.(زنگ بزن 1544 پیغام ضبط شده رو گوش کن)نقل قول:
شاتل و پارس انلاین برای پروفایل گیم چه قابلیتی بر روی خط فعال میکنند تا پینگ داخلی کاهش پیدا کنه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار دیشب اینترنت کشور یه خرده قاطی داشته !
برای منم دو بار قطع شد
تو سایت ها هم زدن که نت مشکل داشته
تو پنل هم قاطی پاتی شده دیشب !
من کلا تو ساعات رایگان سیر میکنم الآن زدم قشنگ دانلود میشه شب هم اصلا محدودیت نداشتم. :n31::n31::n31:نقل قول:
خدا به خیر کنه :n28:
امروز ساعت 6 صبح هم قطع بود برای من
اصفهان
برای منم دیشب یه ساعت غیر رایگان رو رایگان حساب کرده ولی مطمئن باش بعدش کم میکنن ! گول نخورنقل قول:
2 روز مونده سرویسم تموم شه بیشتر از حجم موندم استفاده میکنم میخان کم کنن به درک ولی خب خیلی لذتبخشه آدم اینترنت 10 مگ نامحدود داشته باشه حتی شده چند ساعت :n02:نقل قول:
مرکز شهید باهنرنقل قول:
در ضمن اینم بگم که گیت وی من با بقیه کلا فرق داشت و isp یم رو میزد لایزر! ( گیت ویم این بود : 93.110.0.255 )
در آخر اینم بگم که واسه من مشکل حجم خوری در تایم رایگان رو داشت! و اگر زیاد دانلود میکردم ، قشنگ نصفه حجممو میخورد ( یه بار 7 گیگ خورد ) ؛ ( حتی از ساعت 2:30 شروع میکردم تا 7:30 !! ) ولی خب با شکایت حجمامو پس میگرفتم...
امروز هرچی مصرف میکنم چیزی کم نمیکنه سرویسم هم امروز داره تموم میشه تکلیف چیه الان نکنه بعدا ازم کم کنن؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
یکی دو روزه قطعی واسم زیاد شده. قطع میشه بعد نیم ساعت آیپی نمیگیره. (لاین میره ولی زود وصل میشه)
الانم آیپی هایی که میگیره مال ایران نیستن اصن. همش از moldova میگیره! بعضی از همین آیپی ها هم اونترانت(!) میشه ینی سایتای خارجی اوکیه ولی داخلی باز نمیکنه تقریبا : )))
جریان چیه. کسی همچین مشکلایی داره؟؟
ها راستی گیت وی هم عوض شده واسه اولین بار
کلا نت از دیروز یه خرده قاطی کرده !نقل قول:
اینو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هعی داداش داغ دل منو تازه کردینقل قول:
من یکسال اینترنت نامحدود داشتم الان اینقدر پشیمونم چرا ارشیو نکردم همش استریم میکردم کاش ارشیو میکردم هعی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
این چی چیه زومیت گذاشته :n29:
------------------------------------
جون تو نفهمیدم چی گفتی استریم چیه آرشیو چیه منظورت؟ :n36:نقل قول:
دوستان آسیاتک چطوره؟ حجم خوری داره یا نه؟
منظورش اینه که ای کاش فایلها رو دانلود میکردم الان تو ارشیو داشتمشنقل قول:
نه اینکه بشینم ویدیو و فیلم و سریال ها رو انلاین نگاه کنم
از اینترنت یه خریدی داشتم اینو هدیه داد . احتمالا حجم باشه . استفاده ندارم :n01:
Asiatech Gift : 2-WVC8313YUBB
دیشب برای من قاطی کرده ساعت 4:50 قطع شده بعدش که وصل شده حجمو حدود 300 مگ خورده :n03:
عجب شانسی ! برای بعضیا از دیروز تایم معمولی رو هم رایگان حساب کرده - برای من تایم رایگان رو هم حجم حساب کرده
در ضمن برای اولین بار آیپیم از 5.xxxxxxx اومده روی 212.33.215.159 و اسم isp هم شده Fanavaran Dibagaran Paydar :n04:
مودم رو ریست کردم ایپی رفت روی 93.115.220.59 و isp هم شد Global Fiber Communications SRL !
زنگ زدم پشتیبانی برای اولین بار خودشون هم نفهمیدن قضیه چیه !نقل قول:
میگم اصلا ip و isp من کاملا تغییر کرده الان رفته رو خارج !
به خاطر همین قطعیمم زیاد شده یعنی مثلا 20 ثانیه هیچ سایتی باز نمیشه دوباره درست میشه !
آقا دوباره بسته 4+4 گیگی میده این آسباتک اینا محدودیت تعداد ندارن؟؟ مثلا 40 گیگ بگیری 40 گیگ بهت هدیه میده؟؟؟
نقل قول:
مال منم تغییر کرده
اسم هاست رو ببین :n04:
نقل قول:اسیاتک جدیدا به علت کم اوردن آی پی مجبور شده رنج آی پی های جدید بخره. برای همین هنوز به اسم اسیاتک ست نشدن و کمی زمان میبره. این مورد در isp هایی که کاربرانشون زیاده مشهوده.(مثل مخابرات تهران که رنج 89 لوکیشن رو که چک میکنی رومانی نشون میده!)نقل قول:
والا من 1 سال اسیا تک داشتم تا حالا نشده بود این جوری بشه ! یعنی ایپی زیاد تغییر میکرد ولی همیشه با 5 شروع میشد و isp رو همیشه اسیا تک میزد ؛ تازه من کرمان هم هستم اونقدر شلوغ نیست که بخواد این کارو کنه ! به نظرم به خاطر همون اختلال اینترنت سراسری کل کشور هست که از دیروز به وجود اومده !نقل قول:
گیت وی هم عوض شده؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه همونه !نقل قول:
اصلا میترسم دیگه امشب با این ip جدیدم دانلود شبانه بزارم چون دیشب بعد قطعی نصف شب و عوض شدن ip کامل حجمم رو خرده !
البته سرعتم خیلی بهتر شده ها با این ip جدید ولی کلا اختلال داره یعنی مثلا 20 ثانیه نت هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه دوباره درست میشه !
منظورم شهر شما نبود!نقل قول:
بطور کلی گفتم که اسیاتک ip کم اورده و ip های جدیدی خریداری کرده تا کاربران مشکل اتصال نداشته باشند.
وقتی تعداد ip کم باشه و از یه طرف تعداد کاربران زیاد شده باشن و همه بخوان همزمان متصل شوند به مشکل برمیخورند و یک سری به اینترنت نمیتوانند متصل شوند تا یکی از کاربرا دیسکانکت کنه و بتونه به شبکه وصل بشه.
برای منم چندتا رنج جدید اضافه شده.
این سایت آسیاتک کی درست میشه؟ من دو روز نمیتونم حج مصرفی کنترل کنم، هر چقدر ریلود میکنم بازهم نشون نمیده.
الان دارم windows 10 1511 دانلود میکنم میخوام بدونم چقدر حجم دارم...شاید اینو رایگان حساب کنن؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
یهویی الان کار میکنه، دانلودم حساب شده.....این هدیه 4 گیگ برای خرید 4 گیگ کجاست؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سرعت با این آی پی جدید خیلی بهتره
اره موافقم ولی قطعی های 10-20 ثانیه ای داره برا من ، خیلی هم زیاده یعنی هر 10 دقیقه یه بار این جوری میشه و حتی رو اون نتورک پایین کنار ساعت علامت تعجب میاد !نقل قول:
مال من قعطی نداره . همه چی عالیه
ایپیت چنده و کدوم کشوره ؟ مال من شده مولداوی :n21:نقل قول:
نقل قول:
City: almaty
State/Region: almaty cityCountry: kz -
91.***.**.**
دوستان برای شکایت از این خراب شده راهکار بدید لطفا
سرویس ۱۰ مگ ۱۰ گیگ
جدا از ترافیک دزدی سرعت بالای ۵ مگ برای من آرزو شده
سلام به دوستان
2تا کد تخفیف 22 هزار تومنی دارم یعنی در مجموع 44 هزار تومن.
هر کسی خواست pm بده
1دونه 12 تومن
2تا باهم دونه ای 10 میشه 20
آقا دوباره بسته 4+4 گیگی میده این آسباتک اینا محدودیت تعداد ندارن؟؟ مثلا 40 گیگ بگیری 40 گیگ بهت هدیه میده؟؟؟:n41:
یکی جواب مارو بده خواهشا.