یک سوال: موقع لود شدن بازی، dont send میده باید چکار کنم.
من حدود 30 تا ماشین اضافه کردم. آیا به خاطر زیادی ماشینه که پیغام میده.
یک سوال: موقع لود شدن بازی، dont send میده باید چکار کنم.
من حدود 30 تا ماشین اضافه کردم. آیا به خاطر زیادی ماشینه که پیغام میده.
اگه ماشینا رو درست کپی کرده باشی هیچ مشکلی نیست . ممکنه تنظیمات اشتباه باشه یا یه مودی نصب کردی که با بازی سازگاری نداره بعد از آخرین بازی ای که کردی چی تو بازی گذاشتی ؟نقل قول:
نمیدونم شما این کارو کردید یا نه ولی : ماشین باید یک دامی برای نشستن روی صندلی عقب داشته باشه از همون مربع سبزا به اسم pedpackseat البته این نیست یه چیزی تو همین مایه ها . درضمن در باید دامیش تنظیم باشه و اسمش هم درست باشه .نقل قول:
پراید من تکمیل شد اما تنها مشکلش اینکه توی بازی به جای اینکه عقب بشینن میان جلو میشینن
اینم عکسش
اینم تا اینجای پرشیا . به نظر خودم باید تکمیل باشه . بچه ها اگه کسی میتونه از چراغ عقب پرشیا عکس بگیره برام بزاره . من عکس دارم ولی زیاد بزرگ نیست با اندازه خیلی بزرگ . اگه نشد هم اشکال نداره همین چراغ کوچیکو میزارم ولی با کیفیت بهتره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ جلو رو درست کردم . ببینید اگه درسته برم سر تبدیل و ... هر فرقی با پارس داره بگید اگه بتونم حتما درست میکنم .
اقا محمد رضا خیلی عالی شده
من آخرین مدی که ریختم 17 رینگ بود،ممکنه بخاطر اونا باشه؟
سلام محمد رضا من خیلی از کارت خوشم اومد بازم ترکوندی . چه خبر از پراید و ماشینای جدید اگه چیزی داشتی برا من هم عکسش رو بزار . من که دیگه نمیتونم بازی کنم حداقل عکسش رو ببینم . راستی اگه میشه خودت یه اکانت برای من تو سایتت باز کن چون حوصله ندارم درست کنم اسمش رو هم همین hshak2006 بزار . ممنون.
اره ممکنه درست وارد نکرده باشینقل قول:
میگیم اقای king بد نبود اگه نام اون بنده خدایی که 206 رو ادیت کرده بود و شما متریالش رو براق کردی میزاشتی.
نقل قول:اخه بابا هم تاپيكي . دوست من. چي بگم ديگه...اومدي يه سوال پرسيدي منم (از ته دل ميگم) يه اشتباهي كردم بچگي كردم خامي كردم اومدم كمك كنم يه جواب نوشتم. من كه تو رو نديدم كه نميدونستم تو اخر اديت كردني....ولي هر كسي هم ميخواي باش دليل نميشه بخواي ليچار بار من كني... نميخواي من اصلا جواب شما رو نميدم خيال منم هم راحتنقل قول:
تازه كي گفتي كه دراش وا ميشن؟
من خودم می گم چون خودم تستش کردم در ضمن از شما عذرخواهی میکنم چون اون موقع اعصابم خورد بودنقل قول:
یه مشکل دیگه هم داره اونم اینه که چراغهاش که روشن میشه تصویر ش خراب میشه.
به اقا حامد گل .حالا ما شدیم king .مارو فراموش کردی؟من فقط مترال نریختم .اصلا ماشین اینطوری نبود.انگار مود ایان بی زدی.اینم نام سازنده:GrzesieKنقل قول: