دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشتهنقل قول:
Printable View
دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشتهنقل قول:
باقی هم میذاشت احتمال سناریوی زیر وجود میداشت :n02:نقل قول:
اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟
سرعت اتوماتیک روی 16 مگ بسته میشه یا باید زنگ بزنی واست ببندن؟
متوجه شدم مشکل شما چی هست .نقل قول:
بعد از تغییر فروش اینترنت ، اومدن سقف باز گذاشته مشترکین قدیمی رو هم محدود کردن .
شما سرویس دو مگابیت خرید کردین و براتون تا ۱۶ مگابیت تا قبل این داستان ها باز بوده .
من سرویس سرعت هشت مگابیت ابتدای سال در فروردین خرید کردم و سرعت خطم دوازده مگابیت بوده.
بعد از مشکل پهنای باند پیدا کردن همه مشترکین قدیمی رو به سرعت اسمی محدود کردن ، برای من خیلی قابل تشخیص نیست چون سرعتم خیلی کاهش پیدا نکرده .
اما برای شما به وضوح مشخص هست و خیلی از ساعت ها دارن همون دومگابیت رو بهتون میدن .
مگه شبکه خلوت باشه.
دیگه توجه ندارن که من و شما سرویس قدیمی داریم ،اعمال محدودیت کردن و به محض اینکه شبکه شلوغ میشه پهنای باند مشترکین قدیمی رو هم به اون پهنای باند قراردادشون کاهش میدن.
این مشکل مخصوص پارس آنلاین هست ربطی به دیگر شبکه ها نداره .
ممکنه اونا هم مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن ، اما چنین افت شدید سرعت این دوستمون کاملا مشخصه از کجا داره آب میخوره .
دقیقا حرف شما درستهنقل قول:
حالا اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟
سرعت اتوماتیک روی 16 مگ بسته میشه یا باید زنگ بزنی واست ببندن؟
نقل قول:
تو پنلتون مینویسه که حجم قابل انتقال چقدر هست. ولی اگه بخواید از حجمی به غیر حجمی برید مطمئن نیستم منتقل بشه . من یه بار از حجمی به نامحدود رفتم حجمم سوخت. البته حدود 5 سال پیش . الان رو مطمئن نیستم چی میشه . بهتره زنگ بزنید بپرسید
بعید میدونم ، شرکت های دیگه این سرویس های جدید رو چند ماهه هم که میخرن ،از این ماه به ماه بعد منتقل نمیشه ،چه برسه به وضعیت شما.
بهتره با بخش فروش و پشتیبانی پارس تماس بگیرید و اگه شد سرویس جدید بخرین حالا به هر وضعیتی که کنار اومدین.
فکرشو می کردم بخوان چنین چیزی رو بهانه ای برای کاهش سرعتت استفاده کنند. من پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی تماس بگیر و از اونها بخواه که بدلیل شرایط خاصی که داری می خوای با مدیریت بخش صحبت کنی به مدیریت بگو که من بدلیل بالاتر بسته شدن این سرعت در اون زمان این سرویس رو خریداری کرده ام اما لان با این مشکل نمی تونم از سرویسم استفاده کنم وراضی نیستم و داره در مورد من اجحاف میشه و از این حرفا و از مدیریت بخواه که برات معادل سازی انجام بدهند و سرویست رو به غیر حجمی تبدیل کنند ممکن است کمی به زیانت باشه اما به نظر من حرکت درستی است و می تونی اینطوری با از دست دادن یک چیزی حداقل از اتصالت راضی باشی. اونها هم دیگه اینقدر هم بی انصاف نیستند و احتمال می دم این کار عملی باشه.نقل قول:
این فقط پیشنهاد من بود و حتماً منافعت رو بسنج و اگر دیدی برات به صرفه هست انجامش بده.
ممنوننقل قول:
آره غیر از این چاره ای ندارم بازم بهتر از اینه که کل قرارداد سوخته بشه
دقیقا باید با مدیر کدوم قسمت صحبت کنم؟
پشتیبانی این کارو انجام میده که وصل کنه به مدیریت یا ارجاع میده به نمایندگی شهرمون؟
شما تا به حال همچین موردی دیدید که معادل سازی انجام بدن واسه کسی؟
آره، به یک شخص غیر فنی متصل خواهید شد که باید با اون این موضوع رو مطرح کنید.
درباره پرسش آخرت، راستش نه، چنین موردی تا حالا ندیده ام.