سلامنقل قول:
من بشخصه امتحان نكردم ولي تو مشخصاتش نوشته شده كه براحتي با تمامي پلير هاي پرتابل قابل درايو شدن هست. حتي با ايپاد شافل.
در واقع براي پليرهاي پرتابل طراحي شده
Printable View
سلامنقل قول:
من بشخصه امتحان نكردم ولي تو مشخصاتش نوشته شده كه براحتي با تمامي پلير هاي پرتابل قابل درايو شدن هست. حتي با ايپاد شافل.
در واقع براي پليرهاي پرتابل طراحي شده
راستی یادم رفت بگم فر.شگاه پیشگامان کیش یه صد متری جابجا شده الان تو خیابان جمهوری بعد از میرزا کوچک خان پلاک 459 . آمپلی فایر من چند تا بهرینگر دیدم تو جمهوری حول و حوش 200 تومن میگفت.نقل قول:
بنام خدا.دوستان من دیگه واقعا گیج شدم.akg k44 و sony xb 300 و jvc fxc50 و creative ep830. اخه کدومشو بخرم؟الان هم creative ep630 دارم.یه چیزی میخوام که از ep630 بهتر باشه.هم بیسش و هم کیفیت صداش.
من هر دوتاشو دارم تفاوت زیادی با هم ندارند همون 630 بگیر هزینه اضافیم نکن.نقل قول:
دوست عزیز اگه هدفون باکیفیت میخوای sony xb 300 رو بگیرید و اگه بیسش برات مهمه Creative از نظر بیس عالیه و Jvc fxc50 از نظر جزئیات و بیس، ولی اصطلاحا Deep Bass نیست که گوشو بترکونه.نقل قول:
من موندم چرا الان اکثر مردم دنبال بیس میگردن نه جزئیات و هدفون های ارزون یا بیس عالی دارند یا جزئیات من فقط صدای یه ایرفون رو شنیدم که همه چيزش عالی بود sennheiser Ie80 که قیمتش 650 تومنه.
البته نظر آقا سالار و بقیه اساتید رو هم مد نظر بگیرید چون از من خیلی حرفه ای تر هستند.
موفق باشيد.
بین اودیو تکنیکا ws55
و akg 518 موندم کدومو بگیرم
نه والا کی دنبال بیسه آخه؟ مثلا کسی که ترنس گوش میده هیچوقت دنبال بیس تنها نیست! بیس تا یه حدی واسش اهمیت داره... بیشتر از حد نرمال که بشه موسیقی تاثیر خودش رو اعمال نمی کنه!
به نظر من بیس قوی فقط واسه یه سبک خوبه و بدرد بخوره... اونم سبک رپ هستش...!
رپ هست که بیس قوی و بوم بوم وحشتناک میخواد...
من که وقتی با klipch s4 رو روی آیپاد موزیک گوش دادم... اینقدر بیس زیاد و بی مورد داشت که اصلا به نظر من دو زار هم نمیرزید... چه برسه ۱۳۴۰۰۰ تومن... یعنی اینقدر بیس زیاد بود که خود موزیک قربانی بیس می شد و گم میشد...
امیدوارم creative 830 یا 630 صداشون مثل klipch s4 نباشه...!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
اگه مصرف بیرون از خانه و جابجاییی ندارید فکر می کنم akg k99 گزینه مناسبتری نسبت به هزینه باشه...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk
با سلامنقل قول:
برای چه سبکی از موسیقی میخواین؟
پلیرتون رو لطف کنین بگین و بودجه ای رو که میخواین هزینه کنین.
مرسی ' نه واسه بیرون خونه می خوام استفاده کنم 518 سیم بلندی داره ' ولی adh ws55 به نظر راحت تر میاد واسه بیروننقل قول:
قیمتش رو نمی دونم و نمایندگی این مدلو موجود داره ؟
بیس واسم مهمه البته بیس نه گوم گومی که 630 کریتیو میده
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
پلیرم واسه ورزشه استفادمم بیشتر واسه ورزشهنقل قول:
ایپاد شافل دارم ' بیشتر پاپ گوش میدم بیس گرمی صدا ...
تا 200 می تونم هزینه کنم بیشتر واسه این پلیر ارزش نداره