نقل قول:
پس اگر دیسکانکت شی قبل از 1:20 امکان این هست که از حجم شما کم کنه ؟
وئلی این دوستمون عکس گذاشته بود ساعت 1 و 50 ثانیه دیسکانکت کرده بود و از حجمش کم نکرده بود
صبح ها هم مشکلی نداره 10 بار هم دیسکانکت کنی چیزی کم نمیکنه
Printable View
نقل قول:
پس اگر دیسکانکت شی قبل از 1:20 امکان این هست که از حجم شما کم کنه ؟
وئلی این دوستمون عکس گذاشته بود ساعت 1 و 50 ثانیه دیسکانکت کرده بود و از حجمش کم نکرده بود
صبح ها هم مشکلی نداره 10 بار هم دیسکانکت کنی چیزی کم نمیکنه
دوستان، ظاهراً قضیه به همین صورت هست که عرض کردم:
اینجانب هر شب به طور ثابت از ساعت 00:30:10 تا 06:59:30 دانلود میکنم و رایگان محسوب میشه.نقل قول:
این دانلود دیشب هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک خیلی سریع پیش میره و نمیشه پستها رو درست دنبال کرد، لطفا بحث در این مورد رو در تاپیک زیر ادامه بدید:
نکته ای در مورد اینترنت شبانه پارس آنلاین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=477366
یکی لطف کنه بگه این مراکز مخابراتی منختب کجاها میشه . مرکز مخابراتی مالک اشتر واس پیش شماره 6636 هست؟!
زنگم می زنم پارس انلاین میگه واسا تو صف الان نفر 45 هستی . چند دقیقه منتظر موندم تازه شدم 43 . این چه وضعشه آخه :31:
نقل قول:
امشب من تست میکنم حتما و امیدوارم نتیجه بده و کم نکنه چون همش 250 مگابایت دیگه ترافیک دارم
ولی انصافا من یکی که خیلی از پارس آنلاین راضیم نسبت به پولی که میدم. شبانه رایگان از ساعت 00:30 تا 7 صبح با این سرعت واقعا نعمتیه برا خودش توی این مملکت که همه اوضاع اینترنتشو میدونن چجوریاست و نیازی به گفتن نیست
تست کردین حتما نتیجه رو بگید :10:نقل قول:
این پرداخت آنلاین هم که پوکیده
چرا پارس 1 مگ من رو مثل بقیه 1 مگ ها کرده؟!
اکانت 1 مگ من رو 1024 بسته شده و آپش رو 256 (اینطوری که تو منوی کانفیگ مودمم نوشته شده!)
در حالی که قبلا 2048 بود!!!
آخه چرا هر روز بدتر از دیروز میشه؟!!!!:19:
.
.
.
پ.ن:
همین الان زنگ زدم...میگه سرعت 100 که عالیه!:13:
یه خورده باهاش کلنجار رفتم دوباره سرعتم رو به حالت اولش برگردوند. :31:
من که 256 دارم دان رو روی 2048 بستن و آپ رو 512 :31:نقل قول:
تقریبا تمام روز بالای 100 هستم فقط شب که رایگان میشه 30-40 میاد اما دیشب واقعا سرعت عالی بود
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
من الان ترافیک باقی موندم رو دیدم که 200 مگابایت هست پس هر 200 مگابایت دانلود DC رو دارمنقل قول:
بنابراین نمیتونم تست رو بگیرم چون میترسم تو نیم ساعت مونده به ساعت 1 بیشتر از 200 مگابایت RECIVE داشته باشم
این دیسی کردن ها که بر اساس حجم باقیمانده س از چه مقداری شروع میشه؟؟نقل قول:
از 200 مگ بیشتر هم اتفاق میافته یا از 200 مگ شروع میشه ؟؟