آیا برعکسش هم وجود داره ؟یعنی میشه مودم مبین نت رو به ایرانسل تبدیل کرد؟نقل قول:
Printable View
آیا برعکسش هم وجود داره ؟یعنی میشه مودم مبین نت رو به ایرانسل تبدیل کرد؟نقل قول:
مبین نت برای ایام نوروز طرح ویژه ای چیزی نداره ؟
چرا الان یه طرح بهاره برای 1024 میده حجم رو می کنه 6 قیمت رو می بره روی 50 ..نقل قول:
دقیقا! بعد شاید از اونجاییکه خیلی پیشرفت رو دوس داره دانلود رایگان شب تا صبح رو هم برداره.نقل قول:
آقا پشتیبانی رو حال کنید:
سییم اینترنت کلا پاره شد بعد زنگ زدم اونجا.بعد از 15 دقیقه یه نفر گوشی رو برداشت گفت خب خودتون درستش کنید دیگه...
شما اصلا یکم به عمق پشتیبانی قوی دقت کنید!!!
دوستان کسی نمی دونه این مودم ها تا سرعت چند میکشن یعنی تا سرعت چند بیت می تونن سرعت رو ساپورت کنن
با سلام دوستان من یه مودم OUTDOOR دارم میخام از اینترنت به صورت وایرلس استفاده کنم بعضیا میگن باید accesspoint بگیرم .حالا این access point چی هست ؟چه قیمت داری؟سرعت کم میکنه یا نه؟
منظورتون سرعت اینترنته یا شبکه داخلی؟در هر صورت:نقل قول:
وایمکس:
75 مگابیت
وایرلس:
g:
54 مگابیت
n:
150 مگابیت
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/WiMAX
http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11
آره اکسس پوینت باید بگیری اگر مودم adsl که وایرلس هم داره داشته باشی همونم میشم.نقل قول:
قیمتش هم از 30-40 تومن شروع میشه. بستگی به خودت داره که چه قدر میخوای هزینه کنی و برای چه کارهایی میخوای.
توی سرعت هم هیچ تاثیری نداره.
تا 50-60تومان خوبه .چه مارکی خوبه؟نقل قول:
منظورتون چیه که برای چه کاری میخوام؟
مثلا اگر بخوای در شبکه داخلی فایل ترنسفر کنی و مدیا سرور راه بندازی و بُرد زیاد و سرعت زیاد برات مهمه باید بیشتر از اینا خرج کنی. ولی اگر فقط برای استفاده اینترنت میخوای همین مقدار هزینه فکر کنم کافی باشه.نقل قول:
کلا پیشنهاد میکنم که ختما n رو ساپورت کنه چون هم سرعتش بیشتره و هم بردش(البته مودم های جدید همشون ساپورت میکنند.) دیگه tv های جدید همشون وایرلس دارند و مثلا اگر بخوای یک فیلم hd رو توی tv پخش کنی با 2 تا کلیک توی pc فیلم توی tv پخش میشه.در صورتی که اگر n ساپورت نباشه سرعتش کمه و امکان این کار نیست.
یه پیشنهاد دیگه دارم : به نظر من بجا اکسس پوینت مودم adsl بگیر. اینطوری اگر پس فردا خواستی به جا وایمکس adsl بگیری خیالت راحته و فقط یه سیم تلفن وصل میکنی به مودم.
اینایی که گفتم همه به عنوان پیشنهاد بود و خودت دو دو تا چهارتا کن ببین چی به صلاحته.
asus و linksys(cisco) و d-link و ... همه مارک های معتبری هستند و زیاد فرقی نمیکنه چی بگیری. سعی کن دنبال برند های متفرقه نری.