منم منظورم همون 4 ساعت دور دنیا بودنقل قول:
پاسخ کلیدی داره؟ پس به درد من نمیخوره!نقل قول:
همون گزینه 2 خیلی خوبه که از چندسال پیش کنکور ها رو گذاشته ... پاسخ تشریحی هم فکر کنم همش داشته باشه
Printable View
منم منظورم همون 4 ساعت دور دنیا بودنقل قول:
پاسخ کلیدی داره؟ پس به درد من نمیخوره!نقل قول:
همون گزینه 2 خیلی خوبه که از چندسال پیش کنکور ها رو گذاشته ... پاسخ تشریحی هم فکر کنم همش داشته باشه
یک نکته عجیب در مورد هندسه اینه که فصل اول هندسه 1 خیلی تستاشو میشه بدون روش معمولی و فقط با دونستن روابط مثلثاتی زدنقل قول:
مثلا خودم هندسه 1 مبتکران یه سوالی نصف صفحه جوابش طول کشیده بود ولی من با نوشتت رابطه مثلثاتی سریع به جواب رسیدم:18::18:
چیز زیادی هم لازم نیست از مثلثات بلد باشید(مثل خودم) فقط اینکه کدومشون مجاور بر وتر و.....
برای هندسه فضایی هم خدا بده برکت در و دیوار سالن برگزاری رو....:31::31:
دوستان سوابق تحصیلی جدی بگیرید اگه رتبه 1 بشید و تو سوابق تحصیلیتون مغایرتی وجود داشته باشه قبولی فرت!!! اخبار تکمیلی تو تاپیک اخبار مربوط به کنکور 89 گذاشتم!
دوستان من تو این 2 ماه اخر به جای این که تلاشمو رو بیشتر کنم کمتر کردم دلیلش هم نمی دونم چیه(شاید حس نا امیدی از کنکور سراسری باشه )
ایا کسی به حس من یعنی نا امیدی از کنکور دولتی و راحت بودن ازاد دچار شده ؟
من العان روزی 2 ساعت میخونم اما قبلا روز 4 تا 6 ساعت بود .
به نظرتون علاج من چیه؟
انقد نا امیدم که نیمرم اداره نمره های درست رو بدم تا سازمان سنجش اصلا کنه.
ببین 2 حالت دارهنقل قول:
1-معلمات خوب درس دادن که خوش به حالت سریع جزوه هاتو بخون و بشین تست بزن
2-معلمات خوب درس ندادن و به کتاب آموزشی احتیاج داری و باید خیلی بیشتر از حالت اول زحمت بکشی که بازم خوش به حالت چون به ازای این تلاش زیاد تنها ورود به دانشگاه ملی میتونه پاسخ گوی تلاشت باشه و به کمتر از اون قانع نمیشی
خودت رو دست کم نگیر و بعد از اینکه این پستو خوندی برو بشین درستو بخون پی سی رو هم فراموش کن فردا یا 10 دقیقه دیگه فایده نداری چون اون زمان ها هیچوقت نمی رسن
پاشو دیگه یا علی .......
نقل قول:
یکمی در مرود هندسه بحث کنین !!
فکر کنم یه دونه تست هم نتونم بزنم !! :|
خب فک کنم اینو که نگاشت و هندسه فضایی ( دوستان احجام رو نمیگم فقط فصل4 هدسه 2 ) رو میشه تستشو زد حتی اگه تا الان یه ثانیه هم بهشون نگاه نکرده باشی فقط کافیه براشون دو ساعت یا سه ساعت وقت بزاری که فضا طبعا کمتر وقت میخواد نگاشت هم اگه تحلیلی که مثلا تقارن مرکزی و تقارن محوری چی میشه برا 95 درصدشون X , Y جدید لحاظ میکنی به جای قدیمیه و حل میشه
ولی 5 تا سوال دیگه که مثلثو مساحت و تشابه و احجام و دایره میشه یکمی بیشتر وقت میخوان فک کنم کلا 18 ساعت برا اینکه مطمئن شی همشو میزنی کافی باشه به نظر خودم بانک تست مشفق خوبه از دوستام هم شنیدم OTN خوبه ولی خب چون خودم با مشفق کار کردم ترجیح میدم :دی :دی
من تازه نمیدونم چرا کمترم میخوابم! فقط زمانش افضاح شده! 3 ساعت ظهر و 3 ساعت شب!نقل قول:
راستی ساعت خوابتون چطور زیاد نشده ؟ تازگیا خیلی زیاد میخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که اهل MBC ها زیادن! :31:نقل قول:
من که فقط فیلم افسانه اودیسیوس دیدم که داستان اودیسه ی هومر میشه tv خودمون 100 دفعه نشون داده + شاهزاده تروا (اسم فیلم دقیق نمیدونم تو ماهواره زیر نویس فارسی نشون میداد نگاه کردمmbc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !) که داستان ایلیاد هومر بود پیشنهاد میکنم این شاهزاده تروا رو حتما نگاه کنید داستان جالبی داره عشق و عاشقی و جنگ و کشت و کشتار و خیانت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تروا خیلی شدید موافقم! من عاشق این فیلمم! 100 بارم بذاره میشینم نگاهش میکنم! ایلیاد هم خوبه اما تروا خیلی قشنگ تره مخصوصا با بازی برت! :31:
منم همینطور شدم، دقیقا همینه!نقل قول:
دوستان من تو این 2 ماه اخر به جای این که تلاشمو رو بیشتر کنم کمتر کردم دلیلش هم نمی دونم چیه(شاید حس نا امیدی از کنکور سراسری باشه )
ایا کسی به حس من یعنی نا امیدی از کنکور دولتی و راحت بودن ازاد دچار شده ؟
من العان روزی 2 ساعت میخونم اما قبلا روز 4 تا 6 ساعت بود .
منم راه علاجمو نمیدونم و گیر دادم به چیزای متفرقه! البته راه علاج همیشه امید داشتن و استرس خیلی زیاد یا خیلی کم نداشتنه، اینکه هدف رو بدونی و کاری کنی که بدونی به هدفت برسی و یه چیز دیگه اینکه بترسی از آینده!
اما نمیدونم چرا با وجود اینکه من خیلی به این موارد فکر میکنم و مشورت هم زیاد میگیرم، درست نمیشه!
دوستان نظری دارن؟
ببخشیدا اما من نفهمیدم دانشگاه ملی چیه؟نقل قول:
ببین 2 حالت داره
1-معلمات خوب درس دادن که خوش به حالت سریع جزوه هاتو بخون و بشین تست بزن
2-معلمات خوب درس ندادن و به کتاب آموزشی احتیاج داری و باید خیلی بیشتر از حالت اول زحمت بکشی که بازم خوش به حالت چون به ازای این تلاش زیاد تنها ورود به دانشگاه ملی میتونه پاسخ گوی تلاشت باشه و به کمتر از اون قانع نمیشی
خودت رو دست کم نگیر و بعد از اینکه این پستو خوندی برو بشین درستو بخون پی سی رو هم فراموش کن فردا یا 10 دقیقه دیگه فایده نداری چون اون زمان ها هیچوقت نمی رسن
پاشو دیگه یا علی .......
دوستان اگه میبینید که بی برنامه شدید یا کم میخونید طبیعی هستش ولی نگران نباشین درست میشه :دی :دی
توی یک کلمه به نام اراده خلاصه میشهنقل قول:
دوستان نظری دارن؟
احتمالا منظورشون دولتی بوده :دی :دی :دینقل قول:
ببخشیدا اما من نفهمیدم دانشگاه ملی چیه؟
مرسی:40:نقل قول:
راستش منم نگاشت و هندسه فضائی رو در نظر گرفتم
من از سوم دبیرستان ه بعد هندسه فضائی نخوندم تو کنکورم تونستم جواب بدم یعنی خودم نشستم تجزیه تحلیل کردم سر کنکور :31:
ولی میخواستم این دفعه یه نگاهی کنم !
سوالاش مربوط به قضیه هاس؟؟؟
منم مشفق دارم ...
تروا داستان ایلیاد هومر در نتیجه ایلیاد همون تروا است! حالا منظورت از ایلیاد هم خوبه ولی تروا بهتره چیه؟:31:نقل قول:
با تروا خیلی شدید موافقم! من عاشق این فیلمم! 100 بارم بذاره میشینم نگاهش میکنم! ایلیاد هم خوبه اما تروا خیلی قشنگ تره مخصوصا با بازی برت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]