نه من کلا اشتب نوشتم ...sry!
این بود درواقع : Two Nuts In a Ball Sack!
+
اما عجب اصطلاح جالبیه ...
Printable View
نه من کلا اشتب نوشتم ...sry!
این بود درواقع : Two Nuts In a Ball Sack!
+
اما عجب اصطلاح جالبیه ...
من که همیشه ازین تستها بدم میومد، اکثرشون تله هستن.
یه نکته ای که در مورد این تستها خیلی مهمه اینه که " سعی نکنیم از روی درکی که خودمون پیدا میکنیم گزینه ای رو انتخاب کنیم "
مثلا توی متن اینطوری گفته " پدر علی رئیس دانشگاه علوم پزشکی است و زندگی خوبی دارد "
بعد یکی از گزینه ها این باشه :
الف : پدر علی فرد پولداری است.
بعد بگیم این گزینه درسته چون شغلش اونطوریه..
البته این که یک مورد سادش بود ، خیلی میتونه ازین پیچیده تر باشه.
استادمون میگفت اینا همش تله هست، باید دید که دقیقا در جمله چه چیزایی ذکر شده.
پس جواب نهایی کدوم شد؟ همونی که شما گفتی؟نقل قول:
آخه اونهایی که من گفتم معنیش هم بود...
مرسی... :11:
نه مسعود جان چیزایی که گفتی هم درست هستن و باید در نظر گرفته بشن،
در این مواقع فقط باید شک کرد و متنظر موند تا جواب بیاد :دی
تستهای زبان سازمانهای ایران مث سنجش ، همیشه شک برانگیز بودن.
نقل قول:ممنون دوستان. خودم 15 و 16 رو مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گزینه 4 رو انتخاب کردم.نقل قول:
17 رو جواب ندادم چون واقعن گزینه هاش بی ربطه و توی متن نیومده.
هجده همونطور که علی گفتی هیچ توضیحی در مورد مدل های فیزیکی نداده. نمیدونم این سوال رو بر چه مبنایی آوردن!!! با این حال خودم 4 رو زدم.
سوال نوزده 1 رو زدم. بین 4 و 1 شک دارم. ولی فکر کنم 1 نزدیک تر باشه. این معادلیه که english to english بابیلون میده: of a variable that changes according to the circumstances. به نظر به گزینه 1 نزدیک تره.
سوال 20 هم که مشخصه گزینه 1 میشه.
از این سوالها میشه این نتیجه رو گرفته که سوال های آزاد شدیدن غیر استاندارد و کشکیه! بعضی سوال ها رو اصلا نمیشه جواب داد. یعنی یا یک یا دو گزینه میتونه صحیح باشه یا اصلا گزینه صحیح بین جواب ها نیست. در کل مرسی دوستانِ گُلم:11:
شهاب جان اگه ممکنه وقتی جواب ها اومدن مارو هم در جریان بزار ببینم کجاها اشتباه کردم.
واقعا سوالاشون معرکس ! :13:
مرسی.
چشم علی جان حتما. بازم ممنون. :7:
پس چه جوری بعضیها ۱۰۰ میزنن؟! زبانشون خیلی قویه یا اشتباه میزنن درست درمیآد؟!نقل قول:
نه. بعضی وقتا که همچین سوال های غیراستانداردی وجود داره سازمان سنجش یا مرکز آزمون میاد اون سوال رو حذف میکنه و نمرشو به همه میده یا اینکه کلا نمرشو محاسبه نمیکنه. مثلا امسال ما کنکور برق دولتی دادیم سوال های "مقدمه اي برمهندسي پزشكي" ـشون مشکل داشت و هرکی سفید گذاشته بودش درصدش 22.22 شده بود. اینطور سوال هایی حذف میشه. سوال های آزاد که همیشه مشکل داره. هر سال توی همه ی درس ها حداقل 2 سوال مشکل اساسی داره.
درود
چندتا سوال داشتم می خواستم ببینم توی مدارس و دانشگاه بریتیش تدریس میشه یا امریکایی و کتاب 504 کدوم یکی از ایناست؟
به نظرتون برای صحبت توی فروم ها و چت و خوندن مقاله کدومشون رو یاد بگیرم بهتره؟
داستان از اونجایی شروع شد که می خواستم Rosetta Stone English رو بگیرم دو تا نسخه داشت...