بفرما اینم تست سرور فرانکفورت. فیبر نوری داریم باید مخابرات رو تحمل کنیم :|نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بفرما اینم تست سرور فرانکفورت. فیبر نوری داریم باید مخابرات رو تحمل کنیم :|نقل قول:
هزینه این سرویسی که دارید چنده؟نقل قول:
صبانت من(128 ناحدود) دیروز بعد از 10 گیگ FairUse محدود شد ولی جالب اینجاست که با این حال توی باز کردن پیج و کار با VPS مشکل ندارم!
کلاً به نظرم صبا بدرد نمیخوره زنگ زدم به شرکتش میخواستم بپُرسم سرویس 6 مگ سرعتش چنده خودشون میگفتن اوایل 800 ولی بعد از یه مدت شیر میشی،راستی به نظرت تو مهاباد سرویسی هست که سرعتش در ساعات رایگان بین 600~800 باشه،قیمت مهم نیست.نقل قول:
همچین چیزی توی مهاباد که سهله تو کل ایران پیدا نمیشه. این که به جای خود.نقل قول:
تنها آی اس پی که این سرعت رو میده های وب هست که اونم ساعت رایگان نداره ولی اگر بودجه ردیفه ، می تونی با ماهی 80-90 تومان کلا 90 گیگگ ترافیک داشته باشی و سرعت دانلودت تا 1 مگابایت هم برسه.
خودم از های وب استفاده میکنم سرعت دانلود رایگانم بین 400-550 متغیرهنقل قول:
ماهانه نقدی 15900نقل قول:
الانم زنگ زدم به مخابرات و میان که درست کنن سرعتمو. ناراضیم از وقتی که فیبر شده سرعت کمتر هم شده از جای دیگه هم نمیشه ای دی اس ال گرفت :n04:
اینم تست الانم:
128 نامحدود پارس آنلاین سرعت دانلودش 100 هست :| مال من 15-20
ارومیه نمایندگی نداره؟؟نقل قول:
فكر نميكنم ربطي به اعتراض شما داشته باشه !!!:n02:نقل قول:
من ديگه از اعتراض هم خسته شدم ، تقريبا هر روز بعدازظهر سرعتم شديدا پايين مياد و نزديكاي غروب خودش درست ميشه ، ديگه به اين وضع عادت كردم.