این پست اضافه ارسال شده .ببخشید
Printable View
این پست اضافه ارسال شده .ببخشید
سلام دزدگیر برا پراید واجبه؟چه مارکی خوبه و اینکه جنس خوب باشه قیمت تا 100 تومن مرسی:n13:
سلام دوستان.
من جدیدا یه پراید صبا مدل 88 خریدم. کلا چیزی در مورد ماشین نمیدونستم. یعنی دو نفر کاربلد بردم که ماشین خوب برام بخرن. ولی بعدش فهمیدم خیلی هم کار بلد نبودندو... خلاصه من همه پولم دادم و هیچی پول دیگه ندارم. ولی ماشینم چندتا مشکل داره که چون فعلا نمیتونم ببرم تعمیرگاه باید خودم درست کنم لطفا کمک کنید.
مشکل اول اینکه شیشه بالابر سمت راننده موقع بالا اومدن شیشه شیشه رو از قابش درمیاورد. بردم تعمیر کنم اولین شک بهم وارد شد گفتن در رنگیه خلاصه گفتن دستگاه بالابر تاب دار شده و 70 تومن دستگاه خریدم 40 دست مزد دادم درست شد الان بعد سه هفته باز همون مشکله داره یعنی تا وسط که میاد از قسمت سمت دستگیره شیشه جدا میشه و از قابش در میاد و گیر میکنه این مشکل چطوری حل کنم؟؟ :n03::n03::n03::n03:
مشکل دومم اینه که گاهی مواقع ماشین یه صدای قاپ قاپ میده زیرو بندشه ولی نمیدونم مال کجاشه. توی فرمون چرخوندن ویا ترمز و کلاژ گاهیم همین طوری
مشکل سومم اینه بعضی اوقات از زیرش آب میچکه.یه بار سعی کردم ببینم از کجاشه فقط دیدم از تسمه میچکه ولی اینکه از کجا میومد ندیدم ولی بعضی اوقاتم خوبه آب نمیچدکه
مشکل چهارمم اینه باندها جلو رو یکیش که کلا برداشتند و یکیشم قطع شده چطور بایداین در لاکی جلو باند بردارم ببینم کدوم سیماش قطع شده؟
و سوال آخرم اینه. هزینه گازسوز کردن چقدره؟ چند کیلومتر راه میره با یه بار گاز زدن و مقرون به صرفه هست یا نه؟
لطفا جواب کامل بدید چون نابلدم و متاسفنه نمیتونم برم پیش تعمیرکار که زیر قرضم
سلامنقل قول:
به این سایت خوش آمدید
سیستم شیشه بالابر از ساده ترین سیستمهای خودرو هست . یک کلید , یک موتور , چند قطعه ی فلزی , چند قرقره و ریل . فقط همین
شما باید "تودری" رو باز کنین و شیشه رو بالا پائین کنین ببینین کدوم قطعه از جاش در رفته یا شکسته یا باز شده ؟ . قطعات شیشه بالابر باید حداقل 2 سال یک بار گیریسکاری بشه .( تاپبک زیر رو بخونین )
بهتره مطالب این تاپیک رو از صفحه ی اول و تدریجاً و با حوصله بخونین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
از نونِ شب هم واجبتره
:20:
سارقان خودرو اول میرند سراغ خودروهای بدون دزدگیر
سلام ممنونم محمد جان فقط ترس از این دارم که دل و جیگر و سیم ماشین رو بیرون بریزن دقیقا کجا نصب میشه این دزدگیر؟و اینکه سیم و برق ماشین دستکاری نمیشه؟ من مدل ماشینم صبا 87 هست دست به برق کشی ماشین نزدم فابریک هست مشکلی نداره؟ چقدر طول میکشه یعنی چند ساعت برام نصب کنن ؟ وتا قیمت 100 هزار تومن چی پیشنهاد میدید برای ماشینم؟در ضمن صداش ضایع نباشه و دزدگیر مارک و مشهور هم باشه مرسی:n01::n12:نقل قول:
این باز کردم خبر میدم ولی بقیه موارد چیکار کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
قابلی نداشت
متاسفانه دذ مورد انواع دزدگیر موجود در بازار ایران اطلاعی ندارم
میتونین از تجربه های دیگران استفاده کنین
میتونین به مغازه ها سر بزنید و پرس و جو کنین چی دارند چ چند قیمته و کارش چطوریه و با چه کارها و چیزهائی فعال میشه ؟
سلاام
دوستان من امروز یکی از بچه های فنی رو اوردم و موقعی که روغن میریخت رفت زیر ماشین
گفت اصلا اینجا ربطی به گیربکس نداره.
گفت از میل لنگ هست. گفت 2 جا روغن میده(رفت زیر ماشین) یکی سمت شاگرد و دیگری وسط ماشین
که باید نصف موتور هم بیاری پائین
میگه هزینه دستمزد پیاده کردن موتور تا به ﮐﺎﺳﻪ ﻧﻤﺪ ﺗﻪ ﻣﯿﻞ ﻟﻨﮓ برسه..کلی هست
حدودا چقدر هزینه داره؟ وسایل هاش چی؟
کلاچ هم صدا میده. بلبرینگ میگن خرابه.(پا رو کلاچ میزارم ، صدا قطع میشه) میگه یک راست صفحه و بلبرینگ هم عوض کن
چون همه اینها پیاده میشه
ماشین 111 مدل 91 هست و 67 تا راه رفته
امکان داره بفرمائید چرا این کاسه نمد خراب شده؟ من همیشه روغن با سطح کیفی SG میریزم
دوستان طبق این PDF یک تست انجام دادم. دستم گذاشتم . هیچ گونه فشاری احساس نمیشد....
تفریبا مطمئن هستم از کاسه نمد ته میلنگ هست...
اگر امکان داره برآورد هزینه و دستمزد کنید برام ممنون