چطوري ميتونم آيديمو واسه هميشه از ياهو پاك كنم؟بعد از پاك كردنش كسي دوباره ميتونه اونو بسازه؟
Printable View
چطوري ميتونم آيديمو واسه هميشه از ياهو پاك كنم؟بعد از پاك كردنش كسي دوباره ميتونه اونو بسازه؟
به آدرس زیر برین :نقل قول:
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
وارد اکانتتون بشین، و بعد از کامل کردن فرم Terminate this Account رو بزنین .
قبلنا بعد از پاک کردن فکر کنم بعد از 3 ماه یا 6 ماه میتونستی دوباره همونو بسازی شاید الانم همینجوریه.نقل قول:
با سلام وخسته نباشی خدمت دوستان عزیز
من با مسنجر10 یاهو کار میکمن.میتونم با دوستانمvive call برقرارکنم ولی وقتی conferance میزنیم بیشتر وقتها من صدا ندارم وپیام problam واسه viceمیده!میخواستم بئونم چرا اینطوریه.
البته من با کمک gprs irancell وصل میشم.یعنی گوشیمو به کمک pc suite وصل میکنم به pc.
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.:11:
سلام دوستان مصیبتی گیر کردم.. من کافی نت دارم که با وایرلس کانکت میشه مشتری هام به دفعات که تو یاهوو کانکت میشن یهو یاهو ارور میده و sign out میکنه و ایراد messenger.exe میده ولی قبلا" که شبکه مغازه کابلی بود همچین اروری نمیداد.خواهش میکنم هر کی میتونه بهم کمک کنه خیلی حیاتیه.
راهی هست که بشه تمام ادد لیست یک ایدیت رو یکجا اددکنی توییک ایدی دیگه؟
واینکه وقتی با ایدی جدیدت از این طریق ادد میکنی میفهمن که ایدیشو از ایدی قبلیت ادد کردی یا نه..؟ممنون
یکجا نمیشه تا اونجایی که من خاطم هست محدودیت داره که در هر روز چه مقدار ID رو اضافه کنی به Add Listنقل قول:
نخیر متوجه نمیشن که از ID قبلی Add کردید
نمی خواین یه اولین سوالم تو انجمن جواب بدین؟نقل قول:
سلام
یاهو مسنجر من هم صفحه را سفید نشون میده و هم عکسم را سیاه نشون میده
malware را نصب کردم فاید نداشت
ویندوز را عوض کردم فایده نداشت(چون یه سری اطلاعات تو دسکتاپ داشتم و اونا را کپی کردم تو یکی از درایوهام تا پاک نشه)
حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟
می خواستم بدون امکان داره وقتی Sign میشیم ، صفحه تبلیغات یاهو نیاد؟