ماشين ميخوام
زير دو ميليون ...
واسه همين مسير خونه تا دانشگاه ........
ماشين ميخوام
زير دو ميليون ...
واسه همين مسير خونه تا دانشگاه ........
نقل قول:
سلام.
تنها خودرویی که میشه برداشت رنو 5 دهه 60
سلام خدمت همه برو بچ آقا من بالاخره یه پرشیا مدل 87 نوک مدادی با 45 هزار تا کارکرد خریدم با یه لک رنگ کوچیک تو گلگیر عقب به قیمت 12/200 می خام بدونم قیمتش میارزه یا نه ؟ gratzie
نقل قول:
مبارک دوست من.
قیمت مناسبه
مخلصتم داداش خدایی خیلی آقایی که این همه سرتو درد اوردم سوال پرسیدم ولی بی جواب نموندم
خیلی با معرفتی اسکای استار
یکی از دوستان درخواست لیست کامل فروش ایران خودرو رو کرده بود
خدمت شما دوست عزیز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها بالاخره دعوتنامه 206 ما هم اومد .
واسه انتخاب تیپ و مدل راهنماییم کنید .
لیمیتد - سفارشی یا معمولی ؟ تفاوتشون رو توی سایت نزده ! یه نفر دقیق بگه اینا چه تفاوت هایی با هم دارن ( دقیق توضیح بدید ببینم ارزش هزینه رو دارن یا نه )
راجع به این تجهیزات اضافه مثل نمایشگر نوع B و سایر اپشن ها یه توضیحی بدید اینا رو میتونم سفارش بدم نصب کنن ؟
بین V8 و V9 هم موندم تصمیم داشتم V9 بگیرم که مخمون رو زدن ! یکی میگه مصرف زیاده ! یکی میگه با اتومات بلد نباشی خراب میشه ! یکی میگه پر خرجه ! یکی میگه موقع دنده عوض کردن تکون داره !!! خلاصه کلا گیجم کردن !!!!
یه نفر از دوستان اگر تجربه استفاده از V9 رو داره هم یه توضیح دقیقی واسمون بده ممنون میشم .
منتظر پاسخ دوستان متخصص بخصوص اقا محمد هستم . :11:
با تشکر
توی مشخصات نوشته شده v8 پشت سری صندلی داره + دماسنج روی داشبورد + آینه برقی و شیشه عقب برقی که همش تزییناتی هست(به نظر من نبودشون بهتره) و حدود 1 میلیون گرونتره آیا دلیل دیگه ای داره که شما نسبت به v1 اون v8 رو پیشنهاد دادید؟نقل قول:
نقل قول:
خوب دوست من شما میتونید V8 رو از نوع لیمیتد انتخاب کنید
به اضافه مواردی که گفتین چند مورد زیر رو هم داره:
رینگ اسپرت
زه های همرنگ بدنه
خطر عقب اسپرت
که فکر میکنم نسبت به V1 مناسب تره.
الان 206 SD V8 لیمیتد خوب افتاده تو بورس و داره استقبال میشه
با سلام و خسته نباشید بالاخره ماشین از ایران خودرو اومد فردا که میخوام برم بیارمش به چی نگاه کنم که مشکل نداشته باشه اوندفعه گفتید که از نمایندگی میخوان بیارمش به چی توجه کنم چی بود؟