چیو درست کردی ؟ دینامو ؟نقل قول:
دوباره سابت رو ولوم بالا قطع می کنه
اگه می تونی اون گیج سیمتو بفهم
فکر کنم خازن بندازی درست شه حالا باز بپرس
چیو درست کردی ؟ دینامو ؟نقل قول:
دوباره سابت رو ولوم بالا قطع می کنه
اگه می تونی اون گیج سیمتو بفهم
فکر کنم خازن بندازی درست شه حالا باز بپرس
لطفا منوراهنمايي كنين متشكر ميشمنقل قول:
باید دید بودجه چقدره تا نظر داد...نقل قول:
خوب باید دید باند چه قدرتی داره ! اصولا بیضی خوبه واسه تاقچه ... گرد رو رو تاقچه به کار نمیبرن! (به جز فابریک)نقل قول:
یه سری باندای گرد هم هست که بهش میگن کامپوننت که به جز خود باند کراس اور داره(این مستطیل شکله) که وظیفش تفکیک صداست و از باندا تفکیکشون خیلی بیشتره و لی حتما باید ساب هم کنارش استفاده شه چون بیس خیلی کمی دارن کامپوننت ها...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iهمه چی بستگی به هزینتون داره:8:
3-4 ماه پیش برای کل سیستمش حدودا 12 تومن خرج کرده(بدونه هزینه نصب)...یعنی هزینه زیاد براش مهم نیست.نقل قول:
بیشتر دنبال صدای با کیفیت هستش تا جیغ زدن بلندگوها.:46:
ازم کمک خواست، چون اطلاعات زیادی راجع به سیستم ماشین نداشتم خواستم از اساتید محترم کمک بگیرم.:20:
پخش خود ماشین ساخت Parrot هستش. 5.1 کانال و هر خروجی 21 وات.
سیستمی که بسته میتونه 3 تا حات رو ساپورت کنه، 3 تا ار سی ای،5.1 کانال،7.1کانال.
و حداکثر ولتاژ برا آمپ ها 8 ولت هست.
Car:BMW M3
Sound System:Bose 17.2 Full Surround System
Head Unit: BMW OEM Purchased Parrot 5.1 Channel
برای ضبط به غیر از باند حدود 200 میتونم هزینه کنم{ یچی کمتر بیشتر} باندشم هرچی که با ضبطه ست بشه فقط میخوام صداش با کیفیت بالا و باسش خوب باشه از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنننقل قول:
به نظرم یه KENWOOD 7016 با MTX T6C693 البته این کواکسیال بدون آمپ خوب درایو نمیشه چون 120W*2 میخواد اما ضبطا نهایتا 20W*4 میدن.یه صدایی بهت میده اما بدون آمپ رو ولوم کم میتونی گوش بدی:13:نقل قول:
والا 12 تومن سیستمی نیست که دنباله کیفیت باشه... بیشتر قدرتی میشه ....نقل قول:
هزینه تا یه جایی جواب میده بعدش دیگه باکسو کیک پنل و نتورکو تنظیمه دلخواه و ایناست که صدا رو تغییر میده.:8:
مدل های دقیق اجزا سیستمو میگید؟
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم ضبط پایونیر3250 با باند 6957 جی وی سی برا بستن رو ماشین جواب میده
ضبطا نهایتا 20W*4 میدن.یه صدایی بهت میده اما بدون آمپ رو ولوم کم میتونی گوش بدی:13:باید آمپ ببندی تا بتونی صداشو باز کنی برای مورد شما حداقل یه pionerr 3500 :20:نقل قول: