ایسوس چطور هست فقط این برند در مودم ها معتبره دودلم بگیرم یا نه:n01:نقل قول:
Printable View
ایسوس چطور هست فقط این برند در مودم ها معتبره دودلم بگیرم یا نه:n01:نقل قول:
مودم روی یه ای اس پی دیگه بوده همچین مشکلی نداشته. بقیه دوستان فن اوایی هم با دی لینک همین مشکلو دارن خود پشتیبانی هم بهم گفت. وقتی بهترین مودم وایرلس دی لینک باشه وای به حال بقیه مودما.
دوستان این سایت رو چک میکنید برام اخه تا عصر باز میشد ولی الان نه چند روز هست این جور شده شبانه دسترسی قطع میشه . ممنون :n16:
کد:http://www. upgrand .com/
اشکال سایت هست من هم باز نمیشهنقل قول:
بنده خودم استفاده نکردم ولی گزینه خوبی هست چون سخت افزارایی که با مارک Asus استفاده کردم خوب از کار در آمدهنقل قول:
سلام.
دوستان من دیروز تو سایت فن آوا ثبت نام آنلاین کردم و ایمیل زد که به زودی با شما تماس میگیریم.
ولی تا الان هنوز خبری نیست کسی تماس نگرفته...چه قدر طول میکشه مگه؟
هیچ ربطی ندارهنقل قول:
بهترین چیپ broadcom هست
من تعجبم که چرا بعضی از دوستان تقصیر قطعی لینک را سر d-link میندازن به تجهیزات شرکت در منطقه مخابراتی بستگی داره من خودم dlink 2750u دارم خیلی ام ازش راضی هستم تازه رنگ سفید با چیپست realtek و نویزم هم نسبت به tp-link که قبلا داشتم کمتر شده ۲۴ ساعته روشنه و کار میکنه
به نظر من جدیدا دیگه tp-link مثل سابق مودم هایش خوب نیست الان مارک های خوب دیگه ای مثل netgear -asus- d-link- buffalo هست که از اون بهترن
البته این موضوع رو که گفتم همیشه اینطور نیست ممکن است یکجا tp-link بهتر از d-link جواب بده یا بالعکس مثل من ولی کلا اون چند مارکی که گفتم مدل های بهتری از مدل های tp-link دارن