توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هستنقل قول:
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
Printable View
توی این تست rssi نمی تونه نود باشه شاید منظورتون rsrp هستنقل قول:
احتمالش هم هست که موبایل روی حالت پلاس هست و این اطلاعات یک باند باشه
مطمئنید حالت پلاس نیست؟
پلاس نیست و RSSI هستنقل قول:
RSSI گوشی با مودم خیلی اختلاف داره RSSI ضعیف تر هست ولی عملا هم کارکرد شاید بهتر هم باشه!
شک دارین اسکرین بگیرم ببینید!
شما با گوشی دانلود شبانه میکنی گوشیت ذوب نشده؟نقل قول:
دیگه الان گوشیا پرچمدار این قدرت دارن که اصلا داغ نمیکنن انگار ن انگار گوشی داری کار میکشی ازش! :n10:نقل قول:
بعد گوش فلز هست چسبیده به شیشه بیرون هم ک هوا سرده هدسینک شده براش
بزارید خوبهنقل قول:
ار اس اس آی 90 میشه یه چیزی حدود ار اس ار پی 110 یعنی نزدیک داغون
هرچقدر هم که پرچمش بالا باشه اسمش گوشیه . چیزی به اسم باطری هم داره . به هرحال امیدوارم پرچمش نسوزهنقل قول:
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
فکرکنم منطورت از اینو e3372 باشه . مثل اینکه داغ کردن زیاد e3372 طبیعیه . سوخت هم فدای سرت میری یکی دیگه میخری قیمتی نداره کهنقل قول:
مودم یک متر جابجا میکنم جایی که میدونم سگنال خوبه روی باند هفت بعدش راحت اس ای ان ار میاد رو ۲۳ مشخصات عالی یعنی با زلزله هم قطع نمیشه اما سرعت در حدود پنج مگابیت اما وقتی بر میگردونم سرجای اول با اس ای ان ار ۴ حتی سرعت ۲۳ مگابیت میگیرم ! فقط میتونه توجیه این باشه که میره رو دکل دیگه و اون دکل پهنای باندش شدیدا داغونه وگرنه مشخصات عالیه رو هر دو باند اما در اون نقطه سرعت متاسفانه بسیار داغونه. الان مشکلم اینه که با هر باد و بارون انتنم میره اما سرعتش در طول روز تقریبا ثابته اگرم اون یک متر جابجا کنم و سیگنال قوی بشه و قطعی نباشه اونوقت سرعت جالبی ندارم ، تو تایم خلوتم تست کردم نهایت یکم بره بالاتر یعنی اینقدر کم پهنای باند دادن بهش! البته نظر منه که میره رو دکل دیگه وگرنه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه. نظر شما چیه!؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
e3372 رو از ایرانسل بگیرم بهتره یا از بازار تهیه کنم... سرعت دانلود باهاش چطوره!؟ ...
تو این رنج قیمت یا بالاتر مودم دیگه ای هم هست که وای فای رو هم پشتیبانی کنه!؟
این مودمهای ایرانسل ساخت کدوم شرکت هستند؟
و در اخر مود D-100 ارزش خرید داره!؟
خوب اگر مودم هواوی باشه راحت می تونید شماره دکل رو ببینید در این صورت ا گر فرضیه شما درست باشه شماره دکل تغییر می کنه . فکر کنم موبایل هم نرم افزاری داره که اطلاعات رو بدهنقل قول:
شما اگر انتن بخری می تونی در بهترین شرایط قفلش کنی
به هر حال برای سرعت خوب مجموع اس ان آر - آر اس آر کیو و آر اس آر پی مهمه شما اطلاعات هر دو حالت رو اسکرین شات بده
البته من هم این تجربه رو داشتم که مودم با اعداد بهتر سرعت کمتری داده
E8372 هست وای فای هم دارهنقل قول:
ساخت هواوی هستن
مودم هواوی b315 هستش شماره دکل کجا میزنه ؟ با گوشی ضعیفه با مودم فکر کنم بهتر بشه چک کرد. الان دسترسی به پی سی ندارم اسکرین شات میگرم قرار میدم، ممنون.نقل قول:
Gبراى منم بشدت داغ مى کنه..نمى دونم چرا!!!! اگه خراب بشه ک باس هفته اى ى بار يکى باس بخريم...اماکيفيتش فوق العادس ى انتنم/بگيرم خدا ميشه!نقل قول:
من فقط جواب سوال آخر رو میتونم بدم چون خودم مودم d100 رو دارم ازش استفاده میکنم. البته بهتر بود توی تاپیک مودم مینوشتم ولی دیدم پرسیدید گفتم جواب بدم . از نظر قدرت گیرندگی مودم خوبیه و یادمه که یبار یکی از روستاهای اطراف تنکابن رفته بودم و با گوشی اصلا نمیشد سیگنال 4G رو گرفت درحالی که با این مودم یکی دو خط فورجی آنتن داد و همون واسه برقراری اینترنت با سرعت قابل قبول کافی بود و راضی بودم ازش . قدرت وای فای هم خوبه من قبلا که ADSL داشتم یه مودم Zyxel داشتم که وای فای پرقدرتی نداشت و قسمت هایی از خونه کور بود ولی از زمانی که D100 رو نصب کردم کل خونه تحت پوشش وای فای هست . از ایرادهاش هم میتونم به عدم امکان انلاک کردن اشاره کنم که البته خوشبختانه روی اپراتور خوبی قفل شده مثلا اگه روی رایتل یا همراه اول قفل شده بود فاجعه بود :n02:ولی بازم ایرانسل خوبه . همچنین پنل کاربریش خیلی دلچسب طراحی نشده مخصوصا قسمت SMS که به نظر من کلا باید قید پیام کوتاه رو بزنید اینقدر که بد درستش کردن ؛ یه اس ام اس رو چند تکه میکنه و به عنوان 3 تا SMS نشون میده!!! :n04:نقل قول:
ولی در مجموع مودم خوبیه من راضیم . البته به شما توصیه میکنم یه سر به سایر برندها هم بزنید مثل هواوی و TP link و D link . خود من به شخصه احساس میکنم با این پول میشه مودم بهتری هم گرفت . به تاپیک مودم مراجعه کنید بهتره .
با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید شماره دکل رو ببینید البته با Firmware پیشفرض خودش نمیتونید شماره دکل رو ببینید . پس باید Firmware آپدیت بشه . Firmware هم از لینک زیر گرفتم . دقت کنید که Firmware زیر برای مدلهای B315s-22 هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
md5sum فایل بالا 4160a1efebce4aeecb25a45692f63869 هست . قبل از شروع به آپدیت با مقایسه md5sum مطمئن بشید فایل بدرستی دانلود شده .
با تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در این مورد منو راهنمایی کرده بودند .
بله درسته توی یک سری فرم ویرهایی که 315 توی ایران داره شناسه دکل رو نشون نمیده و اتفاقا پیشنهاد آپگرید رو بنده به دوستمون علی آقا دادم بود
به هر حال توی لینک زیر انواع و اقسام فرم ویر برای مودمهای هواوی هست
برای مدل 315 همون 21.316 خوبه. طریقه اپدیت از طریق نرم افزار multicast هست که توی لینک زیر هم موجوده
توی لیست های کارت شبکه ای که مودم بهش وصله انتخاب کنید ( حتما از طریق کابل لن باشه )
مودم رو خاموش کنید و همزمان کلید وای فای و wps رو نگاه دارید و روشن کنید بعد از سه ثانیه وای فای رو رها کنید و بعد از یک ثانیه wps رو
حالا مودم اماده برای ارتقاست . حالا توی مالتی کست استارت رو بزنید اگر از قبل استارت رو بزنید مشکلی نداره
اگر درست انجام داده باشید فقط وای فای روشن می مونه و با استارت شروع به چشمک زدن سریع می کنه یعنی داره دیتا رو می گیره یکبار که کلا اطلاعات رو گرفت وای فای خاموش میشه و توی این حالت دیگه وای فای ثابت می مونه و دیتا دوباره بررسی و تایید میشه اگر اوکی بود وای فای شروع به چشمک زدن ارام می کنه و اپگرید تمومه ( حالا یکی دو سری هم بزارید ادامه پیدا کنه ضرر نداره)
نهایتا 5 دقیقا زمان می بره من با این روش چندین بار فرم ویر 5186 رو تغییر دادم تا بهترینش رو انتخاب کنم و برای 315 هم باید همینطور باشه
فرم ویرهای 315
اخرین ورژن
ورژن 1006 با قابلیت ussd که کاریر گرامی آقا امین زحمتشو کشیدن m_amin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه کم توضیحات بیشتر
این الان e5186 با فرم ویر lmt برای کشور لیتوانی هست
محتوای مخفی: LMT
لینک فایل LMT بهترین فرم ویر
نقل قول:
حذف شود...........
تشکر اتفاقا دنبالش بودم اما 3372 مدلای مختلفی تو این لینکه برای اپدیت کدومشو انتخاب کنمنقل قول:
برای 3372 از همون لینکی که توی ص اول تاپیک مودم گذاشتم استفاد کنید خوبه. امتحانشو پس دادهنقل قول:
نقل قول:ممنون از هر دو عزیز ، ایا بعدش میتونم به فریمور کارخونه برگردم؟ و چطوری؟نقل قول:
سلام
دوستان من توی اتاقم روی باند 3 4G ایرانسل با مودم e3372 دو یا سه تا آنتن میگیرم که سرعت دانلود تو idm هم از 700 تا 1.2mb میچرخه و روی باند 7 خط آنتن نداره اصلا ولی تو دانلود منیجر 300 تا 400 میگیره
به نظرتون آنتن تقویتی مثل این (انتن رومیزی 35db تقویت سیگنال 4G lte) که دیجیک داره (کاربر جدید حساب میشم لینک نمیتونم بزارم)
با طول سیم حدود 15 متر تاثیری تو دریافت سیگنال میزاره ؟ اگه نه چی پیشنهاد میدید ؟
تاپیک آنتن هم داریمنقل قول:
اگر آنتن رو بتونید توی یک فضایی که نسبتا سیگنال بهتری داره بذارید تاثیر میذاره اما اگر مودم رو مثلا پشت بام هم ببری وضع تغییر نمی کنه آنتن معمولی هم خیلی تاثیر نداره
تشکر امشب انجام مى دم فقط اينکه گارانتى رو باطل مى کنه عجيبه...نقل قول:
مث اینکه این فلش کردن مودم واسه ما خو ش یمن نبود:n03:
تست اصلا با سرعت دانلود سازگاری نداره..تک کانکشن ..سرور ایران و خارجم تست کردم اما نشد ک نشد..نمی دونم امشب چرااینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان من دیروز مودم ایرانسل E3372 به دستم رسید که ابتدا آنلاکش کردم و از این خصوص مشکلی نداشتم تست سرعت هم گرفتم ولی خیلی پائین بود من قبلا که با موبایل وصل میشدم سرعتم بالا بود و یک سوال دیگه نرم افزار LTEWatch میتوانید گزینه هاشو به من توضیح بدهید مثلا RSRP چیست عدد بیشتر بهتره یا کمتر ممنون میشم ضمناً عکس تست سرعت هم اینجا گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر یک بسته معمولی هفتگی داشته باشیم بعد یه بسته ماهانه 6 تا 12 ظهر بگیریم در ساعت بین 6 تا 12 از کدوم بسته استفاده میکنه؟
کلا بین بسته معمولی و بسته 6 تا 12 چطور الویت با کدامه؟
دوستان عزیز من طبق پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم E3372 خودم را آپدیت کردم اما مشکلی که دارم فقط سایت speedtest را باز میکند سرعتم خوب است ولی هیچ سایت دیگری باز نمی شود کسی از دوستان می داند مشکل کجاست البته من مودم D-Link 156 مدل 3G هم دارم که کلیه سایتها را باز میکند به نوعی پشیمون شدم از خرید این مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم تست سرعت مودم پس از آپدیت
ایرانسل نامحدود ساعتی شبانش مثل همراه اول محدودیت حجمی داره یا خیر؟
من با خودشون صحبت کردم جواب قانع کننده ای ندادند گفت تو ایرانسل من می نویسه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بلهنقل قول:
یک ساعته ۲۰ گیگ
۲ساعته ۴۰ گیگ
۳ ساعته ۶۰ گیگ
اولویت با بسته 6 تا 12 هست .نقل قول:
سرعت به اندازه ای هست که بشه این حجم دانلود کرد با گوشی؟نقل قول:
بستگی به سرعت دانلودتون داره اگه خوب باشه میشه دانلود کردنقل قول:
اینو e5186 میشه از جایی تهیه کرد تو ایران؟
من جایی ندیدم شاید راستین بازار بیاردش الان برادر کوچکترش e5786 رو راستین بازار دارهنقل قول:
راستین بازار هم که مودم +4g آورده هنوز یه تست سرعت پلاس باهاش نذاشته . مثل اینکه اونا هم با پلاس به مشکل خوردن و انتظارشون برآورده نشده با این مودم
■ حضور«همراه اول» در «الکامپ ۲۰۱۶» با شعار «از سرعت سبقت بگیرید»
■ همراه اول در حوزه اینترنت همراه (نوترینو)، با معرفی برنامه توسعه شبکه 3G، 4G، و 4.5G، همچنین ارائه سرویس های 4.5G و شبیه سازی شبکه 5G در نمایشگاه حضور دارد. علاوه بر این با توسعه شبکه Wifi و پیاده سازی سرویس های VOLTE، Wifi Calling و Wifi Offloading آماده همراهی با بازدیدکنندگان بیست و دومین نمایشگاه الکامپ خواهد بود
فقط میتونم بگم :|
همراه اول از ایرانسل بهتره حداقل این روزا بهتره , ایرانسل رو موج شور و شعف اجتماعی سال 84 سوار شد و سیم کارت رو ارزون کرد ولی کار دیگه ای نکرد الان هم میبینید به آخر خط رسیده و سعی داره با فروختن td lte به عنوان اینترنت ثابت ! خرج و مخارجشو در بیاره , آخرش هم احتمالا mtn میره از ایران و همون ترک سل که قرار بود بیاد میاد
ولی volte فکر کنم عملی شده , من با یک تک آنتن lte رو گوشیم تونستم زنگ بزنم و بدون قطعی صدا صحبت کنم , اگه اشتباه نکنم همین volte بود