ممنوننقل قول:
البته کدها برا من نیومد
سوال من اینه چرا مخابرات اینترنت 256 منو ورداشته و برا شارژ فقط 64 در دسترسه ؟
- - - Updated - - -
Printable View
ممنوننقل قول:
البته کدها برا من نیومد
سوال من اینه چرا مخابرات اینترنت 256 منو ورداشته و برا شارژ فقط 64 در دسترسه ؟
- - - Updated - - -
کد هاش توی لینک اول که گذاشتم بود جلوی valueنقل قول:
سرعتا رو انگار بردن بالا 1 مگ حدود 500 تا سرعت دان ـشه یه فایل از سافت98 دان کردم؟!
2مگ 500 و 1مگ 380کیلوبایتنقل قول:
آقا عصری از مخابرات زنگ زدن ... تماس اتوماتیک بود گفتش که ثبت نام دوباره adsl مخابرات با کیفیت بایدار :n38: برای همه کاربرا شروع شده
کیفیت سرویسا بهتر شده یانه حالا ؟ میخام اگه بشه یه خط جدید برا خونه بگیرم روش نت مخابرات
من دیروز فرم تخلیه رو فرستادم ! 1 هفته هست نابود شده توی شهر ما بقیه جاها رو نمیدونم ! ولی در کل کدوم کیفیت ؟ اینترنت مخابرات با کیفیت ؟؟؟؟؟ :n21::n36::n29:نقل قول:
این سرعت سرویس 1مگ خودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی سرعت چقدره؟؛واضخ نیس عکستنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
کیفیت مخابرات رو نمیدونم اما کیفیت خط من که انگار رفته بالا بزنم به تخته رو 10 مگ اپ شده با snr 18 قبلا نهایت 9 بود، نمیدونم موقته یا نه
- - - Updated - - -
روش کلیک کن، 500نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کجایی ؟ بیا یه توضیحی از وضعیت نت مخابرات تو شهر بده ببینیم چی به چیه ؟
کیفیت خط افتضاح شده این 2-3روزه همش لینک میپرونه
داداشم تهرانم نمیدونم وضعیت چیه. امارشو از دوشتم میگیرم. چون اونم مخابرات داشت و گروه و داون استریم و همه چیمون یکی بود تو ابادان.نقل قول:
امارشو میگیرم برات
انگار پرش لینک بخاطر ثبت نام هاست این 2ماهه که ثبت نام نمیکرد پرش لینک نداشتم الان پشت سر هم لینک میپرونه
تست سرعت 2مگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه داون استریمت رو تا اخر باز کنننقل قول:
سرعت دانلود شب و روز 450 تا 500 برای 2 مگ
سرعت اپلود 40 کیلو تا 50 کیلو
پینگ مالی نیست.
توی ابادان جدیدا صبانت خوب جواب میده ، سرعت دانلود و پینگش خیلی عالیه
این مخابرات هر روز یه بازی جدید در میاره ، مثلا الان چند وقته سرعت تک کانکشن افتضاحه به تمام معناست برای من ، وقتی می خوام برنامه های گوشیم رو اپدیت کنم به معنای واقعی زجر میکشم ، چند وقتی هم هست که که تمام پروفایل ها فقط 64 کیلوبایت دارن و فقط به صورت انلاین میشه سرویس 64 کیلوبایت خریداری کرد اگر سرعت بالاتر بخوای باید حضوری مراجعه کنی و ...
آره منم تعریف صبانت آبادان رو زیاد شنیدم
دوستم داره میگه 512 محدود داره سرعت دانلودش 700 هستش
خیلی خوبه!!!
بله من دو ماه پیش با دو مگ ۱.۷ مگابیت دان میکردم[emoji52] [emoji52]نقل قول:
پرش لینک نمیزاره حتی صفحه هم به راحتی باز کرد
نقل قول:
حالا بدو دانلود کن:n18:
فرشاد باید بدتر اینها سرت بیاد:n19:
دلیلشو فهمیدم،بخاطر پایین بودن snr آپ استریم بود انگار الان گذاشتم رو annex m دوساعته دیگه لینک نپرونده
برادر فرشاد :n02: چقدر طول میکشه تا خط تخلیه بشه ؟؟؟ شماره فاکس برای تخلیه چنده ؟ تشکر :n16:
بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا
میشه از چندتا بن تخفیف برای خرید یک سرویس استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اهوازی؟نقل قول:
اگر اهوازی برو فلکه ساعت ساختمون مخابرات قسمت بازرسی درجا خطت تخلیه میشه , اگر به امید نمایندگی بشینی هیچوقت خطت تخلیه نمیشه
بازرسی مخابرات آقای حیدری سریع تخلیه میکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
بازرسی مخابرات آقای حیدری سریع تخلیه میکنهنقل قول:
درخواست تخلیه دادم فردا پس فردا خطم تخلیه میشه از اسیاتک اشتراک میگیرم
نه خب من که اهواز نیستم ! شهرستانم . رفتم نمایندگی روز شبنه گفت درخواست شما رو فکس کردم شنبه صبح ولی خبری نشده , وخط تا الان رانژه هست ! شماره فکس داره ؟؟؟ بعد چطور باید پیگیر شد برای این که مشخص بشه چی شده ؟؟؟ تشکر
نه حیدری مسئول اینکارا نیستنقل قول:
اتاق بغلیش یه خانمیه اون مسئول تخلیه خطه
اشتباه ترین کار مخابرات جمع کردن ضحی کیش بود حداقل پشتیبانی یه دان استریمی تغییر میداد یه تنظیماتی رو تغییر میداد الان که اصلا
دیگه پشتیبانی در کار نیست:n09:
من قبلا که تخلیه کردم یه آدرس ایمیل داشت یه عکس از کپی کارت ملی فرستادم به همراه یه متن به این صورت : اینجانب فلانی فرزند فلانی کاربر اینترنت مخابرات خوزستان درخواست جمع آوری سرویس و تخلیه خط تلفن به شماره 6132222222 را که در مرکز مخابراتی فلان است را دارمنقل قول:
بعدش زنگ زدم همون روز تخلیه شده
من میخوام تخلیه کنم برم صبانت. نظرتون چیه؟
میگن دانلود شبانه رایگان هم داره پینگش هم خوبه
درسته یا نه؟
درست درست درست[emoji51]نقل قول:
شبانه ش دو برابر حجمی ک خریدی هسته
پینگشم با سرویس دو مگ من و کمی نویز ۶۷ هسته(البته الان نمیدونم چون سیم خطمون بریده شد)[emoji55]
بدرد نمیخوره شبانه درستی نداره مثلا 5گیگ که بگیری 10گیگ شبا میتونی دانلود کنی 10گیگ به چه درد میخوره؟هنوز اینترنت سیمکارت بصرفه ترهنقل قول:
- - - Updated - - -
بدرد نمیخوره شبانه درستی نداره مثلا 5گیگ که بگیری 10گیگ شبا میتونی دانلود کنی 10گیگ به چه درد میخوره؟هنوز اینترنت سیمکارت بصرفه ترهنقل قول:
خب چرا ۱۰ یا ۲۰ گیگ نگیریم؟نقل قول:
هرکی مصرفش بالاس حجم بالاتر میگیره دیوانه س ۵ گیگ بگیره؟
همه هم پرمصرف نیستن
عزیزان پس جواب من چی شد ؟ اکسین هستم ! ایمیل ، فاکس و ... چی هست برای تخلیه ؟؟؟ امروز زنگ زدم گفت یک هفته طول میکشه ! دروغ از این بالاتر ! :n04:
بدرد دانلود شبانه نمیخورهنقل قول:
برای دانلود اول اسیاتک بعدش هم شاتل البته شاتل هم محدود میکنه شبانه رو اما باز بهتر از صبانته
صبانت برای گیمرها توصیه میشه که اینترنت با کیفیت میخوان و دانلودی هم ندارن
فکر نکنم تخلیه کنننقل قول:
به منم گفتن یک هفته صبر کن ولی هیچ اتفاقی نیفتاد بعد رفتم دفترشون دوباره جلو خودم درخواست تخلیه رو ثبت کرد ولی بازم برا مرکز نرفت
تا اینکه رفتم فلکه ساعت و یکساعته خطو تخلیه کردم
فقط ادرسشو بلدم شماره و فکسشو ندارم:n33:
برا همه که نمیصرفه ماهی 40-50تومن بدن تا 20گیگ شبانه دانلود کنننقل قول:
الان من تو مخابرات با ماهی 23تومن شبانه با سرعت 4مگ دانلودشه تازه شبانش هم نامحدوده بنظرم شرکتای خصوصی اصلا بدرد نمیخورن همین آسیاتک یه هفته تمدید نکنی یه هفته رو از دور بعدی کم میکنه حالا نمیدونم صبانت هم اینجوره یا نه ولی مخابراتو یه بار 2ماه تمدید نکردم حتی خطمو تخلیه هم نکردن یک روز هم از سرویس جدید که گرفتم کم نکرد
یعنی تو فقط 4 گیگ درماه مصرف داری؟:n13:نقل قول:
من مخابرات که بودم حداقل ماهی 12 گیگو مصرف میکردم با صرفه جویی
این ماه هم اسیاتک انقدر تست سرعت گرفتم که 10 گیگ دوره رو سر 20 روز تمام کردم:n19:
ولی از این گیت وی جدیدی که بهم دادن خیلی راضیم هرشب 24 گیگ دانلود میده و همه چیزش از مخابرات که داشتم بهتره و اوکیه , فقط شبا از ساعت 4 تا 8 مشکل تک کانکشن داره که قابل چشم پوشیه اگر کاری داشته باشم که تک کانکشن قوی بخواد میزارم 8 تا 10 که سرعت تک کانکشن کامل میشه انجام میدم
همون 8 تا 10 سرعتش میشه 1.3 تا 1.4 مگابایت که حدود 9 گیگ میشه دانلود کرد:n19:
فرشاد شماره فکس نمیدی ؟ چرا باو ؟ :n27:
من دیروز درخواست تخلیه دادم امروزصبح تخلیه شد زود تخلیه میکنن
- - - Updated - - -
من دیروز درخواست تخلیه دادم صبح تخلیه شد زود تخلیه میکنن