یک عکسی چیزی از مشخصات مودم بزار راهنمایی کنیمنقل قول:
Printable View
یک عکسی چیزی از مشخصات مودم بزار راهنمایی کنیمنقل قول:
نقل قول:
میشه بگید وضعیت خطم چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کامل نزاشتید ریت معلوم نیست , ولی نویز خط بالا هست از مخابرات منطقه هم دور هستی ولی snr زیر 6 قطعی داره خیلی برای شما 6.9 هست .
خط شما حداکثر 8.5 مگ رو می تونه ساپورت کنه .
rateنقل قول:
Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 8096 512
این نویز رو خودم میتونم کاریش بکنم یا نه دست مخابراته ؟ این عددهای عکس قبلی روی جند باید برسونم ؟
تا جایی که جا داشته شرکت برات بسته بالای 8 مگ قطعی پیش می یاد اون عدد 69 باید بشه 9 تا 10 تا بتونی 9 مگ کامل استفاده کنی .نقل قول:
بدون اینکه تغییری ایجاد کنم SNR از 70 تا 80 متغیرهنقل قول:
این طبیعی هست به نظرتون ؟
ببین می خوای مطمین بشی اگه لپ تاپ داری ببر سر خط اونجا تست کن ببین نویز چقدر هست اگه دید رفت روی 10-11 سیم کشی مشکل داره .نقل قول:
در مورد تغیر شب ها وضعیت نویز بهتر می شه 1-2 افزایش معمولی هست .
هفته پیش از پارس انلاین adsl گرفتم و سرویس دو مگ شارژ کردم ولی سرعت بالاتر از یک مگ نمیره و داخل مودم هم روی یک مگ ست شده:
عصری زنگ زدم یه خانوم برداشت میگه خطت نویز داره!! آخه این خط کجاش نویز داره! شما رو یک مگ ست کردید میندازید گردن من:n30:
دوستان راه حلی ندارند؟
خط شما کیفیت خیلی خوب هست هر کی گفته چیزی بلد نبوده خط راحت 11 مگ ساپورت می کنه .نقل قول:
هم به مخابرات نزدیکی هم نویز به شدت پایین هست .
نقل قول:نقل قول:
فقط محض یادآوری: مودم دوستمون، DJMOKHTAR، داره نسبت سیگنال به نویز و میرایی خط رو با واحد 0.1 دسیبل نشون میده. یعنی باید snr داوناستریمش بره روی 100 به بالا تا قطعیش کم بشه.
دو شب پیش سرعتم رو از 4 مگ ارتقا دادن به 9 مگ. snr داوناستریمم از 27 رسیده به حدود 6 تا 7. البته سرعت دانلود با IDM و 16 سشن همزمان بعضی وقتا به بالای 1 مگابایت در ثانیه هم میرسه. اما در مجموع از قطع و وصل شدنهای مکرر سشنهای دانلود تو IDM به نظر میآد کم شدن snr تأثیرش رو گذاشته. در ضمن attenuation داوناستریمم روی 31.5 ثابت باقی مونده. به نظرتون اگه بگم سرعتم رو روی 8 مگابت ببندن وضعیتم بهتر میشه.
در ضمن شبانه شب اول بد نبود: حدود 12 گیگ؛ اما دیشب سرعتم از 500 کیلوبایت بالاتر نرفت و تا صبح 8 گیگ دانلود داشتم. این عددا رو از گزارش مصرف خود پارسآنلاین میگم. networx که خیلی کمتر نشون میداد.
اینم برام جالب بود که قبلاً که سرعتم روی 4مگ بسته شده بود، بین گزارش مصرف پارسآنلاین و networx اختلاف چندانی وجود نداشت. اما الآن اختلافشون در حد 1 گیگ شده؟!!! :n04:
دوستان خبر دارین چند روزه سرویس و تحویل میدن؟
واسه من شده 10 روز:n22:
نویز من چه چجوریه دوستان؟امیدی هست؟:n03:
اگه وقتی ثبتنام میکنی پورت خالی داشته باشن و دفعه اولت باشه که روی خطت داری adsl میگیری حداکثر ظرف 4 تا 5 روز باید وصل شه. اما اگه قبلاً از جای دیگه اینترنت adsl داشته باشی تا 2 هفته هم طول میکشه.نقل قول:
نه این خطم ازاد بود از اول روی یه خط دیگه داشتم ولی هنوز وصل نشده این :n13:نقل قول:
با توجه به پست قبلیت، پس این عکس چی بود گذاشته بودی؟ بالأخره اینترنت وصله یا نه؟نقل قول:
جدای از این، اون عکسی که گذاشتی نشون میده که نویز خطت خیلی کمه و فاصله کابلکشیت هم تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتره باز خیلی خوبه. راحت باید بتونی 9مگ رو بگیری بی هیچ دردسری!
نه من 2تا خط خونه دارم یکی و پارس انلاین نوشتم تازه که منتظرم بیاد ایین خط که گذاشتم اون یکیه کی الان شبدیز (فاجعه) روشه منتظرم ون بیاد بد اینو از رانژه در بیارم :n01:نقل قول:
باید پیگیری کنی. من روی خطم از یه شرکت دیگه اینترنت داشتم، از وقتی بهشون گفتم جمعآوری کنن، 1 هفته طول کشید تا نامه جمعآوری برسه مرکز مخابراتی. مرکز مخابراتی هم 3 روز بعدش به من گفت که خط جمعآوری شده. بعد از اعلام پارسآنلاین به مرکز مخابراتی برای راهاندازی خط، 2 روز هم طول کشید تا مخابرات به پارسآنلاین نامه تإیید برقراری خط رو بده. اونا هم بلافاصله رمز عبور من رو دادن و گفتن خط وصله. ولی نتونستم تا پنج روز استفاده کنم. چون مرکز مخابراتی محترم، لطف کرده بود و بدون این که خط رو رانژه کنه به پارسآنلاین نامه زده بود که خط آماده است. خلاصه چند روزی علاف شدم تا بالأخره معلوم شد مشکل از کجاست. با تعطیلیهای آخر هفته جمعاً نزدیک به 20 روز واسه من طول کشید؛ البته همه مراحل رو خودم مرتب پیگیری میکردم از شرکت قبلی، از مخابرات و از پارسآنلاین. تازه مشکل رو هم که خودم حدس میزدم از مخابراته، به پارسآنلاین گفتم بررسی کنن که نفر فرستادن مرکز مخابراتی بررسی کرده بود.نقل قول:
شما هم مدام باید خودت پیگیری کنی تا ببینی در چه مرحلهایه.
اون خطت قبلیت که وضعیتش خیلی خوبه. پس چرا میگی فاجعه؟نقل قول:
در مورد خطت جدیدت با این اطلاعات نمیشه چیزی گفت. باید منتظر باشی تا وصل بشه ببینی نویزت چطوریه.
دوستان یه سوال این سرویس های U شبانش فری هست یا نه ؟
من هروز رو مخشونم اینقدر که اونا بیشتر از من دنبال کارامم تا تموم شه از شرم راحت شن :n08::n08:نقل قول:
شما کرج هستی؟
فاجعه=شبدیز :n13::n03:نقل قول:
این سرویسهای U نامحدود هستن و طبیعتاً شبانهاش هم رایگانه و از نظر سرعت هیچ فرقی بین شب و روزش نیست. ولی اگه بیشتر دنبال شبگردی رایگان هستی تا روزگردی، بهتره از همین سرویسهای محدود بگیری که سرعتش به مراتب بیشتر از نامحدودها میشه.نقل قول:
از روی اطلاعات مودم کیفیت خط adslت باید خوب باشه. پس حتماً مشکل از خود شبدیز بوده. منم با شرکت قبلیم مشکل داشتم. البته فاجعه نبود. اما من که دنبال شبانه خوب بودم، اذیتم میکرد. سرعت شبانه رایگانش دقیقاً نصف سرعت اسمی سرویسم بود. در حالی که روزا تا سه برابر سرعت اسمی خطم بهم پهنای باند میداد. از این نظرا پارسآنلاین تو تهران و مرکز مخابراتی ما وضعیتش خیلی بهتره.نقل قول:
نه من تهرانم. نمیگن مشکل از کجاست؟ شاید مخابرات بد عمل میکنه. این شرکتهای اینترنتی موقع ثبتنام همه تلاششون رو میکنن که شما زودتر وصل بشی. حتی اگه بتونن برات چایی هم میآرن دم در خونه.:n02:نقل قول:
ممکنه مشکل از مخابرات منطقهاتون باشه. من خودم یه سری کارها رو که توی مرکز مخابراتی انجام میشد رو خودم هم پیگیری میکردم که مثلاً نامه جمعآوری شرکت قبلی رسیده دستشون یا نه.
شبدیز سرعتش خوبه ولی 1 گیگ دانلود کنی 1/5 گیگ حساب میکنه خیلی شیک دزی میکنه دستتم به هیچ جا بند نیست شبانه رایگان نداره گیگی 1000 حساب میکنه :n08:نقل قول:
چه جالب همین الان پارس انلاین اس ام اس داد که وصل شده :n02::n02::n20:نقل قول:
مبارکه!:thumbsup:نقل قول:
سلام
سرویسهای محدود پارس در ساعت رایگان شبانه چقدر سرعت میدن ؟
اگه پورت روی 9 مگ بسته شده باشه
واسه من دو شبه روی 9مگ بسته شده. شب اول سرعتش بد نبود. متوسط 700 کیلوبایت در ثانیه سرعتش بود. البته بعضی لحظات تا 900 کیلوبایت هم بالا میرفت. اما دیشب متوسط سرعتش 500 کیلوبایت بود و به ندرت بالای 600 کیلوبایت میرفت.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میدونید مدتی هست که پارس تمام سرویسها رو روی 9 مگ بسته
اما در مواردی که خط نمی کشیده روی همون 4 مگ گذاشته بمونه
در این بین، بعضی ها از جمله خود من درخواست دادیم علی رغم وجود نویز، خطمون رو ببرن روی 9 مگ که خب طبیعتاً خطمون کل 9 مگ رو نمیتونه ساپورت کنه
اینارو گفتم تا برسم به اینجا که اگه موافق باشید میخوام پیشنهاد کنم (با توجه به اینکه خیلی از کاربرای پارس جدیداً دچار این مشکل هستن) توی همین تاپیک با کمک اساتید اهل فن یه بحثی راه بندازیم در مورد پیدا کردن روشی برای حل این مشکل
برای شروع، خودم یافته هام رو به اطلاع دوستان میرسونم:
همونطور که میدونید در اولین قدم باید وضعیت سیم کشی داخلی کنترل بشه که این کار با وصل کردن مودم به سر خط (جعبه تقسیم) و بررسی میزان تغییر snr و نویز قابل انجامه
در صورتی که تغییری وجود نداشته باشه مشخصاٌ مشکل از سیم کشی داخلی نخواهد بود
بنابراین باید از مخابرات پیگیری کرد (از افرادی که تونستن با موفقیت این پیگیری رو انجام بدن درخواست میکنم تجربشون رو در اختیار ما هم قرار بدن)
اما من دلم میخواد اساتید کمک کنن تا یه بحث تخصصی تر هم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان مثال این وضعیت خط و مودم من هست:
اولین سؤال اینه که: snr کم، باعث میشه که خط فقط تا 6 مگ رو ساپورت کنه یا نویز بالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در وهلۀ دوم از دوستان خواهشمندم تمامی موارد مؤثر بر نویز خط و snr رو اعلام کنید
آپدیت (با تشکر از bilmazlar عزیز):
حالا میخوام به یافته ای جالب اشاره کنم؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم روی خط تلفن امواج صدا با فرکانس پایین منتشر میشه و امواج data با فرکانس بالا و طول موج کم
بنابراین کوچکترین نویزهایی میتونه روی سیگنالهای دریافتی data تأثیر منفی بذاره
از طرفی به نظر میرسه که چیپست بعضی مودم ها قادرند تا به طور قابل توجهی میزان سیگنال به نویز دریافتی از خط یا همون snr رو افزایش بدن
2 تا سؤال:
لیست کامل این نوع مودمها رو کسی میدونه؟
اگر همچین قابلیتی وجود داره که میشه سیگنالها رو تقویت کرد، پس احتمالاً باید دستگاهی (مثلاً نوعی Amplifire) وجود داشته باشه که بشه قبل از مودم اونو به خط وصل کرد و بعد از اون یه خروجی گرفت و خط با snr تقویت شده رو به مودم متصل کرد؛ درسته؟!
هر کسی در این موارد اطلاعاتی داره لطفاً دریغ نکنه
برای مثال من تجربۀ یکی از دوستان خارجیمون رو واستون قرار میدم تا ببینید که مطالبی که گفتم پر بیراه نیست:
در انتها امیدوارم تمام دوستان تا جایی که میتونن تو این بحث مشارکت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزان این مشارکت هر قدر هم که کم باشه اشکالی نداره چون ممکنه با کنار هم گذاشتن یافته ها و تجربیات دوستان بشه به یه راه حل اساسی رسید
به امید اینکه با پیدا کردن یه راه حل مناسب، همه بتونیم از تمام این ظرفیت موجود استفاده کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا راهی هست بشه با سرویس های نامحدود پارس آنلاین رو دور زد و بیشتر دانلود کرد؟
دوستان شما هم افت سرعت دارید؟ من این چند روز اکثر مواقع سرعتم پایین بوده.ولی وقت درست میشه ریت دانلود میره رو 1مگابایت در ثانیه
ببین. snr کم یعنی میزان نویز بالا. نویز بالا هم یعنی که امکان از بین رفتن دادهها در مسیر انتقال وجود داره. به همین دلیل وقتی snr زیر مثلاً 10 باشه تعداد بستههای اطلاعاتی مخدوش بیشتر میشه. مهمترین عامل اصلی تعیین کننده حداکثر سرعتی که خط تلفن ساپورت میکنه فاصله شما تا مرکز مخابراتی و طول کابلکشیه. هر چه این طول بیشتر باشه به علت این که میرایی سیگنالها بیشتر میشه، شما سرعت کمتری خواهی داشت. این میرایی همونه که تو مودم با attenuation نشون داده میشه و با یه فرمولی با فاصله شما تا مرکز مخابراتی ارتباط پیدا میکنه.نقل قول:
میرایی داوناستریم شما 49 اه که بالاست و نشون میده شما تا مرکز مخابراتی بیشتر از 3 کیلومتر فاصله داری و نمیتونی سرعتی بیشتر از حدود 5مگابیت در ثانیه رو بدون قطعی بگیری.
من فکر میکنم این نویز و ... تنظیماتش به مشکلات خود پارس انلاین مربوطه
دیروز من خطم روی 4 مگ بود با SNR 16 بعدش خطم رو روی 9 مگ بستن SNR دیشب بین 6.5 تا 8 بالا پایین میشد و داون استریم خطم هم 8.5 مگ رو نشون میداد
بدون اینکه به چیزی دست بزنم امروز خطم7 مگ رو نشون میداد و SNR شده بود 14
زنگ زدم که چرا کمش کردید گفت ما کم نکردیم و سرویس ها فعلا یا 4 مگی هست یا 9 مگی و بین اینها چیزی نداریم شما خطت نمیکشه
بعد دیدم دوباره تغییرش دادن اینبار Output Power رو برای Downstream صفر کردن و خط دقیقا 9 مگ شد و اپ استریم هم 1 مگ
الان SNR بین 5.9 و 6.5 هست و اپ استریم 8 مگ و داون استریم 1 مگ !
فقط چیزی که متوجه نشدم این Output Power که 0 گذاشتن در سرعت دانلود تاثیر داره یا نه ؟
من هم مشکل نویز دارم اما قبلا هم در همین تاپیک خدمت دوستان عرض کردم که رئیس مرکز منطقه ما رفیق و دوست پدرمه و اون خودش شخصا از سالن دستگاه خطم رو چک کرده و میگه مشکل نویز از طرف مخابرات نیست و مشکل از خود شرکت ارائه دهنده اینترنتISP هست.نقل قول:
دوستان در صورتی که خط مشترک بکشه میتونن بالاتر از 9 مگ هم ببندن؟ یا کلا تکنولوژی تجهیزاتشون دیگه اجازه بالاتر از 9 مگ رو نمیده؟
اینم از اخرین وضعیت خط ما فکر کنم بالاتر از 9 مگ هم بکشه:
مقدار attribite rate هم بزارنقل قول:
متاسفانه مودمم بخاطر قدیمی بودن نرم افزارش اون مقدار رو نشون نمیده ولی اینطوری که پیداست 12 13 مگ هم بدون قطعی وصل میشهنقل قول:
تو همون عکس هست ! مقدارش رو 23 زده برا دان استریم........نقل قول: