عکس در تایم رایگاننقل قول:
بدون اکانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عکس در تایم رایگاننقل قول:
بدون اکانت
نه بابا سرعت مثل قبله - شبانه هم محدوده برا مننقل قول:
اینجا بعضیا خوب جو میدن با تستای سرعت بالاشون ! کسی ندونه فکر میکنه همه جا از این خبراس !
والا برای منم افتضاح هست چه روزانه چه شبانه چه تایم رایگان حتی snr بنده هم از 19 پایین تر نمیاد در اکثر مواقع و باز هم دانلود از سرور خود اسیاتک 250 یا 200 هست سرورخارجی که 100 تا 150 والا میترسم معترض بشم بقیه بگن نه اینجور نیست اما در کل سوالی که برای من همیشه توی این تاپیک مطرح بوده اینه که وقتی کسی راضی هست از سرعتش میاد بیان میکنه که مثلا نمایندگان و مجموعه اسیاتک ببینن که ملت راضی هستن و برن محدودیت ایجاد کنن و پهنای باند کمتری از زیر ساخت بگیره!!نقل قول:
حالا که بعضی ها از حد مجازم بیشتر سرعت دارن و اگر این هدف رو ندارن پس هدف تبلیغ اسیاتکه؟ که بازم باعث مشتری اوری اسیاتک و در نتیجه شلوغی و ترافیک و کمتر شدن سرعت خودشون میشه شما از هر جهتی بخوای حساب کنی قاعدتا وقتی کسانی مشکلاتی دارن مطرح میکنن تا حل بشه نه وقتی راضی هستن
حتی شما توی انجمن و تاپیکهای خارجی هم برید در هر مورد حتی ویندوز و مشکلاتش حتی اینترنت و مشکلاتش همه اونایی که مشکل دارن مطرح میکنن و بقیه اگه راه حلی داشته باشن میگن و هیچ وقت کسی نمیاد بگه منکه سرعتم فلانه و هی پست بذاره و برای من سواله شده این قضیه شاید هم ما ایرانی ها وقتی اینترنتمون حتی با وضعیت خوبش به پای اینترنت افغانستان و عراق هم نمیرسه واقعا خوشحالی زیادی میکنیم و همیشه همینجور بودیم !!
انشاالله امید به اینکه مشکلات حل بشه و بقیه هم در صدد حل مشکلات دیگران بر بیاد نه هی گفتن برای منکه درسته و خوبه!!
پس طبق دیدگاهی که شما دارید خودتون هم که تست سرعت پایین میزارید قصد دادن جو منفی دارید و همه فکر میکنن همه جا از این خبراسنقل قول:
اینجا تاپیک آسیاتکه و هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزاره و هر تستی هم فقط مربوط به خود شخص میشه چون وضعیت نت جوریه که حتی دوتا همسایه که از یک مرکز هستن ممکنه وضعیت متفاوتی داشته باشن , باید سعی کنیم کمتر به همدیگه مظنون باشیم:n16:
راستش برای من یه مدته خوب شده
ولی نمی دونم واسه بقیه چه جوریه
ولی این رو می دونم که اینترنت در همه جا یه جور نیست!
سوال منم همینجاست که چرا وقتی کسی راضی هست هی میاد هر روز پست میده راضی هستم خب راضی هستی بذار مشکل بقیه حل بشه چرا که همون بنده خدایی که از نماینده اسیاتک میاد نگاه میکنه وقتی پست شما رو میبینه میگه پس خوبه اینهایی هم که میگن بد هست حتما مشکل از خودشونه ! پس اگر مشکل از خودشونه چرا Snr خوبی دارن؟؟!! مگه پشتیبانی اسیاتک رو گذاشتن که شما مثلا هی تماس بگیری بگی برای من خوبه!! نه خیر پشتیبانی رو گذاشتن برای اینکه مشکلات کاربران حل بشه همین تاپیک هم همینطور اگه غیر از اینه که لطفا مدیران بیان بگن که ما به دوستان بگیم هر روز بیان پست بذارن هی بگن برای ما خوبه هم تبلیغ اسیاتکه هم پست ها هر روز بیشتر میشه هم انجمن شلوغ میشه والا!! شاید یه پورسانتی گیر ما اومد!!نقل قول:
سپاس از شما که هم خوبیشو میگید هم مشکلاتشو حداقل اینجوری قابل قبوله اما وقتی هی میان عکس میذارن این تایم رایگان من این سرعت من فقط هدف اینه اونایی که مشکل دارن حسرشون بیشتر دربیاد که چرا برای من اینجوره!!نقل قول:
اینم تست سرعت 512 محدود تایم رایگان
اصلا بحث مظنون بودن نیست !نقل قول:
من فقط منظورم این بود بعضی از دوستان مثل شما سرعتش همیشه خوبه و برای خیلی ها شرایط این جوری نیست ! ( شما خودتم قبول داری شاید 5 درصد باشی که سرعتش اینه )
البته من خودم راضیم ، فقط سر شب ها سرعت میاد پایین برام ، تو 195 هم دیروز شکایت کردم برای این موضوع - زنگ هم زدن بهم - احساس کردم دیشب یه خرده بهتر بود - و همینطور آپلودم هم روی 762 گذاشتن
برای من سرویس ۴ مگ را
روی ۵ مگ بستن و آپلود هم به درخواست خودم روی ۱ مگ بستن
مشکل اینه که از نظر شما هدف وجودی این تاپیک با پشتیبانی یکیه درصورتی که کاملا از اسم تاپیک مشخصه که اینجوری نیست چون در اون صورت باید اسمش رو میزاشتن تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربران آسیاتک ولی الان اسمش بحث و بررسی اینترنت آسیاتک هست و این یعنی هر کاربری مجازه در این مورد نظر خودشو بزارهنقل قول:
منم هر تستی گذاشتم دلیلی داشته مثلا اون پست دیشب رو دلیلش رو دو خط اول همون پست توضیح دادم پست صبح هم یکی از کابرا خواسته بود
در مورد پورسانت هم که چیزی نگم بهتره!
منم با حرفتون موافقم , هر کسی حق داره از وضعیتش تست بزارهنقل قول:
ولی اینی که بگیم تستای شما یکم عجیب هستن یا قصد جو دادن دارید یعنی یکم هر چند کوچیک هم که شده به طرف مشکوکیم:n02:
برای سرویس 10 مگ این تست طبیعیه؟؟؟
تستهای خوب هم به اندازه گله و شکایت برای فروم لازمه !!
وقتی کسی میاد وضعیت اسیاتک رو در این تاپیک ببینه نمیاد که طومار شکایات به پشتیبانی رو ببینه! میخواد یه برایندی از وضعیت کسایی که راضین و ناراضین بکنه .
خیلی بده طرف میاد میگه سرعتم امشب بعد از چند ماه شده 500 ... قبلا یک مگ بود .... حالا یکی نیست بگه اون موقع که خوب بود در چند ماه(!) چرا یه توصیه نکردی به بقیه اونا هم استفاده کنند؟ یا حتی بعد دو سه روز خوب شد دوباره این فروم و بقیه ملت رو یادش رفت؟؟
قراره فقط وقت نیاز و مشکلتون واژه های "مشورت و به اشتراک گذاری اطلاعات" تعریف بشن؟؟؟؟
چیزی که من میبینم این هست که کسایی که میان تعریف میکنن محدود به چند نفر خاص هست و مداوم هم تعریف میکنن . ولی کسایی که مشکل دارن هر روز نمیان اینجا وقت بذارن هی پست بدن!! خب دیگه مسلما با این وضعیت هر کسی هم باشه پیش خودش میگه حتما حتما جریان تبلیغ یا.... هست.نقل قول:
حالا ما که وقت نداریم هر روز بیایم اینجا پست بذاریم از وضعیت خراب اسیاتک شما بیاین بذارید موفق و پیروز باشید با کمال احترام.:n16:
بعد از کلی فحاشی درخواست تخلیه ثبت کردم
تک کانکشن - شهاب
دوستان از پنل 1544 هم تست بگیرین اینجا بزارین:
اینم تست سرور داخلی خودمه سرویس 10 مگ 10 گیگ در ماه
دوستان من سرویس 10 مگ دارم و سرعت دانلودم از سرورهای داخلی خیلی اومده پایین
دو بار زنگ زدم میگن سرویس شما 1 به 8 هست که میشه 1.25 مگ که این دوباره تقسیم بر 8 میشه و میشه 160 کیلوبایت و اگه سرعتتون از این پایین تر نباشه طبیعیه!!!:n04:
این حرفا معنیش چیه؟:n13:
طبق قراردادی که موقع ثبت نام امضا کردید هستش و فکر هم نکنم با شکایت کردن هم به نتیجه برسیدنقل قول:
درکل فقط برای عده خاصی سرعت شبانه باز هستش.
با حرفتان کاملا موافقم که معمولا کسانی که مشکل دارند میان و مطرحش میکنند. اساسا کاربر عادی یعنی کسی که کار و شغل نباشه تا مشکل نداشته باشه دنبال چنین بخشهایی در فرومها نمیگیره که بخواد کامنت بگذاره.در این میان اما کسانی که مشکل ندارند منطقی نیست که هر روز و هر ساعت بیان بگن همه چی آرومه!خصوصا بعضی نتایج و تستهای عجیب غریب! بعنوان مثال حتی کسانی که وضعیت و سرعت خوبی دارند هم به محدودیت سرور خارجی اعتراض و اعتراف دارند. در این میان یکی میاد تست میگذاره که سرور خارجی بدون ذره ای محدودیت و با سرعت آنچنانی... معلومه که شک بر انگیزه. البته ما نمیگیم نگذارند فروم برای همه آزاده که تست هاشون رو بگذارند فقط میگیم بدانند که ماهم میدانیم.نقل قول:
در کل قانون ضریب اشتراک یک به هشت هست و تا کمتر از اون حداقل سرعت(که میشه یک شصتو چهارم سرعت اسمی سرویس) نباشه اساسا قابل پیگیری و شکایت نیست.اما اکثر سرویس دهنده ها پهنای باند آزاد میگذارند و حتی تا نصف سرعت اسمی رو هم میدهند. مثلا من سرویس یک مگ داشتم که دانلودم 500کیلو بایت بود درصورتیکه قاعدتا باید 16-125کیلو بایت باشه ديگه به سیاست شرکتها بر میگرده. آسیاتک ظاهرا سیاستش بر جذب کاربران بیشتر با قیمت پایین تر هست که نتیجش کیفیت و سرعت حداقلی هست.الان تنها شرکتی هست که این طرح های رنگارنگ ارزان ارائه میده مثلا یکسال ده گیگ دوازده هزار تومن با سرعت چهار مگ و....تو دیوار از هر ده تبلیغ اینترنت نه تاش مال آسیاتک هست.نقل قول:
سرعت این سرویس "شهاب 10Mbps نیم گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان) ماهیانه 27700" چطوره روزانه و شبانه؟
من الان پارس آنلاین دارم و خطم 6-7 مگ میکشه از 16 ی که میبندن (برام رو 9 بستن و 7 میکشه) و سرعتم روز و شب معمولاً حول و حوش 650 و 700 کیلو هست.
من این سرویس را یک ماهه گرفتم . سرعتش در طول روز حدود 700 هستش ( البته بعضی روزا افتضاح میشه و سرعتش در طول روز خیلی پایین میاد جوری که سایت هم به زور باز میکنه )و برای تایم رایگان روی 500 هست . خطم روی 12 مگ بسته شده.نقل قول:
سلام «روح زمانه»نقل قول:
شمام مثل من دنبال تعویض ISP هستی مثل این که. بالأخره وقتش رسید که ما هم از این پارسآنلاین کوچ کنیم. حیف که مرکز مخابراتی ما کلن هیچ شرکتی پورت خالی نداره. به هر کدومشون زنگ میزنم تا میگم کاشانی، گوشی رو قطع میکنن.:n03:
من قبل از این که بیام پارسآنلاین از همین آسیاتک سرویس داشتم. به نظرم سرویسش ضعیفتر از پارسآنلاینه. مخصوصن پینگ و وبگردیش به طرز محسوسی ضعیفتر از پارسآنلاینه.
اگه الآن با پارسآنلاین حدود 6-7 مگ خطت میکشه، فکر نمیکنم با آسیاتک بیشتر از 6 رو بکشه.
سرعت دانلودش هم با توجه به چیزی که من تو این چند وقته اینجا دیدم، به غیر از سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک تعریفی نداره. به ویژه شبانه رایگانش.
دوست عزیزنقل قول:
این مثالی که شما زدین که دیگه اسمش «نصف سرعت اسمی» نیست. 4 برابر سرعت اسمیه. البته اگه سرویستون 1مگابیت باشه نه 1مگابایت.:n06:
به هر حال بحث ضریب اشتراک 1 به 8 هم عملن خندهدار و مسخره است. چون وقتی شرکتها برای همه کاربرا پهنای باند 8مگابیت و 12 مگابیت و 16مگابیت میبندن، با وجود پهنای باند اینترنت کشور، ضریب اشتراک خیلی خیلی بالاتر از این حرفاست. الآن اگه همه ISPها برای کاربراشون فقط پهنای 256 کیلوبیت ارائه بدن میتونن با توجه به تعداد کاربرای اینترنت ضریب اشتراک واقعی 1 به 8 رو اعمال کنن (البته تو اینترنت بینالملل). وگر نه وقتی متوسط پهنای باند تخصیص داده شده به کاربرا 1مگابیت باشه که الآن در عمل خیلی بیشتر از این مقدار هم هست، این ضریب اشتراک در واقعیت، حداقل 1 به 30 و شاید بیشترم باشه.
ضریب اشتراک 1 به 8 فقط در صورتی ممکنه درست باشه که منظور پهنای باند شبکه داخل کشور باشه.
یه نمونه از دزدیهای این شرکت در پیت
ترافیک تموم شده ( بدونه دانلود و اتصال هیچ دستگاهی جز یه پی سی چطوز ۱۰ گیگ استفاده شده شرف نداشته عوامل این شرکت باید پاسخگو باشه)
۱ گیگ ترافیک خریدم مودم رو ۵ مین خاموش کردم به محض اتصال مستقیما رفتم سایت و چک کردم دوستان ملاحظه بفرمایند
اگر فکر می کنید حجمی از شما خورده شده حتما با پشتیبانی تماس بگیریدنقل قول:
دوست عزیز ماه پیش ۱ساعت مونده بود سرویس ماهیانم زمانش تموم بشه ( ۱۱ شب بود ) و نزدیک ۳ گیگ ترافیکم باقی مونده بود یه فایل گذاشتم دانلود بشه و فراموش کردم IDM زمانشو تنظیم کنم قبل ۱۲ قطع کنهنقل قول:
ساعت ۱۲:۰۵ متوجه موضوع شدم و قطع کردم رفتم تو پنل کاربری و دیدم نزدیک ۴ گیگ!! از ترافیک ماه جدید کم کرده بلافاصله زنگ زدم و با هر زبونی که میشد باهاشون صحبت کردم بعد از ۲۰ دقیقه صحبت آخر هم زیر بار نرفتن... بارها این اتفاق افتاده ( تراقیک دزدی ) و پیگیر شدم اگه شما نتیجه ای گرفتید از صحبت با اینا من هم گرفتم!
متاسفانه منطقه ما در حال حاضر جز مخابرات تمام شرکتها میگن پورتمون پره... و باید موندو خون دل خورد! سرویس مثلا ۱۰ مگه ولی خدا شاهده در حد ۱ مگ هم نیست ( با صبا نت و شاتل مقایسه کردم )
دوستان
زنگ زدم بخش فروش آسیاتک بعد 5 دقیقه انتظار، خطم رو چک کرده میگه: چون از یه شرکت دیگه الآن سرویس دارین ثبتنام نمیکنیم.
میگم: پس حداقل ثبتنام کنین شمارهام رو بذارین تو لیست انتظار پورت.
میگه: حتی تو لیست نوبت پورت هم نمیتونیم بذاریمتون. اول برین از اون شرکت خطتون رو تخلیه کنین بعدن دوباره زنگ بزنین.
میگم: الآن که شما پورت خالی ندارین. معلومم نیست 1 هفته طول بکشه یا 1 ماه یا بیشتر. من این مدت که بدون اینترنت نمیتونم بمونم.
میگه: به هر حال اول باید از اون شرکت قبلی تخلیه کنید بعد زنگ بزنین برای ثبتنام.
--------------------------------------------------------------
عجب گیری افتادیم تو این مرکز مخابراتی با این شلوغی بیش از حدش.
خو حضوری برو[emoji55] [emoji55]نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مگه حضوری بدون تخلیه از شرکت قبلی ثبتنام میکنن؟نقل قول:
اگ ازت پرسید تخلیه کردی بگو اره[emoji1]نقل قول:
اگه زنگ زد گفت هنوز تخلیه نشده یه عذر خواهی کن درخواست تخلیه بده و...
بهش بگو تخلیه کردی[emoji45] [emoji51]نقل قول:
برو با نماینده صحبت کن شاید کاری واست انجام دادنقل قول:
thanxنقل قول:
درودنقل قول:
من میخوام یه خط اضافه بگیرم و این پارس بزارم بمونه تا وقتی زمان داره. من هنوز شبانه رایگان دارم یه مدت...
فقط به خاطر شبانه رایگانش میخوام بگیرم؛ به هر حال یه راهی پیدا میکنم (چه با کمک v.pn داخلی، چه غیره) که حداکثری که خط میکشه رو ازش بکشم. بدون ساعات رایگان اصلاً اینترنت ستم خواهد بود و من دانلودم بالاس و فایلای کوچیک رو قانع نیستم... :biggrin:
شهاب(10مگ)
با شکایتی که دو ماه پیش از اسیاتک مبنی بر کندی سرعت کردم اواخر اذر پهنای باند مرکز ما رو افزایش دادن و موفق شدم حق خودمو از این شرکت بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 8-9 ماهی که آسیا داشتم ، سرویس های مختلفیو امتحان کردم! برای منی که در تهرانم ، وضعیت سرویس های مختلف به این شکل بود :نقل قول:
***سرعت از دیتاسنتر های آسیاتک در همه نوع سرویسی ، رو 1300-1350 کیلوبایت بود ( 12 مگابیت ) *** و تفاوت سرعت در سرور خارجی ( شامل سرور داخلی هایی که از دیتاسنتر های دیگه هستن هم میشه ) بود!!!
-در سرویس 256 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 16الی 20 کیلوبایت
-در سرویس 512 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 60الی 70 کیلوبایت
-در سرویس 1024 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 90الی 120 کیلوبایت
-در سرویس 2048 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 300 الی 500 کیلوبایت / در تایم رایگان = 140 الی 160 کیلوبایت
-در سرویس 10240 با 10 گیگ حجم : سرعت از سرور خارجی ( در تایم غیر رایگان ) = 1300 الی 1350 کیلوبایت / در تایم رایگان = 250 الی 300 کیلوبایت
*در مورد پینگ ، با اینکه خیلیا از پینگ بد آسیاتک مینالن ولی واسه من خوب بود! 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هر دو پایین 200 بود! البته پینگ من در همه شرکتا خوبه و احتمال بسیار ربطی به خود آسیاتک نداره!
* در مورد تجهیزات شرکت هم این مورد رو بگم که خط من در آسیاتک تا 15 مگ میکشید ولی در پارس آنلاینی که الان دارم تا 12 مگ بیشتر نمیکشه!! یعنی اینکه تجهیزات پارس آنلاین در مرکز مخابراتی ما به مراتب بدتر از آسیاتکه! که این مورد ممکنه واسه شما هم رخ بده و آسیاتک از کیفیت بالاتری برخوردار باشه!
در نهایت نظر منو بخوای ، پیشنهادم اینه که ( در صورتی که سرعت سرور داخلیت مشکل نداشته باشه ) ، سرویس 256 با 10 گیگ حجمو بگیری و در کنارش از این وی.پی.ان های داخلی هم که دوستمون میفروشه استفاده کنی!
برای همه شبانه سرور داخلی آزاد نیستنقل قول:
بسته به گیت وی متفاوته
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان مشهدی(مخصوصا مرکز فرشچی)کسی سرویس 10 مگابیت با ساعت رایگان شبانه داره بگه که سرعت شبانه چطوریه؟حالا اگر سرویس دیگه هم داشتید مشکلی نیست.فقط می خواهم بدونم سرعت رایگان شبانه چطوریه.متشکرم.