از من می شنوی باندل نگیرنقل قول:
آخه می خوای تو ایران بازی اورجینال بخری ؟!!! اورجینال باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من می شنوی باندل نگیرنقل قول:
آخه می خوای تو ایران بازی اورجینال بخری ؟!!! اورجینال باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت جدید دوباره داده این میکروسافت مسخره کرده هر ماه یه آپدیت کسی آپدیت کرده تا حالا ؟ مشکل لاک شدن رو دوباره داره؟
نمیدونم، شاید من ندیدم، اما چرا هیشکی تو این تاپیک از هـک جدید اسلیمها چیزی نمیگه؟
یکی از دوستان ما این هفته رفت یدونه اسلیم خرید. مثل اینکه ورژن 0225 بوده، گرفتن یه تیکه از بوردش رو عوض کردن تا هـک جدید روش اجرا بشه.
سوال اینه که آیا این دوستمون رفت توی پاچش؟
این تغییری که روی بورد دادن مشکلی ایجاد میکنه؟
اصلا چرا این کار رو میکنن؟
اگه ال تی 1.9 داشته باشی نمی تونه هیچ غلطی بکنهنقل قول:
من دستگام اسلیم 9504 هست که البته با آپ قبلی شده 0272 و آنلاکم شده و 1.9 ریخته شده الان داشبور 13599 روشه آپ کنم مشکلی نیست؟نقل قول:
لاک نشه دوباره بازی ها رو اجرا نکنه؟
آخرین آپدیتی که هست همین 13599 ــه !!! جدید نیومده !
support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx
واسه من که اومده انگار جز اولین ها هستم قربانی اول لولنقل قول:
من همین الان چک کردم آپ جدید نیومده.............نقل قول:
شما به 13599 آپیدی؟اگه آره برو دوباره چک کنش...................
اگه مطمین شدی که13599هست آپدیت نکن اصلا تا ببینیم قضیه چیه.............
داشبورد فعلی 13599 هست. آپدیت جدید که اومده الان برای من دستگاه من اسلیم 9504 قدیمی یا 0272 جدید هست.نقل قول:
مطمئنی ؟! :31: چقدر گرون کردن .نقل قول:
400 $ هست دیگه چه خبره 630 تومان :13:
اولا که اومده بود 530-40 بود .
آقایون 1 سوال
من الان یه بازی رو هارد نصب کردم ولی وقتی Play game رو میزنم باز میگه دیسک رو وارد کن !! مگه نباید بدون دیسک اجرا بشه ؟اونوقت الان که نصب کردم که فرقی داره با وقتی که نصب نکردم ؟؟
نه کلا باید دیسک باشه..................نقل قول:
بله خیلی فرق داره گرما کاهش پیدا میکنه عمر کنسول بالا میره..........زود لود میشه.............3چراغه نمیشه...........و خیلی چیز های دیگه
وقتی شما بازی رو نصب کنید برای اجرای بازی سی دی باید داخل دستگاه باشه تا لایه ی امنیتی چک بشه به خاطر همین دیسک یه دور می چرخه و دیگه نمی چرخهنقل قول:
سلام به همه
اسلیم 0225 بروش افت ولتاژ آنلاک شده (LT1.9) و پرسیدم گفتن آنلاک میمونه بحالت wp برنمیگرده
داشبوردم 12625 هست کاری با لایو هم ندارم فعلا . آپدیتهایی که تو بازیا هست میتونه باعث بشه کپی خور بپره یا فقط آپدیت های داشبورد؟؟؟(اصلا 13146یا 13599 بریزم کپی خور به فنا میرود؟؟ اصلا لازم هست بریزم؟؟)
البته فکرکنم آپیدتهای تو بازیم یه جورایی داشبوردو ارتقاء میده درسته؟؟ لطفا دقیق بفرمائید یه جوونی رو از نگرانی در بیارین میخوام با خیال راحت یه 40 50 تا بازی بخرم بازی کنم.(الان میتونم بازی های ap2.5 بازی کنم؟؟)
نقل قول:
تا اونجا که من میدونم آپدیت های 13146 و 13599 روی هیچ دیسک بازی نیست ! قدیمیا هم که مشکلی ندارن!
( البته از این چند تا بازی که جدید اومده خبر ندارم ! Call of juarez و اینا : دی )
اصلاً لازم نیس که شما داشبورد رو آپدیت کنی ! هر بازی که گزاشتی آپدیت خواست ( از بازی های خیلی جدید نه ) آپدیت کن ! منم کنسولم آخرین آپدیتش ماله کینکته ! مشکلی نداره ! ( بعد از اونم هر دیسکی گزاشتم آپدیت نخواست ! )
من امروز shift 2 گرفتم با کلی ذوق.
این گرافیکش خیلی مذخرفه.
با خودم گفتم این باید از Hot Pursuit هم بهتر باشه.
مشکلم اینه که تو اینم یک بار Freeze شد xbox. الان این دفعه سوم هست تو 1 ماه اخیر که xbox م Freeze میشه. مشکلی داره با عادیه؟؟؟؟؟؟؟:41:
چند تا چیز ممکنه:نقل قول:
1- دیسک خرابه
2- لنزت ضعیف شده
3- بازی سنگینه
بهترین راه حل برای حل مشکل استفاده از هارد هست.
دو دفعه قبلی تو بازی Red Dead بود که رو هارد اکسترنالم نصب بود.نقل قول:
این دفعه هم تو همین Shift2 بود که با DVD بود.
نقل قول:
فکر کنم مشکل فریز شدن از پاور دستگاه باشه !
علیرضا این جور چیزای گفته بود قبلاً تو تاپیک :دی
فکر کنم توی پاور رو خاک و اینا گرفته باید بازش کنید تمیزش کنید !
دوستان یه موضوع مهم رو میخواستم بگم اینه که من ایکس باکسمو یه مدتی با کابل HDMi غیر اصلی وصل کردم به بوردش آسیب زد و 1 چراغ قرمز با ارور E76 فعال شد این ارور از سه چراغ بدتره یعنی تعویض مادربورد دقت کنید اصلی تهیه کنید!بالاخره اینم یه تجربه شد برای من امیدوارم به پستم توجه کنید و مثل من بی گدار به آب نزنین!
سلام
به لیو وصل میشم ولی دیگه نمیشه مولتی بازی کرد پروفایل جدیدم ساختم بازم نشد یعنی دیگه نمیشه؟
چرا نمیشه؟چه اروری میده؟بازی های مختلف رو امتحان کننقل قول:
به پروفایلم گیر میده فیلا gta رو امتحان کردمنقل قول:
این ارور رو میده :
Your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality
مطمئن نیستم ولی فکر کنم این ارور مربوط به کارت شبکه باشه.نقل قول:
بله E76 مربوط میشه به Ethernet Port .
کسی هست به ما بگه Xbox 360 250GB Kinect Bundle پلمپ از کجا میشه گیر آورد ؟
اها شما یه بازی دیگخ رو استفاده کن...به احتمال خیلی زباد حل میشه:10:نقل قول:
هایپراستار : دینقل قول:
از این جا هم میتونی بخری :
xboxworld.ir
هایپراستار کیه ؟ :31:نقل قول:
کیه نه چیه:31:نقل قول:
یه فروشگاه تو صادقیه ی تهرانه.البته جنساشو خیلی گرون میفروشه.ارزش نداره
توی ولیعصر هم فکر کنم بتونی پیدا کنی(چهار راه ولیعصر-پاساژ ولیعصر)
xboxworld.ir نداشت .
گویا تخمشو ملخ خورده:27::20:نقل قول:
یه جای درست حسابی واسه خرید دیسک؟؟؟
شنیدم و چند مورد دیدیم که بازی های ایکس باکس رو نمیگذارن بفروشن. حالا دقیقا نمیدونم. میگن غیر قانونیه!!! من نمیدونم کی قانون داشته که الان غیر قانونی شده!!!
جایی نمیشناسید که حتما داشته باشه ؟!
خسته شدم از گشتن .
عزیزم فعلا باندل بی یاب!! شده شما تنها راهی که داری اینه که بگی یکی واست از اونور مملکت واست بفرسته و حتما تاریخ ساخت دستگاه رو از روی کارتنش ببینی و کارتنش رو در بیاره و کنسول رو بدون کارتون واست بیاره که گمرکی هم نخواد. الان میتونی با 500 تومن یه باندل بگیری فکر کنم!
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
این قیمت باندل ها و لیمیتد های اسلیم هست در امریکا
اینم واسه دبی . فقط قیمتش رو مشخص نکرده. اینا رو داره ولیکد:http://www.xbox.com/en-US/Xbox360/Consoles?xr=shellnav
کد:http://www.xbox.com/en-AE/xbox360/consoles?xr=shellnav
ااااااااااااااااااا این چه وضعشه آدرس و شماره رد و بدل میکنید..........................
ما که مشکل نداریم که شما کنسول بخری فقط برای بار چندم که میگم شما یه پست بده بگو فلان چیزو میخوام کی داره؟(گر چه بازم درست نیست)
بقیه هم لطف کنن فقط پ خ کنن و تو پروفایل هم قضیه رو دنبال کنید
ممنون از دوستان خوب و حرفه ایp30world
دوستان عزیز اسلیم چون به روش سخت افزاری -- میشه بعدا براش مشکلی پیش نمیاد ؟
یه دستگاه هست با این مشخصات باز نشده جعبه
درایوش چی هست؟
SN: xxxxx1110708
1107X
نه مشکلی براش پیش نمیاد.نقل قول:
والا توی سایت 360drive برای این مشخصاتی که شما نوشتید زده نامشخص! یعنی علوم نیست فرمور درایوش چیه!نقل قول: