رفیق میشه توضیح بدی علت نارضایتی شما از چی بوده؟نقل قول:
محدودیت سرعت یا برداشتن تخفیف و افزایش قیمت؟
Printable View
رفیق میشه توضیح بدی علت نارضایتی شما از چی بوده؟نقل قول:
محدودیت سرعت یا برداشتن تخفیف و افزایش قیمت؟
برداشتن تخفیف دلیلشه !نقل قول:
نه به خاطر اینکه نتونم پرداخت کنم نه بیشتر سر توهین به کاربرا! اصلا درک نمی کنن دیگه دوران صفحه خالی باز کردن تموم شده الان سایتا پر از عکسه و از html استفاده می کنن حجم سایتا زیاده حجم ویدیوها زیاده و ...هزارتا کار دیگه که حجم زیادی میخواد و باید فرق باشه بین منی که ماهی 150 تومن هزینه میکردم با کسی که ماهی 15 تومن هزینه می کنه !
من ااز تابستون تا الان نزیدک 900 تومن تا الان حجم خریده بودم اگر کسی باور نداره بگه اسکرین بزارم از تاریخچه مالی اما اصلا توجه نکردن به کاربرایی مثل من !
منم میرم های وب که البته خیلی اشغاله ولی حداقل 70 گیگو میده 40 تومن ! اینم بگم فقط شاتلو مقصر نمی دونم و ظاهرا اون سرگردگان اصلی این قضایا اومدن سقف گذاشتن واسه تخفیف !
سرعت دانلودم حدودن رسیده به 100نقل قول:
نقل قول:
شما های وب که بری تازه معنی توهین به کاربرا رو درک میکنی!!
در های وب هر وقت بخوان و به طور پیاپی بی اطلاع طرحی رو حذف یا گرون مینن و به هیچ قراری پایبند نیستند و سر سوزنی جوابگویی ندارند
برای قطع وصل تقصیر رو گردن نویز میندازن در حالی که میبینی یه شهر قطع وصله و اگه دنیا رو هم مدرک بیاری زیر بار نمیرن تقصیر شبکشونه!!
اپراتور ها هم قربونشون برم بی سواد هستن عیبی نداره اینها در های وب بد دهن هم شده بودن این اواخر و طلبکار میخواستن بزنن ادم رو!!
خلاصه فشفشه کثیف های وب تو سرشون بخوره ... درود به شرف همین شاتل با همیه زیر و بمش
نقل قول:
درسته های وب خیلی خیلی اشغاله ولی میخوام امتحانش کنم البته من صحبت ها و تجربه های دیگرانو خیلی قبول دارم اما میخوام امتحانش کنم ضمن اینکه قراردادم با شاتل 1 ماه دیگه تموم میشه وشبانه م حذف میشه !
تو شهریار میگن بد نیست نسبت به جاهای دیگه بهتره !
اگرم بد بود منتظر میشم ببینم شاتل جشنواره یه ساله باز چی میزاره اصلا نمی خوام ماهیانه بگیرم .
الان شد 70نقل قول:
شما چه جور مصرف میکردی؟ با IDM دانلود داشتی که بالای ۳۵ گیگ مصرفت شد یا مصرف عادی مثل تلگرام و وب گردی به ۳۵ گیگ رسوند؟نقل قول:
سلام به همگی
دوستان سرعت دانلود آرت 1 با دانلود منیجر چنده؟
مبلغ پرداختی ماهیانه چقدره؟ دقیق با مالیات و...
من اکو دارم ولی الان دیگه اصلا کفاف استفاده من رو نمیده :n36:
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.نقل قول:
من آرت ۳ دارم و سرعت با دانلودمنیجر حدود ۲۰۰ کیلوبایت است،قیمت یک ماه با مالیات حدود ۴۷ تومان می شود.قیمت آرت ۱ هم یک ماه با مالیات ۳۰ توماننقل قول: