1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .
البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .
خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!
فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!