فک نکنم لپ تاپ ها رو خروجی هدفون کار کنن....این مدل های جدید لپ تاپ که هرکدوم صداشون رو از یه شرکت معروف صوتی میگن روی اسپیکر کار مبکنن نه خروجی هدفون...
Printable View
فک نکنم لپ تاپ ها رو خروجی هدفون کار کنن....این مدل های جدید لپ تاپ که هرکدوم صداشون رو از یه شرکت معروف صوتی میگن روی اسپیکر کار مبکنن نه خروجی هدفون...
چرا اتفاقا چند مدل لپتاپ مثل hp beats مختص هدفون asus N55sf که peaceful عزیز گفتن تنظیم خروجی برای هدفون و چند مدل دیگه که کارتهای صوتی حرفه ای درشون بکار رفته تنظیمات مخصوص خروجی هدفون رو دارن.نقل قول:
میدونم دوست عزیز...من نسبی گفتم...همین ایسوس و یه مدل msi رو من تست کردم صداشون تو اسپیکر خیلی با کیفیته تو هدفونم خوبه ولی وقتی کارت صوتی خودم رو وصل کردم نتیجه خیلی بهتری گرفتم تو هدفون..نقل قول:
چرا اتفاقا چند مدل لپتاپ مثل hp beats مختص هدفون asus N55sf که peaceful عزیز گفتن تنظیم خروجی برای هدفون و چند مدل دیگه که کارتهای صوتی حرفه ای درشون بکار رفته تنظیمات مخصوص خروجی هدفون رو دارن.
دوستان ممنون میشم یه earphone که تفکیک صدای خوبی داشته باشه در حد 30 الی 50 معرفی کنین
اینکه صدای Bass در چه حدی باشه اصلاً برام مهم نیست؛ کیفیت و میزان شنیدن جزئیات مهمه
ممنون
اقا اودیو تکنیکا بار جدیدش تو راست تا هفته ی دیگه میرسه دستشون راستی تو جمهوری یه مغازه denon hp500 و 700 رو داشت اولی 180 دومی 330 تومن که فکر کنم یه نمه گرونه نسبت به قیمت دلاریش.
panasonic hje 300نقل قول:
sennheiser mx 365
sennheiser mx 370
راستش من n55 دارم، خروجی هدفونش واقعاً رو مخمهنقل قول:
نمیدونم شاید برای من مشکل داره
ولی خر خر میکنه و نویز هم موجوده
خروجی هدفون لپ تاپ ها رو باید کلاً بیخیال شد به نظرم
هدفونی مثل akg 518 رو میشه وصل کرد روی پلیر کوچیکی مثل ایپاد شافل ؟
کسی جایی تو تهران سراغ نداره آمپلی فایر خوب گیر بیاد؟ نمایندگی Audio Technica کجاست؟
امپلي فاير خوب پيدا ميشه ولي امپلي فاير مخصوص هدفون كمي كمياب هست داخل ايران. كه ميتونين سفارش بدين شركتها براتون وارد كنن.نمايندگي audio technica پيشگامان كيش هست و ادرسش خيابان حافظ نرسيده به جمهورينقل قول:
موفق باشين