همه پستای بالا تایید میشن :دی
Printable View
همه پستای بالا تایید میشن :دی
البته اگه منابع خبری و جراید این چیزا رو چاپ نکنن اصل عمل ارزشمند تر خواهد بود .. اینجوری بعضیا
سوء استفاده میکنن
بهرحال بنظر من نباید اینجور خبرا درز کنه ...
در مورد اینکه فرمودند،برا هر تیمی یه تاپیک مجزا باشه،خیلی خوب میشه،اونوقت طرفدارای باشگاه ها میرن تو تاپیک خودشون و پست میدن و پست های طرفدارای دیگه اگه به قصد حاشیه سازی باشه پاک میشه،چون بعضیا تابلو وار فقط میان و میخوان که کار به جنجال بکشه و اینجور تاپیکا بسته بشه،در مورد فنر باغچه هم خوب خیلی تابلو هستش،چند بار تیمای بزرگ کشور ما رفتن و خواستن که با تیمای ترکیه مسابقه دوستانه برگزار کنن ولی اونا حتی حاضر نشدن که تیم دومشون با تیمای ما بازی کنه،الان که خود مسؤلان فنر باغچه قصد دارن با تراکتور مسابقه بدن خیلی بهشون برخورده،البته هنوز نه خبری هست و نه مسابقه ای،بعیده که اجازه این مسابقه از طرف بعضیا داده بشه،به هر صورت:تؤرکلر ده ن خواهیش ائدیره م کی او بیرسی لرین جوابلارین وئرمه سینلر،قویون اوقدر دانیشسینلار کی یورولسونلار،اصلا گلیب تراختور تاپیکلرینده بیزیم علیه هیمیزه دانیشسالار،سایمین یورولسونلار...
موافقم!نقل قول:
لازم نبود همه بدونن!
درسته ولی اولش باید تبلیغ بشه که بقیه هم یادشون بیاد که یک همچین کودکایی هستن و بلاخره با حضور افراد مشهور خیلی خیلی روحیه میگیرن ....:20:
اينكه من سوار بهترين ماشين شوم و خود را گم كنم و بگويم آدم شدم، درست نيست. من ناگزيرم بگويم اين آدم كوچولو (خطاب به قلعه نويي) وقتي بهترين ماشين را سوار ميشود هم نميتواند بزرگ شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - چشم خبرنگاران گرد شده بود. آنها تند و تند مي نوشتند تا مبادا يك كلمه از جملات تند محمد مايلي كهن جا بيفتد. حاجي دوباره بعد از سلسله شكستها به احوال روزهاي بيانيه نويسي بازگشته است و با حرارت عليه امير قلعه نويي حرف مي زند. اين يك احوال موسمس از مردي است كه توفانهاي مختلفي را بر آسمان اين فوتبال فرستاده است. واين بار نوبت بچه هاي همدان تا با كلمات مايلي كهن دوش بگيرند. جرقه اين جملات، مصاحبه قلعه نويي با سايت گل بود كه خطاب به مايلي گفت: «او اراجيف مي گويد.» و مايلي كهن در انتظار سوت پايان بود تا اين بار با بيانيه اي شفاهي و با همان لحن تيتر اول روزنامه هاي ورزشي شنبه شود. گزيده اي از حرفهاي او را بخوانيد:
*يارب روا مدار كه گدا معتبر شود/ گر معتبر شود زخدا بي خبر شود ( مايلي كهن با اين مقدمه شاعرانه آغاز كرد!)
*اينكه من سوار بهترين ماشين شوم و خود را گم كنم و بگويم آدم شدم، درست نيست. من ناگزيرم بگويم اين آدم كوچولو(خطاب به قلعه نويي) وقتي بهترين ماشين را سوار ميشود هم نميتواند بزرگ شود.
* اين آدم ادعا مي كند شاگرد من بوده اما من شرمم مي آيد كه چنين شاگردي داشته ام .
*آدم نبايد اصل و نسبش را گم كند. ايشان هي مي گويد من بچه جنوب شهرم اما اسم 4 تا خيابان جنوب شهر را نمي شناسد.
*اگر به فاميلي اين اقا نگاه كني متوجه مي شوي كه بچه كجاست! (اين كنايه به چه بود؟ قلعه نو، جايي كه نام قلعه نويي به آنجا منتسب مي شود بيانگر نكته خاصي است؟ شك نكنيد كه مايلي بي منظور حرف نزده)
*اين آقا پشتوانه دارد. يكبار در اصفهان سر آزمايش دوپينگ شيشه شكسته اند اما هيچ كس مقابلش نايستاد. اما بعد از اينكه مدعي ميشوند كه همپاي تيم بارسلونا گل زدهاند ميروند و در آسيا ميبازند. به هرحالا از ايشان حمايت مي شود، حالا من نمي خواهم بگويم از طرف كجا و كي؟
*علي كريمي گفته من بروم به تيم خودم برسم. اين انتقاد ورزشي بوده من ناراحت نمي شوم، تازه سن كريمي از اين آدم كوچولو كمتر است.
علي ثقفيکد:http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2009/11/06/1608794/%D9%85%D8%A7%D9%8A%D9%84%D9%8A-%D9%83%D9%87%D9%86%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D9%8A-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%A7%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%B4-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%D8%AF-%D9%83%D9%87-%D8%A8%DA%86%D9%87-%D9%83%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2009/11/6
از کی تا حالا کمالوند مشهور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلاخره یه شخصیت ورزشی هستش که خیلی ها میشناسنش ( البته توی این لیگ شناختنش )
منم از مشهور بودن منظورم کمالوند نبود کسایی که بعدا بخوان این کارو بکنن
مثل پرسپولیس که بازی قبلی با بچه های دیابتی اومد ...
کمال وند رو اکثر ترک ها میشناسننقل قول:
ماشالا نصف ایرانم که آدزی هستن:31:
یادمه تو ورزشگاه آزادی تعداد طرفداران تراکتور سازی از پیروزی بیشتر بود :31:
ولی اصلا بحث کمال وند و یا... نیست
بحث کار ارزشی ایه که خیلی از افراد صاحب منصب و مشهور از یادشون رفته انجام بدن
اين مرتيكه دوباره تيمش باخته و شروع كرده به اين و اون تاختن.
نميدونم اصليت قلعه نويي كجايي هست ولي تو راه اراك به تهران چند كيلومتر بعد از اراك يك روستا به اسم قلعه نو هست.
شايد مايلي زياد به شهرنو يا به تعبير خودش قلعه نو علاقه داره.