من هم همین کار رو میکنم هر شب. اما دیشب کم شد از حجم دانلودم!!نقل قول:
چون تا صبح بیدار بودم مطمئنم که قبل از 7 دیسکانکت کردم
Printable View
من هم همین کار رو میکنم هر شب. اما دیشب کم شد از حجم دانلودم!!نقل قول:
چون تا صبح بیدار بودم مطمئنم که قبل از 7 دیسکانکت کردم
نقل قول:
همون دیگه شما گذاشتید سر ساعت 7 دیسکانکت کردید
احتمالا ساعت شما تنظیم دقیق نبوده با ساعت سرور پارس انلاین
ساعت سرور پارس انلاین حدود یکی دو دقیقه جلوتره
حداکثر ساعتی که میشه دیسکانکت کرد ساعت 6:58 هست که اونم بشرطی که ساعت شما تنظیم دقیق باشه
ولی مطمئن ترینش ساعت 6:55 هست که اگر دیسشکانکت کنید هیچ ترافیکی از ساعت 6 تا 7 از شما کم نمیشه
من دیشب روشی که دوستمون گفته بود رو امتحان کردم و جواب گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت از 12:30 رد شد کانکت شدم و وقتی ساعت از 1 رد شد یکبار دیسکانکت کردم و مجددا کانکت شدم
تو اون نیم ساعت سرعت سرعتم خیلی خوب بود زیر 185 نمی اومد
پس حتما راس ساعت 1 باید دیسکانکت کنی؟نقل قول:
اگر نکنی از حجم کم میشه درسته ؟
حالا قبل از 1 دیسکانکت کنی یا بعدش ؟
تو این عکس شما بعدش دیسکانکت کردید و ترافیک رایگان برای شما ثبت شده
دانلود دیروز من افتضاح بودش....از 1 تا 6 فقط تونستم 200 مگ دانلود کنم اونم با اکانت 1 مگ...چی بر سر پارس اومده؟!:41:
راس ساعت 1 نه! بین 1 تا 7 که همون 6:55 که دیسکانکت میکنین کافیه!!نقل قول:
ببینید این وضعیت دانلود دیشب منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ساعت 12:15 دیسکانکت کردم و ساعت 12:32 دقیقه کانکت شدم و ساعت 6:53 دقیقه دیسکانکت کردم و هیچی از حسابم کم نکرد!!
یعنی اگه شما ساعت 12:32 کانکت بشین و ساعت 6:55 دیسکانکت کنین هیچی از حسابتون کم نمیکنه!
البته برای اطمینان شب اول از 12:32 تا 1 رو وبگردی کنین و از 1 تا 6:55 رو دانلود و بعدش چک کنین اگه حجم کم نکرده بود میتونین شبهای بعد از 12:32 تا 6:55 دانلود کنین !
من طبق این پست عمل کردمنقل قول:
البته طبق عکسی که جناب MoH_@_MaD گذاشته ایشون یکسره تا 6:53 کانکت بودن جز ترافیک رایگانکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6058039&postcount=6461
براشون حساب شده!
شاید هم من منظور لینک بالا رو درست متوجه نشدم
به هر حال امشب مجددا تست می کنم
دوستان این عدد VPI و VCI تو قسمت network زیر شاخه Wan برای مودم Zyxel مدل
P-660RU-T1 v2 چند هستش؟
ساکن تهران هم هستم
من یه مدت روی این قضیه کار کردم و همونطور که دوستان گفتن از ساعت 30 بامداد به بعد تا قبل از ساعت 7 همش رایگان محسوب میشه در صورتی که تا به چیزی حدود 1:20 دقیقه دیس نشی اگه بشی دوتا اتفاق براتون میفته ممکنه همه حجم دریافتی که تا اون موقع دریافت کردی همش ازحسابتون کم بشه ممکنه هم یه مقداری از حسابتون کم بشه .ایطور که فهمیدم گزینه دوم معلوم نیست رو چه حسابی این اتفاق میفته .
یه چیز دیگه هم اینکه خود شرکت بعضی موقع ها خود شرکت اکانتها رو دیس میکنه بیشتر موقعها هم قبل از ساعت 1 اینکار رو می کنه من اکانت بردارم رو هم چک کردم هر موقع من دیس می شدم اونم همون ساعت و دقیقه دیس شده بود.با اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستیم.پس قبل از ساعت 1 ریسکش زیاده
اما در مورد قبل از 7 من چندبار خودمو دیس کردم و دوباره وصل شدم همش رایگان بود حتی 6:45 هم دیس کردم و دوباره وصل شدم بازم تا قبل از 7 رایگان بود .
بهترین راه هم اینه که خودتون اتحان کنید.
vpi= 0نقل قول:
vci= 35
به مارک و مدل مودم هم ربطی نداره
واسه اکثر isp ها و pars اینه اما بعضی ها vci= 33 یا...