شما جای خاصی چیزی خوندی یا اینکه برا این میگی که وقتی موس رو روی طرح نگه داری اون توضیح کوچیک رو نوشته؟[/QUOTE]
جای خاصی نداره تو پنل که فقط طرح زرین.
قبل از ورود به پنل تو تب لیست قیمت این طرحه که فقط نوشته شرکتی.
Printable View
شما جای خاصی چیزی خوندی یا اینکه برا این میگی که وقتی موس رو روی طرح نگه داری اون توضیح کوچیک رو نوشته؟[/QUOTE]
جای خاصی نداره تو پنل که فقط طرح زرین.
قبل از ورود به پنل تو تب لیست قیمت این طرحه که فقط نوشته شرکتی.
من الان مرکز مخابرات اول خیابون فروغی بودم دیدم یه برگه زده پشته شیشه یه سری تعرفه های مختلف با سرعتای مختلف زده گفتم این طرحا شبانه رایگان داره ؟ گفتش نه نداره ، پرسیدم طرح زرینه اینا گفت نه اینا طرح کمپین جدید پرسیدم چرا شبانه نداره گفت کمپین جدید شبانه رایگان نداره !!
کسی میدونه قضیه چیه؟ دیگه شبانه رایگان نمیدن؟
کاش یه عکس با گوشیت ازش میگرفتی.نقل قول:
تو سایت مخابرات که خبری نیست
من هم امروز صبح با پشتیبانی تماس گرفتم گفت همه طرحای کمپینمون شبانه داره حتی اینایی جدید زدیم تو پنلنقل قول:
سلام دوستان این پنل چرا قاطی میزنه تو قسمت کارکرد ماهیانه مثلا اگه مصرف امروز رو نگاه کنی اصلا یه چیز دیگه نشون میده 10 بارم وصل شدم و دوباره دیسکانکت شدم هیچ کدوم رو نشون نمیده شما هم تست کنید ببینید همین طوره چند وقت پیش که اعتبار گرفتم خوب بود
بعد من شماره تلفن رو تو قسمت لیست قیمت میزنم میگه نا معتبر!
من الان زنگ زدم واحد پشتیبانی گفت هنوز به خود ما هم دقیقا جزییات طرح اعلام نکردن اما معمولا طرحای کمپین شبانه رایگان داره !
ولی من مخابرات اول فروغی که رفتم مسئول ثبت نام گفت شبانه رایگان نداره رو اون برگه هم فقط قیمت تعرفه ها زده بود هیچی درباره شبانه رایگان ننوشته بود !!
فک میکنم جزییاتش از بعد تعطیلات اعلام بشه باید تا اون موقع صبر کرد!
شاخ غول رو میخوان بشکنن با این کمپین راه انداختن! چشونه؟ اینقدر سخته اطلاع رسانی براشون؟ اگر شبانه رایگان نداشته باشه که مفت نمیارزه.
بچه ها لطفا هر کس اطلاعیه یا بنر یا بیلبوردی در این زمینه دید ازش عکس بگیره بذاره..
سلام.اینترنت من 2 روز قطعه.2 چراغ اصلی کلن خاموشه .به 2020 هم زنگ میزنم میگه در حال بررسی. کسی دیگر مشکلی نداره(مخابرات امیر کبیر)
منتظریم ... من که تا بیاد هرچی باشه 1 ساله میخرم . چون تا سال دیگه خبری از طرحی نیست