خب منم همین جواب رو به شما دادم.ببین کجا بهتر جواب می گیری.سمت راست یا سمت چپ یا اگر میزتون جا داره وسط یا .....نقل قول:
Printable View
خب منم همین جواب رو به شما دادم.ببین کجا بهتر جواب می گیری.سمت راست یا سمت چپ یا اگر میزتون جا داره وسط یا .....نقل قول:
بلدی باند ها به خاطر پورت هست . تو پست قبلی گفتم که rs77 فرمت های HD (مثل DTS-HD ) ساپورت میکنه ولی 33 نه.
من خودم 33دارم سوال خاصی اگه داری بگو خوشحال میشم جواب بدم.
ممنون :12:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست 5722 :31:
دنون 1312 مطمئنا صدای بهتری داره ولی اینم در نظر بگیر که شما باید یه هزینه ای هم برای بلوری پلیر بکنید و فکر بین بین 1200 الی 1300 براتون تموم میشه.نقل قول:
روی دیوار بیریخت نمیشه.البته این مسئله سلیقه ای هستش.من بلندگوهای خودم رو به دیوار وصل کردم.و به نظرم اصلا زشت هم نیست.پایه هم می تونید براش تهیه کنید ولی باید یه هزینه ای هم برای پایه در نظر بگیرید.
باتشکر از پاسخ دوست گرانقدر alireza
اما بنده میخواستم نظر جناب رایان رو هم داشته باشم.ممنون میشم اگه ایشون هم به سوالاتم پاسخ بدن.
من وقت خیلی کم دارموشاید فردا پس فردا گرفتم.احتمالا rs777رو بگیرم .اما در این خصوص شبهاتی هست که از جناب رایان که ناظر انجمن هستند تقاضا دارم تا پاسخگوی این شبهات باشن.
شبهات رو تو پست قبلی گذاشتم.
ممنون از لطفتون:40:
دوست عزیز تفکیک صدای 33 چه طوره ,شبیه اسپیکرهای کامپیوتری حرفه ایه یا ....؟میخوام قشنگ توصیفش کنی حالا که 33داری.نقل قول:
امیرجاننقل قول:
علیرضای عزیز زحمت کشیدند و توضیح دادند.جوابشون هم درسته.
rs777 آمپ قویتر و کاملتری داره و همچنین دارای بلندگوهای قوی تری هم هست البته تفاوت صداشون بسیار کم هستش.
برای اینکه یک ست بخوای جمع کنی باید با توجه به قیمت های الان نزدیک به 2 میلیونی هزینه کنی.
پایه ایستاده برای بلندگوهای پشت فکر کنم یک جفتش دور و بر 50 تومن باشه.(دقیق نمی دونم)شاید هم بین 50 تا 100.البته مدل های ارزون تر هم مطمئنا پیدا میشه.بایستی بگردید و پیدا کنید ولی قیمت پایه های نمایندگی که به قول خودشون هم فابریک هست تو این مایه هاست.
hd پلیر و dvd پلیر هم دو مقوله جدا از هم هستند.dvd پلیر که اسمش روش هست و hd پلیر به دستگاه هایی میگن که تا رزولوشن full hd رو ساپورت می کنه و همچنین فرمت های زیادی از صوتی و تصویری رو ساپورت می کنه.برخی از مدل هاش هارد داخلی داره و برخی دیگه از هارد اکسترنال استفاده می کنه.ساپورت زیرنویس بهتری داره.کلا برای کسی که اهل دانلود فیلم از اینترنت باشه دستگاه عالی هستش.قیمتش هم فکر کنم از 150 یا 200 شروع میشه به بالا.
حالت todoroki یه حالت پیش فرض آمپلی فایر مدل 320 هست که به نوعی صدای بیس و تریبل رو بالانس می کنه.البته آمپ های دیگه هم با استفاده از تنظیم دستی میشه به اون حالت رسید.
دوست عزیز این سیستم رو با با اسپیکر های این جوری مقایسه نکن چون اصلا در حد نیست.ولی بقول دوستمون رایان صدا یه موضوع سلیقه ای هست باید صدا هاشون رو بشنوی و از هرکدوم که خوشت اومد بگیری . در مورد تفکیک صدا بقول یکی از بچه ها سایت صدا های رو میشنوی که اگه صد بارم اهنگ رو شنیده باشی توش نبوده.این سیستم یه ست نیمه حرفه ای هست و تو این قیمت 1 تومن بهترین گزینه.نقل قول:
یه توصیه دوستانه اول برو تست صدا بگیر و بعد سیستم رو بخر .نقل قول: