مشکلی نیست؛ نرم افزار دانشگاه آزاد زود به زود آپدیت میشه (معمولاً هر سال آپدیت میشه)؛ احتمالاً تو آپدیت بعدی درست میشه. اصلاً جای نگرانی نیست؛ فقط اسمه.نقل قول:
Printable View
مشکلی نیست؛ نرم افزار دانشگاه آزاد زود به زود آپدیت میشه (معمولاً هر سال آپدیت میشه)؛ احتمالاً تو آپدیت بعدی درست میشه. اصلاً جای نگرانی نیست؛ فقط اسمه.نقل قول:
سلام!نقل قول:
منم تهران جنوب هستم ...حسابداری
دانشکده درسهام هم یا 55 یا 33 هستش
فقط مجبور شدم فارسی پیش رو (اد) بردارم!
الانم امتحانش با ریاضی پیش افتاده یه روز!:41:
یه سوال در حد تیم ملی فوتبال ایران و گوام :دی
اقا ما یکشنبه که میخوایم بریم چی ببریم ؟ دفتر 40 برگ کافیه ؟ کتاب داره اصلا یا فقط باید بنویسیم ؟ :دی
فقط چند برگه کاغذ (به هر صورتی که باشه؛ اعم از کلاسور، دفتر و ...) برای یادداشت مطالب یا دروسی که بهتون درس داده میشه + خودکار. برگه انتخاب واحد هم حتماً ببرید.نقل قول:
برای پیدا کردن شماره کلاس هاتون هم به برد دانشکده تون مراجعه کنید.
حالا اگه سایت درستم نشد نشد!!!نقل قول:
فقط از کارت دانشجویی میترسم ننویسن!!
واسه ی چی ؟نقل قول:
برگه انتخاب واحد هم حتماً ببرید.
رو کارت حتماً باید درست بنویسن؛ چون مدرک معتبری هست.نقل قول:
واسه اینکه تو دانشگاه راتون بدن! :31:نقل قول:
۱سوال خیلی فنی و کلی!برای دانشجویان ترم اولی که رشته ریاضی محض یا فیزیک یا برق و مکانیک و.... میخونن که نیاز به پایه بسیار قوی ریاضی فیزیک داره و اکثراً هم بچه ها لنگ میزنن یا پیش نیاز ریاضی پیش یا فیزیک پیش میخورن چه کتاب هایی واقعاً مناسبه یک دانشجو هست که بتونه ترم ۱ ریاضی ۱ و فیزیک ۱ با پیش نیاز هاش که فیزیک و ریاضی پیش هست به راحتی رد کنه و پایه ای بشه برای درس های تخصصی ترم های بعد!(من سوالم کلی بود تو چند تاپیک مطرح میکنم!اگر کار اشتباهیه به بزرگی خودتون ببخشید):11:
یه سوال فوری : من امروز انتخاب واحد میکنم ، " زبان خارجه 1 - ریاضی عمومی 1 و فارسی رو نمیتونم بردارم. میگه کلاسی برای شما یافت نشد ... !! چی کار کنم ؟ دارم سکتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه میزنم. ..
احتمالا پر شدن ؟ اگر اینطور باشه باید چی کار کنم ؟
ظرفیت پره دیگه!۱شنبه برو اموزش خودشون راهنماییت میکنن!سر خود انتخاب واحد نکننقل قول: