محسن جان شما این ماشینو خریدی؟!من عاشق این ماشین خیرش رو ببینی.
جناب سعید امیر کاربراتی که کارش حرف نداره.فقط باید با جیب پر پول رفت سراغش.
Printable View
محسن جان شما این ماشینو خریدی؟!من عاشق این ماشین خیرش رو ببینی.
جناب سعید امیر کاربراتی که کارش حرف نداره.فقط باید با جیب پر پول رفت سراغش.
مسلما كار تميز و اصولي ارزش داره و اگر توي هر صنف تعميركاري، چندتايي از اين حرفه اي هاي واقعي وجود داشته باشه، خيلي خوبه. هم ميشه از كار درجه يك اونها استفاده كرد و هم كم كم ازشون ياد گرفت و تجربه رو بالا برد.
الان من دربه در دنبال يه كولر ساز اينجوري هستم كه پيدا نميشه، يكي ديگه هم معرفي كردن، رفتم و باهاش صحبت كردم كه در كل در مورد ماشين آمريكايي حرف جالبي نزد، و نشون ميداد توي اين قضيه اينكاره نيست، حالا تا موارد ديگه چك بكنم ببينم به قول معروف چند مرده حلاجه؟
جناب حجازي، شما با آقاي شيرازي تجربه اي در مورد تعمير و سرويس كاربرات داشتي؟
اگر ممكنه از كارهايي كه انجام داده و نتيجه مثبت گرفتيد بنويسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بله من ماشین زیاد پیشش بردم نوا-بیوک ایران-بیوک ریویرا-الدزمبیل-کاپریس 77-ایمپالا 73 و.....
پیشش بردم و حتی 1 بار هم نشده از کارش ناراضی باشم.
مثلآ بیوک ریویرا دود سیاه شدید میکرد 150 هزار تومن 1 سال پیش پول گرفت ولی عیبش رو برطرف کرد.
و یا بیوک ایران رو که تازه خریده بودم مصرفش توی جاده صدی 20 بود!برام تنظیمش کرد و مصرف تو جاده اومد روی 13!
و یا مثلآ وقتی با الدزمبیل معکوس میدادم ماشین شروع میکرد به دود سیاه کردن تا رفتم پیشش گفت ساسات خرابه برام عوضش کرد و کاملآ درست شد.
کلآ کارش خیلی خوبه.
سلام
دیدم صحبت از مصرف شده گفتم من هم مصرف ماشینم رو بگم.
ماشین من بیوک 8 سیلندره که تو شهر درحالت رانندگی عادی صدی 16 و در حالت رانندگی اسپرتی صدی 18 میسوزونه.و در جاده هم با سرعت 120 صدی 13 تا 13.5 میسوزونه.البته بگم که من هر 6ماه یکبار از تمیزکننده کامل سیستم سوخت استفاده میکنم.و در خارج از شهر هم از اکتان بوستر پروفی کار که واقعا عالیه استفاده میکنم.
ممنون
بنابراين كار اين جناب شيرازي بايد خيلي خيلي حرفه اي باشه، وگرنه اينقدر نتيجه مثبت نميداد.
خوشبحال شما كه همچين كسي رو نزديك خودتون داريد، واقعا قدرش رو بدونين،از نظر من دستمزدي هم كه ميگيره، كاملا منطقي و بحقه، چون كاري رو ميكنه كه بقيه بلد نيستن و اصولا بجز همين باز و بسته كردن معمولي و تميز كردن كلي كار خاص ديگه اي نميكنن.
در مورد كارب خودم فكر كردم و بازهم به اين نتيجه رسيدم كه صحبت جناب محمد درسته و بدي كيفيت بنزين ديگه اينقدر تاثير منفي نداره كه مصرف اينهمه بالا بره، بخصوص كه ماشين من توي جاده استاندارد مصرف ميكنه اما توي شهر خيلي بالاست.
اين نشون ميده توي قسمت دور آرام و كلا مدار مربوط به اون ايرادي هست كه بقيه نميتونن متوجه بشن و اين جناب شيرازي هم روي همون بخش كار ميكنه و واقعا ميدونه سراغ كجا بره و چه كاري بكنه.
جناب aminbest ممكنه تصوير قوطي اين تكميل كننده اي كه استفاده ميكنين رو بذاريد؟
بخصوص بخش توضيحات اون،
تشكر
کامارو جان نوا رو به همراه خانواده بردارین و بیاین اصفهان هم فاله و هم تماشا!یه سر هم به امیر شیرازی بزن.!نقل قول:
من خودم در خدمتم.
تشكر جناب حجازي، فعلا كه فرصت ندارم، اما فكر كنم اگر بشه كارب رو باز كنم و بفرستم تا تنظيمات روي اون انجام بشه و دوباره خودم ببندم روي ماشين.
براي اين كار ديگه ناچارم زحمتش رو به شما دوستان ساكن اصفهان بدم :n01:
تابحال شده كه بالاي سرش بياستيد و ببينين دقيقا چه كاري انجام ميده؟
منظورم اون بخشي از كارب است كه بيشتر روي اون كار ميكنه، چون كل داستان يه سوزن و ژيگلور به حساب مياد كه توي كف پياله بسته شده. حالا چه كاري روي بخشهاي ديگه ميكنه اين خيلي جالبه.
اگر بشه از كارهاش عكس و كليپ بگيريد ، حتما سر در مياريم چي به چيه؟ البته اگر اجازه بده! چون معمولا اينجور افراد سر كار خودشون رو جايي لو نميدن، درست مثل ادويه هاي سري شركت مرغ سوخاري كنتاكي در آمريكا !
خواهش میکنم ما در خدمتیم کامارو جان.
فقط خودتون با ماشینتون باشید بهتره.چرا؟
چون هم کارب رو روی ماشین میبنده و وظیفه داره تا کاملآ سالم تحویل بده.
دقیقآ کارهایی که بقیه کاربرات سازها انجام میدن رو اینم انجام میده منتها انگار دستش شفاست!
البته من هر بار رفتم سراغش یه چیزی از کاربراتور رو عوض میکنه میگه خرابه سالمش رو دارم اینقدر....!!!ما هم مجبوریم عوض کنیم.
جناب کامارو در کل اجازه نمیده کسی اطرافش باشه میگه مثلا بذار ظهر یا فردا بیا ببر اما من سر کارش بودم چون از وستان نزدیکه پدرمه آخه بابام هم سالها بلیزر داشت و دیگه باهاش حسابی قاطیه دقیقا متوجه نشدم چکار کرد اما یه چیزایی را عوض کرد یه دستگاه تراشکاری کوچک هم داشت که چندجای کارب را تراش و از این جور کارا کرد در کل مهندس اینکاره جناب حجازی هم راست میگه تشریف بیارید اصفهان ما در خدمتیم
سلام
یه چند روز بود که آمپر آب ماشین خراب شده بود.آمپر قبلی اتری بود که به توجه به صحبتهای شما دوستان عزیز نسبت به بهتر بودن و دقیقتر بودن آمپر اتری نسبت به برقی رفتم یه آمپر اتری گرفتم(که چقدر گرون بود که من 20 هزار گرفتم.حالا که دیگه گرفتیم و نصب کردیم چه گردون ، چه ارزون)
اینم عکسش البته این عکس رو از توی همین تاپیک کپی کردم.
ولی این درجه حرارت موتور ماشین من نیست که میخوام درباره اون هم یه توضیحی بدم.بعد از باز کردن فشنگی آمپر قبلی یه خرده آب خالی شد که فرصت خوبی بود برای اینکه یه دو تا قوطی Flush radiator که قبلا خریده بودم که اونا رو استفاده کنم .اینم عکس قوطی ها :
و اونا رو ریختم تو رادیاتور و گذاشتم 10 دقیقه موتور کارکنه و بعد آب رو خالی کردم و بعد دوباره با آب تازه البته لوله کشی پر کردم و دوباره موتور برای 15 دقیقه کار کرد و بعد از خالی کردن آب شهری رفتم چند تا آب ادیاتور خریدم و ایندفعه کامل رادیاتور رو از آب مخصوص پرکردم.حالا این درجه حرارت موتور ماشینمه که بعد از تمیز شدن نشون میده البته اون خط قرمزی هست که علامت گذاری کردم بگم که الان ترموستات ماشین من 74 درجه هست.:
کامارو جان اینم عکسهایی که از اکتان بوستر خواسته بودید.اینا آلمانی هستن که البته ببخشید دوربین گوشی من زیاد کیفیت نداره برای همین قسمت توضیحات خوب نیافتاده.البته تو عکس اول معلومه که نوشته 5 واحد اکتان رو بالا میبره (البته راست و دروغش با خودشون)ولی خوب جواب میدن.
قوطی اون تمیز کننده کامل سیستم سوختهایی رو که قبلا استفاده کرده بودم رو نگه نداشتم.ولی این رو تازه گرفتم که از نماینگی اصلی لیکومولی تو تهران گرفتم که دوباره رفتم سر زدم برای خرید گفت فعلا دیگه موجودی نداره.ولی من همیشه خودم سعی میکنم از تمیز کننده های خارجی استفاده کنم.اینم عکسش:
کاری بود باز هم در خدمتیم.
ممنون