سلامنقل قول:
مشکل من اون خطایی ( خط خط شدن ) هست که توی شمارش گر کیلومتر هست میگم نکنه مشکلی باشه . بعد روشن شدن ماشین به حالت اول برمیگرده . اما مشکل چیه؟ آیا این یه سیستم
حفاظتیه و یا نه مورد برقی هست و یا ....
با سپاس فراوان
Printable View
سلامنقل قول:
مشکل من اون خطایی ( خط خط شدن ) هست که توی شمارش گر کیلومتر هست میگم نکنه مشکلی باشه . بعد روشن شدن ماشین به حالت اول برمیگرده . اما مشکل چیه؟ آیا این یه سیستم
حفاظتیه و یا نه مورد برقی هست و یا ....
با سپاس فراوان
سلام
من امروز به خاطر شک به فیلتر روغن رفتم پیش تعویض روغنی
رفت نگاه کرد. گفت روغن ریزی از فیلتر نیست
گفت از گیربکس هست..اگر گیربکس باشه ،باید کاسه نمد عوض کنیم؟ چقدر هزینه داره؟
دیگه صفحه کلاچ هم عوض کنیم؟
چه عاملی باعث میشه این کاسه نمد نشتی بده؟ (روغن نامرغوب)
گیرکبس پیاده میکنه، کارتل هم باز میشه؟ اگر باز میشه بدیم واشر اون هم عوض کنه..فکر کنم از اون هم روغن میده!!
دقیقا بعدش نشدنقل قول:
یه یکی دوهفته ای هست اینطوری شده
حالا کجا ببرمش؟
تعویض روغن؟ مکانیکی؟ تنظیم موتور؟:n02:
نمایندگی خاطره خوبی ندارم ازش ترجیح میدم بیرون کارامو بدم انجام بدن
سلام
تیغه های برف پاک کن پراید ما ، درگیر هست و صدا میده وقتی کار میکنه.انگار خشک هست
ما تو شیشه شوی، اب + ریکا میریزیم.
فکر کنم همین باعث خشک بشه و به فنا بره ، درسته؟
فرسودگی کاسه نمد، و یا بد جا زدن این قطعه باعث خراب شدن میشه.نقل قول:
برای تعویض ساده ترین کار پیاده کردن گیربکس هست.
هزینه باز و بسته کردن گیربکس بستگی به مکانیک داره و حدودا از 30.000 تومان شروع میشه.
اگر مشکلی در دیسک و صفحه کلاچ ندارید نیازی به تعویض این قطعات نیست فقط باید دقت کنید که اگر روغنی شده بخوبی تمیز شده و عاری از هرگونه چربی و روغن باشه.
تا جایی که من دیدم روغن باعث خراب شدن کاسه نمد نمیشه، و احتمالا همزمان بودن این خرابی با تعویض روغن باعث شده که این تصور داشته باشید.
کارتل هم باز کنید و واشر تعویض بشه بهتره تا از این قسمت هم مطمئن باشید.
نقل قول:
علاوه بر نکاتی که جناب camaro گفتن، ممکنه منظور کاسه نمد پلوس باشه، که در این صورت نیازی به پیاده شدن گیربکس نیست، و فقط پلوس چپ/راست رو میکشن بیرون، کاسه نمد قبلی رو درمیارن و کاسه نمد جدید رو جا میزنن
باید برید مکانیکی، با توجه به اینکه میگید روغن فول هست احتمالا مشکل خاصی نیست، و همونطور که گفتم یا سنسور مشکل پیدا کرده یا خود چراغ صفحه اتصالی پیدا کرده، ولی چون روغن شوخی بردار نیست در اسرع وقت ببرید نشون بدیدنقل قول:
بعید هست از آب و ریکا باشه، تیغه ها رو کی عوض کردید؟ ممکنه خود تیغه ها دیگه عمرشون تموم شده باشه، قیمتی هم ندارننقل قول:
نقل قول:
سلام
به کیلومتر دقت نکرده بودم، فکر کردم منظورتون چراغهای صفحه هست، بله عجیبه، باید وقتی سویچ باز میشه کیلومتر ماشین بیافته نه این خطا !!
نقل قول:
تقریبا یه 20 روزی میشه این شکلی در میاد .