فرقی نمی کنه شما سیستمت 200 تومن باشه یا 5میلیون هر چی ضبط بهتر باشه صدای بهتری دارین
امپلی وظیفش افزایشه وات هست سیگنال رو از ضبط می گیره تقویت می کنه خروجی میده
فرقی نمی کنه شما سیستمت 200 تومن باشه یا 5میلیون هر چی ضبط بهتر باشه صدای بهتری دارین
امپلی وظیفش افزایشه وات هست سیگنال رو از ضبط می گیره تقویت می کنه خروجی میده
دقیقا .نقل قول:
یه جورایی اگه بخاین اولویت بندی کنیم آمپلی میره ته لیست و هدیونیت عنوانه قهرمانیو کسب میکنه :5:
صدا قطع نمیشه اما ساب بعضی موقع قطع میشهنقل قول:
سیمم یدم عددی ننوشته بود
یه چیزی وقتی ولوم بیشتر 20 میکنم از تو موتور بوی سوختنی میاد فکر کنم دینامم نیمسوز شده
سلام به دوستای عزیز
من یه ضبط و باند که کیفیت و باسش خیلی خوب باشه بدون استفاده از آمپلی و ساب میخواستم که قیمتشم مناسب باشه اما هیچی از ضبط و باند خوب سر در نمیارم و پاک گیج شدم :41:
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید
خب اگه اینجوره فعلا برو گین امپتو کم کن ممکنه بسوزهنقل قول:
بعد اگه دینامت می دونی اینجوریه برو حتما درستش کن چون برق خیلی مهمه تو سیستمت
فعلا ولوم هم نده چون ممکنه سابت بسوزه
برو فعلا اونارو درست کن به احتمال زیاد فکر کنم خازن باید ببندی چون باتریت هم ضعیفه
بگو کلا چقدر میتونی هزینه کنی وچه نوع صدایی دوست داری تا بچه ها بتونند راهنمایت کنند:20:نقل قول:
از اساتید محترم...
کسی هدیونیت خوبی سراغ داره که 50 وات اصل باشه؟
RMS Power: 50 watt
یکی از دوستان یک سیستم کامل رو ماشینش بسته ولی بدون پخش! می خواستم یک پخش خوب واسه ایشون پیشنهاد بدین.
تمامی قطعات ماشین دوستم، Bose هست. ساخت امریکا.
کاملا کیفیتی و بسیار مرغوب و پر قدرت. کل سیستم حدود 2000 وات اصل قدرت داره.
2 ساب و 17 بلندگو.
و برا این سیستم حداقل یک هدیونیت می خواد که دست کم 3 تا خروجی ار سی ای داشته باشه.
3rca preouts: front*2+rear*2+sub*2
سلام دوستان
اين باندهاي گرد و بيضي چه فرقي باهم ميكنن كدومشون بهتره؟؟؟
الان عقب ماشين من جاي همين باندهاي گرد هستش به نظرتون از همن باندهاي گرد بزارم بهتره يا از اون بيضي ها؟؟؟؟؟
دوتا باند هم بهم معرفي كنين كه زير صد تومن باشه قيمتش
ممنون
یه سوال این ظبط هایی که از داخلشون ال سی دی بیرون می زنه قیمتشون از چه قدر شروع می شه؟
درست کردم اما باز برق کم میاره.. چی کار کنم الان؟نقل قول: