دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشهنقل قول:
آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله
Printable View
دوست عزیز اگه بحث جذابیت و تست باشه که اون مسله دیگه ایی هست و آزمایش حساب میشهنقل قول:
آزمایش خوب هزینه ایناش مهم نیست
اما اگه قرار کاربردش به حساب بیاد که اون مسله منتفی هست چون کاربردی بدرد نمیخوره این مسئله
برا من کلا هر دو باند سرعت اپلود روز و شب بالای ۲۰مگابیت هست،نمیدونم ایرانسل فازش چیه فکر کرده اینجا همه وب مسترن،بستر مناسب برای اپلود فایلو مهیا کرده!دانلودشم تعریف نداره(نسبت به بقیه دوستان)نقل قول:
همه چیز بسته به منطقتون و شلوغی و ساپورت ایرانسل داره،اما در کل از بقیه isp ها بصرفه تره،اتصال بیسیم هست،از نظر سرعت هم هیچ اینترنت کابلی ای تو ایران به پاش نمیرسه،در بعضی مواقع هم از از بقیه اپراتور ها(رایتلو کلا حساب نکن)،از لحاظ قیمتم بصرفه تره،شبانه رایگانی که با پول یه پفک میتونی ۳۰تا فیلم دانلود کنی وخلاصه بخاطر همینه که همه دارن کوچ میکنن به ایرانسلنقل قول:
تو ویندوز از dns jumper هم میتونی کمک بگیری و یه dns خوب پیدا کنی و رو سیستمت استفاده کنی یبار بعد اینکار مرورگرتو بعدش کلیر کش بدهنقل قول:
تقریبا همه دستگاتها قابلیت تغیر dns رو دارن تنها مودم نیست
این مشکل فروم رو من هم دارم حتی ی سری سایت ها مثل سی نما میرم واسه دانلود صفحه لود هست ولی سفیده 30 ثانیه طول میکشه از سفیدی دراد
بستگی داره اگر سرویس دهنده دی ان اس با کیفیت میده از نت خارجی راضی هستید سرعت بارگذاری خوب هست نیاز ندارید تغیر ندید اگه کیفیت نت خارجی افتضاح هست با نصب پلاگین روی مرورگر فایرفاکس رو ویندوز flagfox میتونید بفهمید سایت های که میرید داخلشون اگه سرور خارجی دارن سرعتش کم هست و صفحات وب خارجی کند لود میشه پینگ تون از خارج یخورده چرت پرت هست میتونید دی ان اس رو با برنامه dnsjumper تغیر بدید و وضعیت رو بهتر کنیننقل قول:
من کل این اطلاعاتی رو ک دارم بر اساس تجربه و وبگردیم تو اینترنت بوده سرچ کنید مطالب زیاده
نقل قول:
برای مطلع شدن از قدرت سیگنال بر روی سامسونگ کد ستاره مربع دوصفر یازده مربع مطع شینبرروی ایفون از کد *3001#12345#* کد رو از راست به چپ وارد کنید
ن داستانای باند ها فرق داره تلویزیون انالوگ قدیمیارو یادتونه ؟ باید سرچ دستی میکردید رو فرکانس 500 مثلا کانال 3 بود رو فرکانس 600 کانال 4 همینطور بالاتر میرفتین؟ اما این فرکانسا تفاوتی نداشتن تو دیدن شما و برنامه؟نقل قول:
اینم همونه فقط باند 3 به لحاظ اینکه فرکانسش پایین قدرت فرستندگی بیشتری داره بعد هر فرکانس پهنای باند داره این پهنای باند رو بذارید ی مثال دیگه باز با تلویزیون بزنم اگه ی فرکانس تو گیرنده دیجیتال داشته باشین دیدن پهنای باند رو زده هرچی بیشتر باشه این پهنا کانالای بیشتری میتونن بیارن رو ی فرکانس بندازن مثل این میمونه قطر لوله ای رو بزرگ کوچیک کنن توش اب ول بدن
اما تو ایرانسل فرکانس باند 7 پهنای باند 15 مگاهرتزی داره باند 3 پهنای باند 10 مگاهرتزی داره البته هر دوی این فرکانسا قابلیت کشیدن تا 20 مگاهرتز رو دارن که ایرانسل فعلا این پهنارو در اختیار داره تجمیع که فعال باشه این پهنای باند میشه 25 مگاهرتز در نتیجه سرعت میره بالاتر
عکستون اپلود فک نکنم شده باشه
با تشکر از شما یه سوال دیگه دارم واون اینکه آیا dns به غیر از سرعت بارگذاری صفحات در چیز دیگه ای هم تاثیر داره؟مثلا سرعت دانلودنقل قول:
تو پینگ سرعت همینطور قندشکن ها تاثیر گذارهنقل قول:
دوستان من ازین مودم 4g ها گرفتم تست کردم خیلی عالیه. با کابل تست کردم بهم اسپید تستی نجومی داد.
شک نکنید که dns خیلی تاثیر داره در سرعت باز کردن و دیدن فیلم و کلیپای اینستا . الان 3 روزه که dns من تغییر کرده از 8.8.8.8 به 10.255.255.254 و من سرویس شدم . اصلا نمی تونم کلیپای اینستا رو ببینم و اینم مد نظر داشته باشین که dns چیز مهمیه و از طریق اون میتونن بحث فیلترینگ رو هم به نحوی داشته باشند و اطلاعات رو بدست بیارن از کاربر . علی ایالحال من مودمم mr200 و نمی تونم تغییر بدم dns اتصال به ایرانسل رو . در ضمن راهی برای دانگرید کردن مودم mr200 هست؟
دوستان من اینو چسبوندم به شیشه بعد پشتشم یه کاغذ اما خاموشه و شبها استفاده دارم ولی دست زدم دیدم داغ میشه خواستم بدونم نسوزه یه وقت !؟مرسی
جالبه مودم یه متر جابجا میکنم sinr تا 22 میاد بالا اما سرعت ببشتر از ۵ مگابیت نمیشه اما با جابایی با sinr 6 سرعت ۲۲ مگابیت مییرم ، فکر کنم بین دو دکل در این یک متر جابجا میشه وگرنه با این سیگنال خوب نباید سرعت کم باشه ، اگر پهنای باند این دکل قوی میبردن بالا جه سرعت فضایی میگرفتم، الان تهران داره باد میاد سگینال هم با باد میره واسه خودش تعطلات و میاد!ثواب داره گاهی یه دستی به تجهیزاتشون بکشن شاید خراب هم بشه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
چطور باند رو ميشه عوض كرد (3 و 7)
با گوشي ميشه يا فقط مودم؟
روی گوشی نمیشه . روی مودم های هواوی میشهنقل قول:
میگم از پنجشنبه گذشته البته نه اینکه سرعتا واسه ما افزایش پیدا کرده باشه ولی تقریبا ثابت شده بین ساعتهای اول روز واخر شب تفاوت چندانی نیست درحالی که قبلا اختلاف بیش از ده برابری داشت آیا واسه کس دیگری هم تفاوت کرده وایا همیشگیه یا باز داغون میشه
نرم افزاریی هم نیست که ببینیم به چه باندی متصلیم روی اندروید ؟؟ نه که تغییر بدیم بفهمیم به چه باندی متصلیم ؟نقل قول:
دوست گرامی بار ها توضیح داده شده تو اندروید یه سری دیوایس ها باند مشخصه ی سریاش نیست! نیاز ب روت دارهنقل قول:
بهترین کار اینه برنامه LTE DISCOVERY / NETWORK SIGNAL INFO رو نصب کنین
اگر ایفون دارین بگین کد رو بگم تا باند رو بفهمین
اگه سامسونگه این کد رو بزن#0011#*نقل قول:
سلام دوست عزیز روی مودم e3372 هووای چطور میشه انجام داد ؟نقل قول:
درود . با برنامه ltewatchنقل قول:
سلامنقل قول:
من روی گوشی lg k10 تونستم باند رو عوض کنم
با این کد *#*#3646633#*#*
امتحان کن ببین جواب می ده برا شما
چطورى مى شه مودم 3372رو اپديت کرد؟ ورژن
هم چنان سرعت 4g بالاتر از 20 کیلوبایت نمیره :n02: تماس هم گرفتم مثل قبل گفتن مشکل از منطقتونه ! دفعه قبل 3 ماه طول کشید رفع شه ... این دفعه خدا میدونه چند برابر میشه :n41:
کسی از دوستان میدونه چطوری در مودم تی پی لینک mr200 میشه dns رو تغییر داد . از طریق گوشی و لن کامپیوتر تغییر دادم اما باز هم تو قسمت استاتوس مودم همون دی ان اس کذایی ایرانسل:n34::n34::n36:
با نصف قدرت rssi 90 و sinr 20نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خیلی رواله شده اینور :n19: بیزحمت اگه ایرانسل تجمیع فعال کنه خیلی اقایی میکنه
نقل قول:
باید تو قست advaced بری تو lan settings اونجا dhcp رو فعال کنی بعد save کنی بعد هر جا dhcp اومد همونجا بری dns ست کنی ..
دیشب گذاشتم فیفا 2017 برای یه بنده خدایی دانلود بشه و با icecream screen recorder گذاشتم از اسکرین فیلم بگیره توی ساعت 5 به بعد سرعت خیلی پایدار شده و همون اوئلش بالاترین سرعت رو ثبت کرده حدود 93 - 94 مگ
توی قسمت استفاده از نت ورک چون لن من یک گیگابیت هست عدد رو ده برار گنید یعنی 9.2 یعنی 92 مگ
نوسانش توی عکس معلوم نزدیک ده درصد ( صد مگ سیر کرده )
یعنی اگر دو سال پیش می گفتن اقا باورت میشه دو هزار تومن بدی نهایت سه ساعته 60 گیگ دانلود کنی باور نمی کردم
چقدر با شبانه پارس آنلاین و فن آوا خاطره داشتیم . خدا خدا می کردم مثل از 2 تا 7 با اکانت 512 اسمی که برست داره دو گیگ سه گیگ دانلود کنم . گرفتن یه فایل 5 -6 گیگی بعضی وقتها سه شب زمان می برد. اخرشم که نامردی کرد و شبانشو جمع کرد ( حرف چند سال پیشه البته)
دوست عزیز مودم شما از چه نوعی استنقل قول:
مودم 3372رو ب پشت کيس وصل مى کنم خيلى داغ مى کنه علتش چيه؟
اگه هواووی ایرانسل ه همشون داغ میکنن , مال من انقدر داغ میکنه که درشو نمیشه باز کرد سیم کارت رو برداشتنقل قول:
دوستان کسی از طرح حساب چند کاربره استفاده کرده؟ بسته های خاص خودشو داره یا بسته های یک ماه به بالا هم میشه روش فعال کرد؟
اره نمی دونم چرا اینجوری هس..اسیب نمی بینه؟نقل قول:
فقط دو تا بسته 5 گیگ و 20 گیگ ماهانه داره .نقل قول:
من با sinr 23 پنج مگابیت میگیرم فقط[emoji3]، ضمن اینکه خیلی نوسان پیدا کرده ایرانسل اینجا همش بالا پایین میشه سرعت و خیلی کند عمل میکنه .نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی، یعنی بسته 6 ماهه رو سیم کارت اصلی فعال باشه بقیه کاربرها نمیتونن استفاده کنند؟نقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون . راه حلتون کاملا درسته . اما اینکار تنها باعث میشه که لن دی انسش رو 8.8.8.8 ست بشه اما دی ان اس نهایی همون ایرانسل باقی بمونه . یعنی کامپیوتر به مودم 8.8.8.8 رو میده اما مودم با سیمکارت ایرانسل باز همون دی ان اس کذایی خودش رو استفاده میکنه . :n37::n37::n41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] https://i.imgsafe.org/e8b942d8fe.png
نه دوست عزیز اگه از بسته های مخصوص چند کاربره خرید نکرده باشی فقط خودت میتونی استفاده کنینقل قول:
نه نمیشه. بسته های چند کاربره همون دو تا بسته ای هست که گفتمنقل قول:
مهم نیست دی ان اس مودم چی باشهنقل قول:
هر دی ان اسی رو هر دستگاهی تعریف بشه اون دستگاه از اون استفاده میکنه
شما دستی رو خوده کامپیوتر هم دی ان اس ست کنی
از اون دی ان اس استفاده میشه کاری به دی ان اس ست شده از طرف ایرانسل نداره
اون فقط در موردی استفاده میشه که شما چیزی ست نکنی
اگه جایی بعد از مودم ست کنی اون ارجحیت داره
مودم نی با گوشی هستنقل قول:
چیپ کوالکام 820
سرعت 3G ايرانسل بيشتره يا همراه اول كدومشون به صرفه تره.
بستگی به منطقت داره . خودت باید تست کنی ببینی چطورهنقل قول:
یعنی اس ان آر استیبل روی 23 هست و 5 مگابیت سرعت داری؟ حتی تایم خلوت؟ روی چه باندی؟نقل قول: