همین الانش با اسپیلیتر وصله همونطور که قبل از پارس آنلاین هم به اینترنت مخابرات وصل بود و مشکلی نبود اصلا .بدون اسپیلیتر هم مشکل حل نشد.نقل قول:
Printable View
همین الانش با اسپیلیتر وصله همونطور که قبل از پارس آنلاین هم به اینترنت مخابرات وصل بود و مشکلی نبود اصلا .بدون اسپیلیتر هم مشکل حل نشد.نقل قول:
کابل تلفن به صورت مستقیم وصل می شه یا نه. آیا از میکرو فیلتر استفاده می کنی. دو شاخه تلفن ضد برق نیست.نقل قول:
من وقتی پورتم روی 2 مگ بسته شده بود snr روی 32 بود الان که روی 9 مگ بسته شده روی 17 هست.
پس چطور وقتی مودم روشن هست روی تلفن نویز دارید ؟!! اسپلیتر رو به کابلی که به تلفن وصل میشه متصل کنید و کابل مودم رو مستقیم به پریز وصل کنید (بدون اسپلیتر)نقل قول:
مودم رو هم یه بار ریست فکتوری کن از اول کانفیگ کن ببین افاقه میکنه !
تلفن مستقیم وصل شده، میکرو فیلتر یا همون اسپیلیتر هم سر راهش هست، . من اگه میخواستم مشکل داشته باشم باید با نت مخابرات هم همینطور میشد. دو شاخه یدونه بیشتر نییست که به خط که از دم در اومده وصل شده و از ایناست که به شکل تلفن هستن زیرش سوکت RJ 11 میخوره کلا فکر نکنم مشکل از من باشه. پایین اومدن SNR هم طبیعیه ولی نه تا این حد که بیاد رو 6 نویز من احتمالا منشعاش از خود مخابراته ولی فکر نکنم زیر بار برن حسابی اذیتم میکنن تا این نت درست بشهنقل قول:
بدون اسپیلیتر هم وصل میکنم SNR باز پایینه رو 6 و اینترنت وصل نمیشه. تلفن هم سر راه نیست اصلا تازه وقتی تلفن اضافه میکنم گوشی رو هم برمیدارم SNR زیاد میشه میره رو 15 ولی باز نت وصل نمیشه یعنی تایم آوت میده کانکشن تو مودمنقل قول:
اضافه کنم هم که یدونه کابل و پریز هم بیشتر نیست خط انشعاب دیگه ای نداره.
سلام دوستان
من دقایقی هست که به جمع مشترکان پارس آنلاین پیوسته ام....و نیم ساعتی میشه وصل شدم..
تهران هستم و یکساله 512 محدود خریدم....
نظرتون درباره سرعتم چیه ؟؟ من به شخصه توقع سرعت خیلی بالاتر داشتم.... :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاجعس , فقط همینو میتونم بگم !نقل قول:
زنگ بزن بگو خطتو بالاتر ببندن
خیلی عالیه به نسبت اکثر دوستان! میتونم بپرسم کدوم منطفه مخابراتی هستی؟نقل قول:
آِیا احتمال داره چون 512 محدود 2gig گرفتم سرعت رو پایین بستن ؟ (مثلا خواستن حجمم زود تموم نشه ؟!:n15: )نقل قول:
اگه تا 24 ساعت دیگه درست نشه حتما زنگ میزنم..
دوست عزیز من مشترک پارس نیستم
ولی شما برای تست دانلود از IDM استفاده کنین و تست کنین
روی اسپید تست ، تک سشن تست میشه ممکنه سرعت دانلود واقعی رو نده
نقل قول:
نقل قول:گفته دوستمون، ESPSV، تأیید میشه. هیچ وقت پهنای باند واقعی و مؤثر شما با تست گرفتن از اسپیدتست معلوم نمیشه. به دو دلیل: یکی این که اسپیدتست فقط یک سسشن برای دانلود یا آپلود استفاده میکنه. دیگه این که سرعت دانلود تک سشنه خیلی بستگی به وضعیت سرور مخاطب هم بستگی داره. شما نگاه کن به همین تستهایی که عکسش رو گذاشتی. انتظار میره سرعت دانلود از سرور داخل ایران بالاتر از سرور بارسلونای اسپانیا باشه؛ اما نتیجه تست شما برعکس اینه. به نظر میآد که پهنای باند دانلود شما رو روی 1.5 تا 2 مگابیت بسته باشند. در ضمن شما ساعت 12 شب تست گرفتی که ساعت شلوغی محسوب میشه. طبیعتاً سرعت تو این ساعت خیلی قابل اعتماد نیست. به نظرم بهترین زمان برای تست گرفتن ساعت 7 تا 9 صبحه که هم ساعات رایگان تموم شده و شرکتها هنوز فعال نشدن خیلی.نقل قول:
ظاهراً این سیاست جدید پارسآنلاین برای مشترکین جدیدشه که سرعت سرویسهای محدودش رو دیگه باز نمیذاره تا حداکثر ظرفیت خط تلفن مشترک. من هم که 2مگابیت محدود گرفتم، سرعتم رو روی 4مگابیت بسته. البته خیلی بستگی به مرکز مخابراتیت هم داره. مرکز ما خیلی شلوغه و وقتی از پشتیبانی پیگیری کردم گفتن «که حتماً خطت نمیکشه که برات رو این سرعت بستن.» اما به نظرم پارسآنلاین میخواد بین سرویسهای مختلفش تفاوت باشه حتی اگه محدود باشن. یعنی 512 محدود با 1مگابیت محدود با 2مگابیت محدود و احیاناً اینا با 4مگابیت محدود که در آینده اضافه خواهد کرد تفاوت سرعت داشته باشن تا اختلاف قیمتشون هم برای مشترکین منطقی باشه.
اینی هم که بعضی از دوستان سرعتای خیلی بالا دارن مال تنظیمات قبلی هست. اما در مورد مشترکین جدید فکر نکنم دیگه رویه قبلی رو ادامه بده پارسآنلاین.
نه. مطمئناً برای پارسآنلاین بهتره که شما حجمت رو زودتر تموم کنی تا مجبور بشی ترافیک اضافه بخری یا قرارداد جدید ببندی. به نظرم علتش همونی که بالا گفتم. برای معنادار شدن تفاوت قیمت سرعتهای مختلفه. زنگ هم بزنی خیلی احتمال نداره که تغییری تو سرعتت بده. ضمن این که شما سرویس 512 گرفتی همین الان سه برابر اون داره بهت سرعت میده. اگه نخواد اضافه کنه تو هم چیزی نمیتونی بگی. حداکثرش اینه که باید بگردی دنبال یه ISP دیگه که تقریباً همشون همین وضعیت رو دارن.نقل قول:
من هنوز نفهمیدم اگه شرکتهای ISP ادعا میکنن که دارن اینترنت ADSL2+ میدن پس چرا مودم من G.Dmt نشون میده که جزو رده ADSL1 محسوب میشه؟ پارسآنلاین تازه مراکز مخابراتی تحت پوششش رو برده رو 9مگابیت که اونم ظاهراً برای همه جواب نمیده بعد چند سال تبلیغ ADSL2+ رو میکنه. بر اساس اون چیزی که من دیدم مگه نه این که ADSL2+ به راحتی برای اکثر کاربرا باید بتونه تا 15مگابیت سرعت داون استریم بده و حداکثر تا 25مگابیت؟ چرا پس هیچ کدوم از این شرکتهایی که ادعا میکنن ADSL2+ هستن، سرعتا از 8 تا 10 مگابیت بالاتر نمیره. الآن شاتل رسماً تا 8مگابیت رو تو سرویسهاش میفروشه.
یکی این و واسه من توضیح بده ممنون میشم.
الان همه رو رو 9 مگ بستن !؟
واسه من که هنوز همون 4 مگ هست ! ولی یه ایمیل اومده که همه رفتن رو 9 مگ
اگر شهر شما 9مگ رفته باشه و خط شما هنوز رو 9مگ بسته نشده باشه کافیه به نمایندگی یا پشتیبانی تهران زنگ بزنید تا درخواست بدید براتون رو 9مگ ببندن!نقل قول:
gdmt بیشتر برای خطهایی هست که نویزشون بالاست اگر شما مشکل نویز نداری بگو پروفایلت رو عوض کنن. ضمنا مطمئن شو تو تنظیمات مودم فقط گزینه gdmt تیک نخورده باشهنقل قول:
بابا جواب سوال مارم یکی بده، رو خطم نویز هست نتم وصله ولی با SNR 6 دیتاریت هی تغییر میکنه از 6 مگ تا 7 8 مگ وقتی گوشی تلفن رو هم برمیدارم یه لحظه SNR میره تا 15 خط هم میره رو 9 مگ !! وقتی لینک وصله تلفن خش خش داره. مشکل هم از سیم کشی من نیست چون چندروز پیش مخابرات داشتم همیشه هم SNR ام رو 30 بوده (البته اون موقع خط رو دو مگ بود)، نمایندگی هم گفت پیگیری میکنیم دیروز ولی هنوز هیچ کاری نکرده تا الان.
به نظر شما چکار کنم؟ ممکنه از نکشیدن خط روی 9 مگ باشه این نویز؟ کسی همچین تجربه ای داشته؟؟ یا علت دیگه ای داره (مشکل پورت تو مخابرات و ...)؟؟؟؟
دوستان، من امروز با بخش فروش تهران که حرف میزدم، یه سری حرف ها زد که نمیدونم درسته یا نه؟
- سرعت دانلود روزانه و شبانه (تایم رایگان) هیچ فرقی با هم ندارند و مثلا اگر شما در روز 1 مگ سرعت دریافت کنید، شب هم همون مقدار هست!
- حداقل سرعت دانلود سرویس 2 مگ، 256 کیلو هست در ساعات اوج مصرف و امکان نداره از این پایین تر بیاد
مشترکین فعلی تهران، آیا درسته؟؟ :n13:
دوستانی که 2 مگ دارند و روی 9 مگ براشون بسته شده، لطفا سرعتشون رو بگند که ببینیم ارزش داره از شاتل بیرون بیایم و بریم به سمت پارس؟؟
نقل قول:
من 2 مگ ندارم من 128 هستم
سرعت روز 850 تا 1.2 مگ در ثانیه
شب هم به نسبت سرورهایی که ازش دانلود می کنم 400 تا 800 البته بعضی شب ها سرعت برا من خیلی داغونِ خاموش می کنم میرم.
سرعت شبانه بسیار به مرکز مخابراتیتون بستگی داره ، که شلوغ باشه یا خلوت.
پس وقتی که 128، این سرعتو بده، 2 مگ باید حداقلش همون باشه که گفتیدنقل قول:
الان مرکز مخابراتی ما، 2 مگش پر بود و ظرفیت نداشت. فکر کنم اگه یه دونه هم خالی بشه، نمی ارزه بگیرم. درسته؟؟
چون کاملا ظرفیت 2 مگ پر هست و فقط 512 یک ساله خالی داشت
محدودیت سرعت که تو کار پارس نیست؟؟ مثل شاتل نباشه که دو روز زیاد دانلود کنیم، بزنند سرعت رو نابود کنند؟
نویز که فکر نمیکنم داشته باشم. snr داون استریمم 27 اه. یعنی نویزش خیلی کمه. تو تنظیمات مودم هم مدولاسیون رو حالت multimode اه که به طور خودکار این مدولاسیون رو میگیرده. روی adsl2 هم گذاشتم اما باز هم همین مدولاسیون رو گرفت.نقل قول:
من خودم تازه یک دو هفته ای هست از شاتل اومدم پارس اطلاعاتم زیاد نیست بگذار دوستانم بیان نظر بدننقل قول:
اینطور که دوستان میگن خیر محدودیتی توی کار پارس نیست.
فقط در مورد پارس میدونم که پهنای باند مرکزتون کمِ اصلا طرفش نیاید سرعتتون خیلی داغون میشه اینطوری ، الان چندتا از بچه ها اینجا اینطوری هستند.
این پست رو به میمنت هزار و یکمین پست پی سی ورد می زنم
512 محدود اما نهایت خط دو مگ! هیچ وقت از adsl شانس نداشتم
من الان متوجه شدم دان استریم روی 9 مگ بسته شده به جای 4 مگ اما نه 1% تو کیفیت سرویس تاثیر گذاشته نه تو سرعت دانلود نه پینگ نه هیچ کوفتی اینا یک مشت دزدن اون وزیر اسکل هم الکی گفته پهنای باند کشور شده 100 گ.ب همش چرت سرویس در حد همون سرویس دایل اپه
چــــــــــــی ؟ 128 داری سرعت 850 ؟؟؟؟نقل قول:
من 512 محدود دارم یکروز هست وصل شده.. الان با IDM تست کردم سرعتم میانگین روی 90 هست !!!!
من یکساله 512 محدود گرفتم یعنی میشه کاری کنم تفاوت پول رو پرداخت کنم و سرویس من رو به 2 مگ محدود یکساله تغییر بدن ؟ یا باید یکسال صبر کنم..:n28:
کسی هست اینجا که با افزایش دان استریمش به 9 مگ دچار نویز روی خط تلفن شده باشه؟ نویز زمانی که لینک مودم وصله منظورم هست
واقعا کلافه شدم از این نویز کیفیت خطم هم که قبلا زیاد بود خیلی کم شده پشتیبانی هم میگه مشکلو حل کردیم در صورتی که هیچ کاری نکردن :| !!!
نقل قول:امروز واسه یه کاری زنگ زده بودم پشتیبانی پارس آنلاین. تو صف انتظار بودم هر 30 ثانیه یه خانومی میاومد میگفت که پارسآنلاین برای جلب رضایت مشترکان، امکان دانلود رایگان با همان سرعت روزانه را از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح برای تمامی مشترکان فراهم کرده.نقل قول:
پس نگران نباشید.
شاید مرکز مخابراتیت شلوغه.نقل قول:
راستی کیفیت خط تلفنت چطوره؟ شاید مشکل از خط تلفنت باشه.
به نظرم قبل از اینکه بخوای سرویست رو ارتقا بدی، حتماً یه تماسی با پشتیبانی بگیر و وضعیتت رو براشون بگو.
پس میشه از یکساله 512 محدود با پرداخت تفاوت قیمت به سرویس یکساله 2 مگ محدود برم ؟ :n16:نقل قول:
ساعت 23 به پیشیبانی زنگ زدم پیام گیر گفت پیام بذارید !!!!:n13: مگه پشتیبانی اش 24 ساعته نیست که پاسخگو باشن ؟؟:n29:
احتمالاً باید بتونی ارتقا بدی. ولی برای این کار فکر کنم باید به بخش فروشش زنگ بزنی.نقل قول:
من خیلی وقت نیست که مشترک پارسآنلاین شدم. نمیدونم که پشتیبانیش اون ساعت هم هستند یا نه. قاعدتاً باید باشند. البته سیستم پشتیبانی پارسآنلاین این جوریه که وقتی زنگ میزنی باید شماره تلفن سرویست رو به همراه پیششمارهاش بدی به یه سیستم خودکار. اگه اون شمارهای که میدی معتبر باشه میگذاردت توی صف. یه چند باری که من زنگ زدم به پشتیبانی این جوری بود. پیغامی ازم نخواست.
زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی میگم مشکل نویز دارم طرف برداشته میگه اسپیلیترت خرابه !!! میگم با دوتا اسپیلیتر امتحان کردم با اینترنت مخابرات هم چندروز پیش مشکلی نداشتم میگه نه اشتباه میکنی حالا باید از میکروفیلتر استفاده کنی شده منم سریع دیگه گوشیو گذاشتم بابا میکروفیلتر که همون اسپیلیتره که فقط خروجی دیتا نداره مرتیکه احمق نمی فهمه مشکل از طرف من نیست اصلا مودم مستقیم به دم در وصل میشه SNRاش 6. خبر مرگشون با این پشتیبانیشون...
اگر شما از دم در هم تست گرفتی و snr روی 6 هست. باید از طریق مخابرات اقدام کنی. یعنی در اصل مشکل از مخابرات تا دم در خونه شما هست.یا وقتی این مشکل بوجود می آید می تونی با مسئول شبکه پارس آنلاین نه کسی که اپراتور پشتیبانی فنی هست تماس بگیری که فرد متخصص می فرستند اول از سر خط تست می گیرند بعد خودشون می رن مرکز مخابراتی شما از آنجا مشکل رو پیگیری می کنند. اگر از این طریق هم جواب نگرفتی به نظر باید اقدام کنی که یک خط جدید بگیرید.نقل قول:
من فکر میکنم به احتمال زیاد مشکل از اسپیلیتری هست که تو مخابرات رو پورت من گذاشتن یعنی ذره ای شک ندارم تو این مورد. میتونن عوض کنن برام؟؟؟ چون شنیدم بعضی ها که اسپیلیترشون خراب شده که عوضش کردن به درخواست ISPنقل قول:
کسی هم اینجا اطلاعاتی داره در موردش؟؟ اصلا تو جایی که خط من رانژه میشه همچنی چیزی هست؟؟
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن خطت روی 4 مگ بستن (512 محدود - تهران هستم..)
الان که 72 ساعت از وصل شدنم میگذره سرعتم بهتر شده و 200 کیلو با IDM دانلود دارم.. :n06:
در ضمن این میکروفیلتر که تو فروش تجهیزات پارس آنلاین هست چیه ؟؟ تاثیری تو برطرف کردن نویز خط تلفن داره یا نه زیاد مهم نیست ؟
بجز پارس آنلاین از جایی میشه خرید ؟
امروز این ایمیل برای من اومده
یعنی ما هم 9 مگی شدیم ؟؟؟؟؟؟ :n04:
اقا جدی جدی مثل اینکه 9 مگی شدیم :n04::n04::n04:
سرعت دانلودم رفته روی 1 مگ در ثانیه :n04:
دانلود کن فیلم سریال بازی موزیک . وای کاش جات بودمنقل قول:
اتفاقا تصمیم گرفتم تا صبح دانلود کنم فردا هم دیگه نمیرم سر کلاس فلوچارت میگیرم میخوابم :n19: اصا شوکه شودم :n04:نقل قول:
بعد 6 سال کار با اینترنت بلاخره سرعت 1 مگ در ثانیه رو به چشم دیدم
فقط یه چیزی زنگ زدم گفتم اپلود هم ببرید بالا گفتند نه دیگه اون خطط قطع میشه این کارو بکنیم :n04:
شما به چه شماره ای زنگ زدی واسه ارتقا خط که گفتن نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟؟؟ من 6 ماه ه 512 محدود دارم بدون هیج کاهشی کل ای 6 ماه با 450 کیلو بایت دانلود میکردم اموروز نهایت 200کیلو میداد زنگ زدم پشتیبانی برام رو 9 مگ بست ولی بازم 200 بیشتر نمیده... چیکارش کردن اینا؟!!! او چیزی که رو مودم میبندن مهمه ولی از اونطرف یه اکانتینگ دیگه دارن که انگلکش میکنن زیاد نکشی درسته ؟؟؟
یعنی 6 ماه بود هر شب تا صبح امکان نداشت زیر 7گیگابایت دانلود کنم الان با این وضعیت 2-3 گیگ فک کنم بگیره..
82200نقل قول:
زنگ زدم گفتم ایمیلی برام اومده میشه خط منو به 9 مگ ارتقا بدید ؟ طرف گفت چند لحظه صبر کنید
منم داشتم مودم رو چک میکردم دیدم از 4 مگ 1 مگ قبلی شد 8 مگ و 512 کیلوبایت . گفت خطط نویز داره تا 7 مگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی ولی گذاشتیم رو 9 مگ برات اگه مشکل قطعی داشتی بگو تا کمش کنیم
من هم تست کردم دیدم دانلودم رفت تا 1.5 مگ ولی اپلودم نصف قبلی شد . دوباره زنگ زدم که اپلودم کم شده گفت اگه اپلود و زیاد کنیم دانلودت باید بیاریم پایین که من مخالفت کردم گفت پس نویز خططت رو برطرف کن و زنگ بزن تا اونم افزایش بدیم !!
الان در به در دنبال کاهش نویزم :n13: