[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ن پیشنهاد می کنم از سیستمی دیگر چک کنید
هر كي ميخواهد وضع سرعتش خوب شه اين متن رو تو قسمت گزارش مشکلات سرویس شاتل paste كنه شايد كسي بداد برسه
سلام
خیلی رک و راست بگم واقعا با این کیفیت سرویستون عصابمو خراب کردید.
۲- این بهانه هایی که به بخش فنی یاد دادید رو بهتره برای کسایی مطرح کنید که از کامپیوتر هیچی بلد نیست . نه برای کسی که عمری خودش تو این راه موهاشو سفید کرده..
راحت بگم
من پول دادم كه از كيفيت سرويس خوبي برخوردار باشم نه ا ينكه هر روز يه مشكلي برام پيش بياد.
واقعا هم برای شرکتتون متاسفم.
از ساعت ۷:۱۵ دقیقه ب پشتیبانی چت کردم وتا ساعت ۹ هیچ مشکلی ازم حل نکرد.
بهتره رو راست به مشتری بگید مشکل داریم سعی میکنیم تا یکهفته دیگه حلش کنیم نه این با یکسری دستور پیش پا افتاده مثل پینگ و .
....... سعی کنید مشکلات مردم رو حل کنید.
این کارها برای من ۸ ساله کارم تجهیزات شبکه هست کلا پیچوندن به حساب میاد تا راهنمایی.
بهتره یکسری حرف تازه یاد همکارهای فنی تون بدید .تا هرجا کم میارم نگن پینگ کنید
واقعا پشتیبنی تون اینقدر با ادب بود که بعد ۲ ساعت که نتونست مشکل منو حل کنه اتاق چت رو ترک کنه.........
بهتره فنی ها تون رو قوی کنید تا اینکه یه اموزش مقدماتی ببین و همشون یکسری حرفهای تکراری مطرح کنن
نقل قول:
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو گوش شنوا خانه اینترنت از پای بست ویران هست.
تاوقتی پهنای باند گران باشد و شرکتها طمعکار مثل شاتل بهانه داشته باشند وضع همینه:19:
من كه نامه جمع اوري خطمو زدم ---------ما كوچ كرديم طرف پارس انلاين
من نمیدونم چرا اینقدر مشکل دارند بعضی ها . من آرت 1 دارم وخیلی وقته مشترک شاتل هستم ( 1 سال تقریبا ) . قبلا اکو 128 داشتم و الان آرت 1 دارم و کاملا هم راضیم چون افت سرعت ندارم . پینگ هم خوبه با بعضی ها خوب و بعضی بد . درکل پینگ معمولیه ولی بعضی موقع ها عالی میشه . معمولی یعنی 300 اینا . من اینجا هرچی گشتم یکی پیدا نکردم از شاتل تعریف کنه . من تعریف نمیکنم ولی میگم در حد خودش و هزینش سرویس خوبی ارائه میده البته واسه من . دوستم هم شاتل داره و راضیه و پینگش فوق العادس و روی 100 200 هست . نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر مشکل دارند.
دوستان بالاخره شاتل منم وصل شد بعد 3 روز !! حالا نمیدونم کار درستی کردم اومدم شاتل یا نه . اینم تست سرعت
سرویس eco 128 - اهواز شبانه هم امشب 1 تا 1.5 گیگ میزارم ببینم دانلود میشه یا نه :40:
نقل قول:
نمی دونی به خاطر اینکه نمی خونی.!
اگه 15-10صفحه اخیر رو بخونی اونوقت شما هم می دونی چرا.:46:
1.بله ارائه ميشه.من خودم حدود 2 هفته اي ميشه كه 1 مگ گرفتمنقل قول:
2.قيمت هاش مثل قيمت هاي اكو افيسه و تو سايت شاتل موجوده
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/eco-office/[/HTML]
3.دقيقا نميدونم ولي به احتمال زياد ميدن
انگار الان بهتر شد
دوستان شمام تو 24 ساعت گذشته سرعتتون بد بود؟
من مرتب از دیشب دی سی میشدم
سرعتمم با اینکه 1 مگ دارم از 128 بیشتر نمیشد
میگم محدودیت art 1 چقدره؟
18 گیگی که میگن برای تمام روزهاست یا اینکه مثل قبل شبها و پنج شنبه جمعه رایگان حساب میشه وباقی روزها 18 گیگه؟
اگه جواب بدین ممنون میشم
نقل قول:
جواب این اتفاقا خیلی هم تابلو هست.
از اون دو حالتی که شما گفتین،کدوم به ضرر شماست؟و به نفع شاتل؟
شک نکنین که مطمئنا همونه.:13:
مثل قبل شبها و پنج شنبه جمعه رایگان حساب میشه وباقی روزها 18 گیگهنقل قول:
نقل قول:
پس چی رو نامحدود کردن؟
فقط یه برچسبه این اسم نامحدود یعنی؟
اون یکی سرویسای آرت رو هم اگه میشه لیست کنین که هر کدوم چقدر مجازه.
سرعت دانلودش چقدره؟نقل قول:
خیلی قشنگ رو قضیه کار شده. نامحدوده تحت FUP . این به نفع شاتل هست چون بیشتر مشتریها نمی دونند مثل قبل هست و شبانه و 5 شنبه و جمعه ها به درصد اضافه نمیشه. اگر این قانون رو دست کم بگیرند می تونه حجم دوره رو تو 7 روز تموم کنه و شاتل طبق اون قانون 23 سرویس با نصف سرعت قرارداد میده که تا اینجا به نفع شاتل میشه .نقل قول:
محاسباتش به شکل زیر میشه:
در آرت 1 :
بهترین حالت به نفع مشتری :
ساعت 6*ثانیه 3600*کیلوبایت 32= 675 مگابایت توی 6 ساعت رایگان هر شب.
ساعت 24*ثانیه 3600*روز 2*کیلوبایت 32= 5400 مگابایت در 5 شنبه و جمعه .
اگر در هر ماه 4 تا 5 شنبه و جمعه باشد میشه 5400*8= 21600 مگابایت + 22 روز باقیمانده که باید شبانه استفاده بشه 22*675=14850 که جمعا میشه 14850+21600 = 36450 مگابایت که در بخش رایگان بود.
18 گیگ هم خود شاتل میده که میشه 18432 مگابایت + 36450 مگابایت رایگان = 54882 مگابایت که حدودا میشه 53.5 گیگ در ماه
بهترین حالت به نفع شاتل :
18432 مگابایت رو اگر با سرعت 32 کیلوبایت 24 ساعته دانلود کنید درصدتون حدودا 7 روزه 100 میشه بعد از اون سرعتتون نصف سرعت قرار دادی میشه آرت 1 باید 128 باشه و با 16 دانلود کنید نصف اون میشه 8 کیلوبایت پس شما اگر 24 ساعته در 23 روز با سرعت 8 دانلود کنید میشه:
ساعت 24*ثانیه 3600*روز 23*کیلوبایت 8= 15525 مگابایت در 23 روز
که جمعا میشه 15525+18432 = 33957 مگابایت که حدودا میشه 33.1 گیگ در ماه و حدود 20 گیگ شما از حالت قبلی کمتر دانلود میکنید.
اين هم جواب تيم فني با ديدن پينگ تايم 2000 :
جناب آقای ******
با سلام
پیرو مذاکرات قبلی خدمت شما اعلام شد حداکثر توان شاتل برای ارائه سرویس در همین حد است و در صورت نارضایتی از سرویس می توانید شرکت خود را تغییر دهید.
با سپاس
دوستان سرویس من art5 هست. سرعت دانلودم با IDM به 100 کیلوبایت هم می رسه ولی با تورنت به هیچ وجه بالاتر از 40 نمی ره(مشکل سیدر نداره تورنت هام) راهی وجود داره که بتونم این محدودیت رو دور بزنم؟
یه سوال دیگه ام داشتم. به نظرتون ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم و سرویس art6 رو بگیرم.(خوره دانلودم!:31:) سرعت دانلود اون چطوره؟ (مخصوصا تورنت؟) در کل سرعتش فرقی می کنه با art5؟ از لحاظ قانون FUP چطوریاست؟
تو این 2 هفته اخیر کسی دورشو تمدید نکرده ؟ میخواهم بدونم با تمدید کردن دوره سرعتها درست میشه یا نه؟
پارس انلاین هم انگار از این محدودیتها گذاشته ولی یواش یواش سرعت کم میکنه نه اینکه یکدفعه ای سرعت بشه 10 کیلوبایت
قبل از اینکه اینکار رو انجام بدید دو نکته که داخل امضاء من هست رو مطالعه کنید هم در مورد قانون FUP و محاسبه محدودیت نوشته شده هم در مورد اینکه چکار کید با وجود این محدودیت بیشترین بهره رو ببرید.نقل قول:
اینترنتشون مفت نمی ارزه
فلشگت رو امتحان کن :2:نقل قول:
کد:http://www.flashget.com
نقل قول:
آقا اینجوری که شما می گین برای سرویسی که 28000 تومان برای هر ماه باید بدیم،اگر با شرایط فعلی بخوایم مواظب FUP هم باشیم،حداکثر مقداری که می تونیم دانلود کنیم،53 گیگ هستش.
تازه این رقم اسمی هست.یعنی تو محاسبه اش اصلا وبگردی لحاظ نشده و فقط دانلود مد نظر بوده.
خب من با eco 2048 هر شب توی ساعت رایگان 3600 مگابایت دانلود داشتم.که به عبارتی می کنه هر ماه 108 گیگ.تازه با قیمت 24 هزار تومن و البته برای وبگردی هم سرعت عالی 2 مگ رو داشتم.
به عبارتی مغز خر احیانا نخوردم که بیام پول بیشتر بابت سرویس پایین تر بدم.
حالا کاملا می فهمم برای چی شاتل افتاده به جون این اکو ها.:13:
اینو احیانا شخصی به نام رستمی نگفته؟!نقل قول:
هه ههنقل قول:
شما هم رستمی رو میشناسی
این رستمی خیلی باحاله
هر جوری حال کنه جواب مشترکو میده
نقل قول:
دقیقا:13: همینطوره و برای همین هست که سرویسهای اکو رو دارند محدود می کنند. البته حساب اینجا رو هم باید کرد اگر اشتباهی ساعت ویندوز شما بهم بریزه تو 1 ساعت حدود 800 مگ دانلود می کنید و مجبور میشید 5000 تومن بابت 1 گیگ اضافه بدید.
نقل قول:
خب احتمال این اتفاق اونقدر بالا نیست که باعث بشه آدم از اکو منصرف بشه.
من توی چهار سال گذشته که دانلود شبانه داشتم شاید یک یا دو بار پیش اومده باشه.
دوستان از زبون یه نفر تو پشتیبانی کشیدن بیرون که محدودیت اکو هم ماهیانه خواهد بود.حالا باید احتمالا خودمون کشف کنیم مقدارش رو برای هر سرویس.
البته اکو 2048 رو از اولین روزی که من گرفتم شبانه رو روی 170 کیلوبایت محدود کرده بود.
کسی اینجا ارن هوم داره ؟
سرعتش چقدره ؟
ممنون
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
منم 2 مگ داشتم دوست من ولی 1 هفته بود سرعتو از 10 بالاتر نمی رفتنقل قول:
پشتیبانی هم که همش چرت می گفت
واسه همین اومدم به 128 که به قول یکی از دوستان کمنر ضرر کنم
بابا دم شاتل گرم، ساری خیلی خوب شد. شب و روز فرقی نداره (البته با وی پی ان). با 128 شبی 1200 مگ حداقل دانلود میکنم.
خیلی خوب شد. اینم عکس:
نقل قول:
بدون وی بی ان سرعتتون شبا چقدره؟
بنویسید "نامحدود" ... بخوانید "18 گیگ" :13:
شاتل انگار صفحه fairusepolicy اپدیت کرده
نقل قول:
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/fairusepolicy/
این دقیقا همون چیزیه که چند تا صفحه قبل قول داده بودم که بگم.خب حالا که خودشون تو ستیا گذاشتن منم بگم که:نقل قول:
فرقی نمیکنه 128 داشته باشید یا 2 مگ
اگر به صورا متناوب از تمام ظرفیت خطتون استفاده کنید شامل این قانون مسخره میشید
اگر 2 شب کامل دانلود کردید شب سوم دانلود نکنید و شب بعد نصف اون دو شب دانلود کنید و شب بعد باز کامل دانلود کنید و شب بعد دانلود نکنید و دو شب بعدش باز کامل دانلود کنید
اینطوری تو تله این قانون نمی افتید
این دقیقا چیزی بود که به من گفند
من میخوام از پارس بیام شاتل..
بیام؟:31:
نقل قول:
یه سوال،اگه به جای اینکه یه شب دانلود کنیم یه شب نه،سیستمو طوری تنظیم کنیم که هر شب مثلا نصف ظرفیت دانلود کنه میشه؟
یعنی مصرف ما به طور متناوب کم باشه.
این قانون میگه اگه به طور متناوب بالا باشه محدود می کنه دیگه.یا نه؟
اینطوری هم میشه.اما اگه طوری باشه که بعد از هر چند شب دانلود یک شب اصلا دانلود نکنید مطمئن ترهنقل قول:
اقا کسی نبود جواب مارو کامل بده؟ خواهشا
دوستان سرویس من art5 هست. سرعت دانلودم با IDM به 100 کیلوبایت هم می رسه ولی با تورنت به هیچ وجه بالاتر از 40 نمی ره(مشکل سیدر نداره تورنت هام) راهی وجود داره که بتونم این محدودیت رو دور بزنم؟
یه سوال دیگه ام داشتم. به نظرتون ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم و سرویس art6 رو بگیرم.(خوره دانلودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) سرعت دانلود اون چطوره؟ (مخصوصا تورنت؟) در کل سرعتش فرقی می کنه با art5؟ از لحاظ قانون FUP چطوریاست؟
تورنت رو محدود کرده.من که راه حلی نتونستم پیدا کنم.وی بی ان هم جواب نداد.نقل قول:
می خواین ماهی 93 هزار تومن بریزین توی حلق شرکتی که حتی اجازه نمیده از سرویستون اونطور که دوست دارین استفاده کنین؟من جای شما بودم نمی کردم این کارو.
512نا محدود رو از یه جای دیگه بگیرین که محدودیت نذاره براتون.مبین نت مثلا.
ببنید شاتل روز به روز در حال تغییر سیاست هست. قبل از اینکه شما اکو 2048 بگیرید بوده سرعت کسانی که سرعت به 250 هم میرسیده ولی وقتی شما گرفتید سرعت به 170 محدود شده و الان هم طبق گفته دوستی ککه اکو 2048 دارند سرعت بعد از 45 گیگ در ماه ظاهرا به زیر 30 میرسه. یک مدت هم کارت طلایی رو برداشته بودند و ظاهرا دوباره فعال کردند خلاصه روز به روز فرق میکنه . خود من 8 ماه اکو 128 داشتم دو ماه اولش رو فقط توانستم 28 گیگ در ماه بگیرم ماه آخر هم که اکو 512 گرفتم 1 هفته سرعت خوب بود چند روز بد میشد دوباره خوب میشد کلا نوسان داشت.نقل قول:
نقل قول:
البته من تا روزی که این بازیا شروع شد از قرارداد سه ماهه ام 23 روز دانلود داشتم که می کنه تقریبا 80 گیگ.
الانم سرعت شبا 25 کیلوبایته.
اون 45 گیگ که فرمودین احتمالا مصرف ایشون بوده.چون مال من بیشتره.نمیشه استناد کرد.