کل تغییر قیمت توی دو ماه انجام شد بنده اولین بار 12 گرفتم بعد 17 الان 30 در میاد با مالیاتنقل قول:
Printable View
کل تغییر قیمت توی دو ماه انجام شد بنده اولین بار 12 گرفتم بعد 17 الان 30 در میاد با مالیاتنقل قول:
یه مقایسیه از سرعت و قیمت سرویس آسیاتک، با سرویس دهنده دیگر
شهاب(10 مگ) 4 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح نیم بها) / قیمت یکساله : 379 هزارتومن ===== سرعتی که شرکت تضمین میکنه، حداقل سرعت 160کیلوبایت بر ثانیه ، حداکثر سرعت: 1280 کیلبایت بر ثانیه ( درصورت کشش خط)
پارس آنلاین:
سرویس 2048 (2مگ) 4 گیگ در ماه (1 تا 7 صبح یک سوم بها) / قیمت یکساله : 242 هزار تومن ==== سرعتی که شرکت تضمین میکنه، حداقل سرعت 256 کیلوبایت بر ثانیه ، حداکثر سرعت : 2048 کیلوبایت بر ثانیه ( در صورت کشش خط)
جالبه وقتی زنگ میزنم آسیاتک میگه ضریب اشتراک 1 به هشت هست و کف سرعت یک هشتم سرویسی هست که خریداری میکنی، ولی پارس آنلاین ضریب اشتراک رو 1 به 1 اعلام میکنه، و در کمال تعجب با سرعت 10 مگ آسیاتک در عمل سرعت کمتری از سرویس 2 مگ پارس آنلاین دریافت میکنم!:n30:
الان اکثر شرکتها بیشتر از سرعت اسمی یک به هشت رو ارائه میدن یعنی پهنای باند رو بالاتر میبندند اما آسیاتک نمیدونم بعلت تعداد زیاد کاربرهاش هست یا سیاستش کلا اینه معمولا همون یک به هشت رو هم نمیده.سرویس چهار مگ آسیاتک بمن سرعت حدود 300 کیلو بایت میداد در حالیکه سرویس یک مگ همیارنت بالای 400کیلو بایت رو بهم میداد.یا سرویس چهار مگ صبانت که تازه گرفتم حدود یک مگابایت سرعت بهم میده یعنی سه چهار برابر آسیاتک.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
پارسآنلاین هم ضریب اشتراک 1 به 1 نداره. اگه یه همچین حرفی زده الکی گفته. چون ضریب اشتراک 1 به 1 عملن یعنی پهنای باند اختصاصی. حتی سرویسهای نامحدود و گرون پارسآنلاین هم حداقل ضریب اشتراک 1 به 2 دارن.
من خودم همین الآن کاربر پارسآنلاینم. این رو هم با قطعیت میتونم بگم که همه شرکتها برای سرویسهای حجمیشون حداقل همون ضریب اشتراک 1 به 8 رو دارن. همین پارسآنلاین اگه عصرها باهاش کار کنی متوجه میشی که ضریب اشتراک یعنی چی. وقتی سرعتت دانلودت تو عصرها و شبها که شبکه شلوغه، حتی با 16 کانکشن از سرور داخلی از 200 - 300 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره، ولی تو ساعتهای اول صبح میتونی با 1.2مگابایت در ثانیه اونم فقط با تککانکشن از سایت خارجی دانلود کنی یعنی که ضریب اشتراک وجود داره.
فقط فرقش با آسیاتک در اینه که پارسآنلاین احتمالن ضریبش اشتراکش همون 1 به 8 اه، اما آسیاتک ضریب اشتراک بالاتر داره میبنده.
قضیه این روی بالاتر بستن ها چی هست! مثلا پارس آنلاین ادعا داره که تمام سرویس هاش رو بصورت مجانی روی ده مگ میبنده. تفاوت یه سرویس 128که روی ده مگ بسته شده باشه یا یک سرویس ده مگ در چی هست؟
دوست عزیز همه اینها واسه خالی کردن جیب مشتریه در عمل برای کسانی که خطشون خوبه در تایم روزانه و اینترنت حجمی فرقی چندانی بین سرویس ۱۲۸ کیلوبیت با ده مگابیت وجود نداره تنها فرقش در مقدار سرعت شبانه هست و بنظرم برای کسی که اصلا دانلود شبانه نداره خرید سرویس بالاتر از ۱۲۸ توجیه اقتصادی ندارهنقل قول:
بیزحمت با سرور لندن testmy.net هم یک تست بگیرید.نقل قول:
اگه سرعت اسمی 128 باشه با رعایت 1/8 سرعت میتونه تا 2 کیلوبایت در ثانیه افت کنه دهن هم باید بسته باشه چون 2 خودش خیلیه :n35:نقل قول:
حالا شما که 128 داری بعد از چه مقدار دانلود سرعتت کم میشه و چقد میشه؟؟
اینم لطفا بگید که سرعتتون موقع دانلود با idm چقدره و بعد از محدود کردن چقد میشه؟؟ :n16:
فکر کنم تنها کسی که سر شب از سرور خارجی سرعتش اینقدر بالا باشه شما باشین !!! اصلا عجیب غریبا سرعت شما !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بد نیست!
امیدوارم خراب نشه
Downstream 2656
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=162ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=164ms TTL=48
چه خوب شد پینگ
سرویس نامحدود 512 گرفتم :n10:
اقا چی کار کردی ؟ شما که سر شب داغون بود همیشه تک کانکشنت !نقل قول:
:دینقل قول:
یادته سرعتم 5 کیلو بود ! :n08:
+
هیچی از 195 پیگیری کردم
خوب هم پیگیری کردن
کارشناسش آسیاتک هم که زنگ زد برخوردش عالی بود و ظاهرا می دونست تک کانکشن چیه
دیگه یکم داشت حرف اشتباه می زد و میگفت این سرعتت به خاطر نویز و اینا هست که من نادیده می گرفتم چون مشکلم حل شده بود
ولی برخوردش خیلی خوب بود
+
البته هنوزم درگیر نویز خط هستم
آخه این تک کانکشن و سرعت شبانه باید دان استریم 2 مگ باشه ؟ :دی
مطمئنی !؟ یعنی به خاطر یه شکایت 195 از 5 شد 244 !؟ این متن شکایت رو واسم بفرست اگه اینقدر تاثیر داره :n02:نقل قول:
البته شاید هم ربطی به شکایت نداشته یا شایدم داشتهنقل قول:
شکایت من داستان داشت
اول تابستون شکایت کردم نتونستن سرعت رو درست کنن بهم 15 روز خسارت دادن
دوباره شکایت کردم همین چند روز پیش
سرعت خوب شد و بعد از نظرسنجی 195 دوباره خراب شد
دوباره شکایت کردم و در شکایت هم گفتم که من قبلا 2 بار شکایت کردم
برای تست تک کانکشن هم از سایت خودشون میشه استفاده کرد یا فایرفکس
چون معمولا تست واتساپ یا تلگرام رو قبول ندارن
دوستان من برای تست سرعت سرور خارجی با برنامه اسپید تست وقتی به بخش انتخاب دستی سرورها میرم فقط کشورهای همسایه رو دارم و مثلا سرور اروپا در لیست نیست. قضیه چیه آیا روش خاصی داره؟
لعنت به اسیاتر با این کیفیت اشغالش
پولی که میگیرن حرومشون باشه اصن از گلوشون پایین نره
تجديد نظر دو هفته پيش من يك اشتباه كردم رانژه ي خطم را از هاي وب تخليه كردم و از شركت اسياتك سرويس گرفتم . سرويسي كه گرفتم شهاب 10 مگ هست كه طبيعتا باتوجه به اينكه سرويس ارائه شده بر بستر adsl2+ است باتوجه به وضعيت مطلوب خط بايد در تايم روزانه حداقل با سرعت 1.2 مگابايت درثانيه از هر سروري (چه بين الملل و چه داخلي) دانلود داشته باشم ولي متاسفانه حتي از سرور هاي خود اسياتك هم سرعت دانلود حتي با 16 كانكشن بيشتر از 250 كيلوبايت در ثانيه نميشه !!! در تايم رايگان سرعت تك كانكشن به زير 160 ميرسد (80-85) كه از ضريب اشتراك 1/8 هم كمتر هست و هنگام دانلود با تعداد كانكشنهاي بيشتر مثلا شونزده كانكشن هم سرعت همينقدر افتضاحه درصورتي كه وقتي از هاي وب خدمات داشتم با اينكه سرويسم 128 بود ولي خطم روي 8 بسته بودن سرعتم هميشه 700 800 ثابت بود . مسئولين اسياتر فكركردن مملكت بي قانونه كه هر غلطي دلشون ميخواد انجام ميدن و اين مدلي ملت رو اذيت ميكنن خب اگه قراره سرعتشون كمتر از هاي وب باشه بايد قبل از برقرار كردن رانژه به من اطلاع بدن ................ به احتمال زياد در مركز مخابراتي مشكل پهناي باند دارن يا شايد اصلا مشكلي ندارن و فقط بخاطر سود بيشتر كم فروشي ميكنن ؟ اگه در مركز مخابراتي مشكل پهناي باند دارن پس چرا بازم به فروش ادامه ميدن ؟ اينطور كه ازسرعت من مشخصه ، پهناي باند حتي پاسخ گوي زمان غير رايگان هم نيست پس چرا بازم به مردم اينترنت مي فروشيد !!!!! اگه مشكل پهناي باند ندارين چرا سرعتا انقدر پايينه !!!!!! هفته ي پيش كه از شركت هاي وب نت داشتم دقيقا با همين خط با همين مودم خطم روي هشت مگ بسته شده بود كه سرعتم روي 800-840 استيبل بود اما از وقتي اومدم اسياتر با اينكه خطم روي ده مگ بسته شده اما سرعت يك چهارم هاي وب نميشه ................ الان با یک خط دیگه سرويس 128 از شاتل هم دارم كه سرعت دانلود از سرور داخلي و خارجي در تايم روزانه و شبانه كمتر از يك مگابايت نميشه اگه بخواين اسكرين شات بفرستم پاسخ نهايي با سلام طي چندين بار تلاش جهت برقراري ارتباط و ارائه راهنمايي هاي لازم با مشترك محترم ايشان پاسخگو نبودند لازم به ذكر است طرح ايشان 10MBPS مي باشد كه با توجه به ضريب تسهيم 1 به 8 و تبديل سرعت سرويس خريداري شده از كيلو بيت به كيلو بايت بازه مجاز سرعت دريافتي مشترك محترم مي تواند بين 160 كيلوبايت تا 1280 كيلو بايت باشد كه اين سرعت براي ايشان قابل دريافت مي باشد و ضمن اينكه طي بررسي گراف پهناي باند اين شركت در شهرستان مذكور مشكلي مشاهده نگرديد.
اینا عقلشون نمیکشه وقتی منزل نبودیم باید به موبایل زنگ بزنن ؟؟؟؟؟؟؟
به خونه زنگ زدن که اون تایم نبودم ولی احمقا حتی یکبار هم با تلفن همراهم تماس نگرفتن !!!!!!!!!!!!!!
[SPOILER][/SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محدود که نشدم هیچ
تازه بعد از تغییر سرویس 128 به سرویس 256 سرعت دانلود شبانم بیشتر هم شده دوستان
اون سرویس شهاب اسیاتر هم که سرعت شبانش ثابت روی 450 500 هست اصلا بیشتر نمیشه
تا شبهای اینده اگه شاتلم محدود نشد احتمالا این خط رو هم تخلیه کنم ولی بنظر خودم غیر ممکنه که محدود نشم
----
----
این متن رو به همراه عکسهای بالا برای درخواست تجدید نظر دوم ارسال کردم
اگه سرعت اسیاتر درست شد خبر میدم اگه نشد بریم پیج وزیر توی وبسایت کلوب اخه شنیدم اونجا وزیر شخصا به مشکلات کاربرا رسیدگی میکنه
نقل قول:
من با يك خط ديگه از شاتل سرويس 128 هم دارم ، خواهشا سرعت دانلودمو با سرويس شهاب 10 مگ اسياتر مقايسه كنيد . ايشالا خدا به مسئولين شاتل بركت بده كه نه كم فروشي ميكنن ، نه حروم خوري بلدن . من امشب سرويسمو به 256 تغيير دادم فقط ناموسن سرعت دانلودمو ببينيد !! خودتونو بزارين جاي من مشترك بعدش حق بدين كه با حرفهاي اوپراتور اسياتر توجيح نشم !! يه شركت با سرويس 128 و 256 سرعت يك مگ ميده ، يك شركت با سرويس 10 مگ سرعت 400 500 ميده تازه منت هم ميزاره كه سرعتمون قانونيه ، اگه شكايتم اينجا به نتيجه نرسه پس بايد موضوع رو در پيج رسمي آقاي واعظي در شبكه ي اجتماعي كلوب مطرح كنم تا بلكه فرجي بشه ايشون به داد من برسن
این تست ساعات رایگانهنقل قول:
دوستانی که روی گیت وی 10.152 هستند وضعیت پینگ و تک کانکشن چجوریاس ؟ من دوماه داشتم ماه اول عالی بود ماه دوم خراب شد که رفتم های وب که اون دیگه بدتر از اسیاتک
الان مثل سابق شده ؟( پینگ اکثرا روی 150 تا 200 بود و تک کانکشن هم 3 4 مگابیت )
موندم سرویس آ مثل اسیاتک بگیرم یا طرح زمستانی شاتل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اسیاتک توی شهرستانها زیاد مشترک داره و پهنای باندش نسبت به مشترکینش خیلی کمتره و اما شاتل کمتر در شهرستانها ارائه سرویس داده و نسبت به مشترکینش پهنای باند بهتری داره اینو بنده میدونم و توصیه من شاتل هست دیگه تصمیم با شما:n16:نقل قول:
تو شهر ما دقیقا برعکسه چون اولین شرکت خصوصی که نت داد شاتل بود حدود 10 سال پیشنقل قول:
ولی اسیاتک الان 1 سال نیست که داره نت میده ! از طرفی پهنای باند شاتل بیشتره سرویس گیم داره و... ولی اسیاتک هم شبانه سرویس آ مثل اسیاتک 80 درصد تخفیف داره موندم کدوم رو بگیرم
جالب شد چون توی شهر ما تا الان اصلا شاتل سرویس نمیده اما اسیاتک الان حدود 8 سال هست که سرویس میده پس این قضیه نشون میده تصمیم گیری که تو کدوم شهرها سرمایه گذاری کنن دست خودشونه.نقل قول:
در ضمن منم از عید تا الان ده ماهی هست جی 2 دارم راضی هستم ولی حیف که اندروید 6 براش نیومده گوشی خوبیه. کلا الجی پسند هستم رابط کاربریش عالیه دیگه ببخشید این مربوط به این تاپیک نمیشد.
من با 1 مگ تو روز بعضی سرورها با 1 مگ بعضی سرورها با 550 دانلود دارم
ولی شبانه با 125 تا همش
شبانه چرا اینقدر کمه ؟
بله کاملا به سیاست های شرکت بستگی دارهنقل قول:
توی شهر ما 1/3 مخابرات (بخاطر خطوط فیبر) 1/3 شاتل و 1/3 بقیه isp ها مشتری دارند
یه نفر یه زحمت بکشه از پنل نگاه کنه ببینه سرویس یلدا 4 مگ 15 ماهه هنوز هم ارایه میشه یا نه. ممنون میشم :n12:
اگه منظورتون اینه بله تو پنل هستش:نقل قول:
(سرویس اینترنت پرسرعت یلدا 15گیگ، 15ماهه، 4تا 10 صبح 60% رایگان) 23,330 ريال 4096
تست الان
چند روزه کیفیت نت عالی شده چون معمولا در ساعات شلوغ 8 تا 12 شب یه مقداری افت سرعت وجود داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کیفیت نت همه اوکیه ؟ اگه اینقدر خوب شده تا دوباره اسیاتک بگیرم
سلام ..
من سرعتم به زور به 50 kb/s میرسید!! امروز بعد از 6-7 سال مودم خریدم سرعت شد حول و حوش 300 kb/s !!! :n04:
توی پنل TP link 8060، چجوری میتونم وضعیت خطو چک کنم؟ منظورم snr ایناس!
بالاخره مودم خریدی !نقل قول:
برن 192.168.1.1 یوز و پسورد admin تب status
آره خریدم :n02:نقل قول:
والا تب status ندیدم .. ولی توی xDSL چیزای زیادی نوشته ولی فک کنم اینا مهم تریناشه ..
Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 110 306 Attenuation (0.1 dB): 285 161 Output Power (0.1 dBm): 187 123 Attainable Rate (Kbps): 15,744 1,160 Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 12,285 509 0 0
کیفیت خط که خیلی خوبه خطت رو 12 مگ بسته شدهنقل قول:
سرویست چیه؟( یه تست سرعت از س.افت 98 بگیر ببین سرعتت چنده )
اینترنت پرسرعت چلچله 20 گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگاننقل قول:
از س98 سرعت دانلود بین 500 تا 700 کیلوبایت / ثانیه متغیره ..
از سرورای خارجی هم رو 200 اینا .. نمیدونم چش شده الان گوگلو بزور باز میکنه .. احتمالاً مشکل خوده isp ه ..
اینم تست از اسپیدتست ..
مرکزتون کمبود پهنای باند داره وگرنه از سا.فت 98 باید بالای 1 مگابایت می بودنقل قول:
شما سرعت تک کانکشنتون برای این فایل چقدره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت خوبه. شبانه هم 500 شده داخلی/خارجی
ولی امان از پینگ