253msنقل قول:
خوبه یا بده ؟
راستی خط تلفنت رو چیکار میکنی؟
مگر نگفتی PmC یا Pcm یا هر کوفت دیگه ایه ؟
Printable View
253msنقل قول:
خوبه یا بده ؟
راستی خط تلفنت رو چیکار میکنی؟
مگر نگفتی PmC یا Pcm یا هر کوفت دیگه ایه ؟
ای بابا گور بابای این دخترا.ول کن بابا.من اگه مثل تو بودم تا الان دیوونه شده بودم ولی چی بیخیالم.چون میدونم اکثرشون اولین کیس بهتری که گیر بیارن میذارن میرن.(کیس بهتر یعنی مایه دارتر)نقل قول:
البته همشون اینجوری نیستنا.خیلیاشون هم خوب و با وفا هستن.
پینگت خیلی خوبه اگه همیشه اینطوری باشه.کلا پینگ هر چی پایین تر باشه بهتره.زیر 300 خیلی خوبه.نقل قول:
خط مال من نیست ماله خونه هست pcm هستش.
اگه خواستم ADSL بگیرم یه خط هم میخرم.
بهتر نیست از الان نسبت به خرید خط اقدام کنی (خودت یا خانواده) که شاید تا پایان آموزشی راه اندازی شد.نقل قول:
منم می خواستم یه خط دیگه بگیرم ولی گفت نمی شه ....نقل قول:
بالاخره ريسورس براي نوبلمن بعدي ما هم كاملا ميلوني شد: 40x resource
يك ميليون اهن و حدود 1ميلون و صد هزار از هر كدوم ديگه
دارم میسازمنقل قول:
نمیتونهنقل قول:
امتحانش مجانیه:27::21:
راست ميگه . ساپورتهاي من تو اون دهكده هستن:5:نقل قول:
ای بابا نمیگفتی دیگه
یه نیوک خر جشه ...نقل قول:
مگه 4.700 تا توش نیست از هر کودوم ؟؟؟
برای من خیلی وقته شده ...نقل قول:
نقل قول:
حاجی اگه اینجا بیفتی هر روز میام تلپ میشما :D:D:D:D
بچه ها همتون یه نقل میکان کنید به تاپیک erepublik و توی کشور های دیگه جهان برید و بازی نکنید ایران اول میشه
:D:D:D
4000 تا
این نیوک چیه؟
صد بار گفتم ...نقل قول:
مقدار مشخصی نیست ...
چندین نوع هم می تونی بسازی ...
عموما این جوریه ..
Axe 6500
Lc 2500
Ram 250
من شروع کردم 1000 تا axe بسازم
داش وحید شما که point whole نیستی این چه وضعه نیوک هست حداقلش هم اگه اونقدر کم axe داره به جای 2000 axe دیگه 200 تا رم اضافه کن بشه super NUKE که دیوار بیاره پایین
من خودم با 8 هزار تا اکس و 250 تا رم و بقیش هم هر چه قدر شد با ال سی می سازم ...نقل قول:
اینو حدودی دادم ...:31::31:
یعنی چی نمیشه؟نقل قول:
کی گفت نمیشه؟
فعلا اصلا حسش نیست.یعنی مخم کار نمیکنه.همش تو فکر آموزشی و بعدش هستم که کجا میفتم.وضعیتم فعلا معلوم نیست.حالم هم گرفته هست.نقل قول:
الان یکی رو بفرست دنبالش که ببینه میشه خط گرفت و چقدر طول میکشه تا وصل بشه.نقل قول:
مستر چرا اسمایتی رو کنسل کردی؟؟؟
میخواستم 3وم بشم!!!
سلام من امدم ولی به لطف قطعی برق مشکل دارم.
بابا بيخيال رنكنقل قول:
تا دو سه روز ديگه فارم كردن را شروع ميكني . اون موقع قول مي دم سريع رنكت بره بالا
الان مهم ريسورس.
وقتي كه ريسورس هات 60 يا 70 در ساعت ساختن اسميتي يه چيز اضافي هست
الان رنك 300 امي ولي بهت قول ميدم كه حداقل 150 نفر مثل تو ساختن ريسورس را شروع نكردن و به فكر اسميتي و .... بودن. ولي مطمئن باش كه تو دو سه روز اينده به مشكل برمي خورن و رنكشون بالاي 500 مي شه
من فعلا تو کار ساختن اسپیر میخوام برم الان هم زدم اسمایتی درست بشه تا اکس رو سرچ کنم
فعلا کنسل نکن
مستر توروخدا کنسل نکن میخوام اکس رو بسرچم!!!
باور نمي كني؟
من و 18 را اونطور كه مي خواستم شروع نكردم ولي با اين حال وضعم خوبه
ريسورسهام لول 30 ان و هر روز از فارم كردن 10000 ريسورس بدست ميارم و تقريبا يه نيوك دارم
الان 2 يا 3 هفته از باز شدن و18 گذشته. و من جزو 40 نفر كانتينت خودمون هستم و به زودي يه روستا ديگه هم نوبل مي كنم
روستا ي خودته . ولي اينو در نظر بگير كه الان بايد فارم كني و اكسه هيچ وقت تو فارم كردن به درد نمي خوره و همون نيزه دار بهترهنقل قول:
باشه قبوله
بچه ها برای تماس با خارج (عربستان) کارت تلفن بین المللی ارزونتره یا مستقیم از تلفن خونه بزنیم ؟
(اشتباه نقل قول کردم...دی: )نقل قول:
یارو مخابراتیه بهش گفتم که اگه ما یه خط دیگه بگیریم از حالت Pcm در می اد .. یارو گفت نه ... اصلا نمی شه ...
فكر كنم تلفن با كارت بين اللملي ارزونتر بيفتهنقل قول:
راستي ارتاس با اجازه ترايبت را عوض كردم و به يه ترايب خيلي بهتر بردمت
...........................
آخه من یک کارت 5000 تومنی پار آنلاین گرفتم.وقتی زنگ زدم مدینه گفت 15 دقیقه میتونی حرف بزنی.نقل قول:
یعنی حدودا دقیقه ای 333 تومن.
الان رفتم سایت مخابرات tct.ir دیدم نوشته تماس با تمام کشورها(به استثنائ چند تا) حدود دقیقه ای 150 تومنه.
نمیدونم والا !
بچه ها به جز ارتس دیگه کی نزدیکه منه؟
هیچ کی ....
++ چه اواتاری گزاشتی ها ....
میگم آقا .... بالاخره تصمیم نگرفتین پست اول این تاپیک رو چیکار کنید ؟
حداقل لیست اعضا رو آپگرید کنید .....
خوشکله؟؟؟؟
چه شمارم خوشگاهنقل قول:
تبریک:11:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:من پیش شما بابابزرگ شدم.(یک عصا بدین)نقل قول:
تو کدوم وردنقل قول:
بچه جان هرکی دوست دارین پنجشنبه جمعه کمتر پست بزنین بتونم بخونم