اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...:13:نقل قول:
اره راست میگه نفروش...من امروز تو مغازه یی بودم یکی اومد گفت آرکیدم رو چند میخرن...یارو گفت اسلیما -- شده دیگه اگه خیلی بخرن 200 250...:13:نقل قول:
دوستان سلام.
من الانlt+1.9رودارم با داشبرد13599میخوام برگردم13146 رو بریزم......چی کار کنم.......اگه بریزم فلش میشه به اصل؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه برگردی !
اه باید صبر کنیم1.91بیاد بعد20تومن دیه به فروشنده بدیم اخ یعنی چی...........................................نقل قول:
(براap2.5
سلام یه ایکس باکس با دو دسته و فرمون جاسپر 400خوبه به نظر من که خوبه ولی با -- اسلیم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 9504و2205 -- شده دیه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت هاشونم بگید خواهشا
ه-ک که شدهنقل قول:
الان اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 ، 450 تومنه
250 گیگ هم 550 تومن
سلامنقل قول:
قیمتش خوبه! ولی تا وقتی اسلیم هست و نو هم هست شاید رفتن دنبال جنس دست دوم و کمی قدیمی تر خیلی درست نباشه!
البته اگه پولتون جور نباشه بحثش فرق میکنه و اینجاست که عقل حکم میکنه آدم جنس ارزون ترو بخره!:31:
کافیه مایکروسافت یه آپدیت بده ! اون موقه فاتحه هرچی اسلیمه خونده می شه:31: مجبورین 1 سال دیگه صبر کنید و 100 تومن ام خرج کنید برای کپی خور کردن مجدد.نقل قول:
ممکنه فت برای یه مدت قیمتش بیاد پایین ولی به محض اینکه آپدیت بیاد دوباره قیمت می ره رو میلیون
کمک ایکس باکسمو اپدیت کردم دیگه هیچ بازی رو نمیاره :13:
ببینید اسلیم ها در هر صورت آنلاک می شن البته اون هایی که -- شدن و با نرم افزار کاری نمی تونن بکنننقل قول:
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
باید LT 1.9 بریزینقل قول:
نقل قول:
باید حتما ببرم مغازه یا خودم میتونم؟
مغازه 15ت حدودا میگیره ، خودتون هم میتونین ولی یه کم ریسک داره و یه کم حوصله نیاز داره...
اگه زیاد تجربه ور رفتن با چیزای دیجیتال رو ندارین و تجربه فنیتون هم در حد 0ــه ، بهتره بدین بیرون ولی اگه یه کمی حوصله ور رفتن رو دارین و یه کمی هم کار فنی کردین خودتون بکنین به نظر من...
حالا اگه lt رو رختیم دوباره بازی های قدیمی رو میاره؟اخه هرچی میزارم اجرا نمیکنه حتی بازی های قدیمی نکنه همشونو patch شده میخواد؟ :41::13:
الان کنسول شما کپی خور نیس ، باید ال تی بریزین که کپی خور بشه و بعد همه ی بازیا رو اجرا میکنه...
البته 6 تا بازی رو اجرا نمیکنه اگه نمیخوای لایو بری13146 رو بریز که راحت هم باشی..................ولی اگه هم خواستی صبر کن به فرم ور دیگه هم بیاد ولی طول میکشه.............نقل قول:
درود:
XboX سفید برد جاسپر که فقط برای بازی های قدیمی کپی خور شده بود (بقیه مشخصاتشو نمی دونم)
با سی دی اکتیو بازی هایی مثل بلک آپس رو می تونستم بازی کنم ولی با BrotherHood مشکل داشتم که می دونستم باید اپدیت سخت افزاری کنم...
حدود چند ماه پیش توسط اینترنت داشبوردمو آپ کردم و وقتی دیدم که بازی هایی مثل call of 7 رو که می تونستم با سی دی اکتیو بازی کنم دیگه نمی شه بازی کرد، اپدیت رو پاک کردم اما بازم مشکلم حل نشد.
چند روز پیش بعد از مدتها وقت کردم و XboX رو بردم برای آپدیت که مشکلاتش حل بشه ولی تعمییر کار بهم گفت که درایورت قفل کرده و هیچ کاری نمی تونی بکنی مگر اینکه درایورتو عوض کنی یا منتظر -- جدید باشی؟!
حالا چند سوال و راهنمایی از دوستان می خواستم!
1. واقعا الان نمی شه هیچ کاریش کرد؟
2. این -- جدید ممکنه چقدر طول بکشه تا بیاد؟
3. یا اینکه بهتره بگم درایورو عوض کنه که می گه هزینش بالاست؟
......................
الان با تعمیرکار حرف زدم و می گه کی دستگاهت رو نمی تونم پیدا کنم و باید اونی که دستگاهت رو اولین بار کپی خور کرده پیدا کنی تا کی رو بهت بده :18:.... واسه این مشکل راه حلی دیگه ای هست...........
دی وی دی کی تحت هر صورت در میاد... به نظر طرف چرت گفته... درایوت چیه؟؟؟نقل قول:
دوستانی که بازی های کینکت رو استفاده کردن!! بهترین و جالبت ترین بازی های کینکت که اومده چیه؟؟
Tomb rider خبر ندارین کی ریلیز میشه؟؟
درود:نقل قول:
نمی دونم والا آرکیده حدود دو سال پیش خریدم فک کنم مدله
2009 باشه ولی مشخصات دقیقشو نمی دونم....
ببینید اصلا پدیده ای به نام درایوت قفل کرده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
ازش بخواید که منظورشو بگه ولی به نظرم میپیچونه ببرید پیش یکی دیگه ببینید چی میگه
شما ببرید پیش یکی دیگه که مطمینه...... و حرفه ای ............
باید بگیدlt+1.9بریزه و داشبرد هم اگه نمیخواید لایو برید13146 رو بریزید تا فعلا باap2.5هم مشکلی نباشه....................
خودم که نمی دونم این "قفل درایو" نقله قولی بود که فروشنده از تعمیرکارش به من گفت و امروز خودم که با تعمیر کار حرف زدم گفت که کی درایتو نمی تونم پیدا کنم شناسایی نمی شه و باید از اونی که اولین بار کپی خور کرده بپرسی کیت چی بوده .....
حالا من بعد از دو سال چجوری برم اون بنده خدارو پیدا کنم ....
فک می کنم باید همین کارو بکنم می برم یه جا دیگه....
ممنون از راهنمایی
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
فروشنده می گفت این تعمیر کاره خیلی کارش درسته ......نقل قول:
بهش گفتم 1.9 بریز می گه هیچ کاری نمی تونم روش انجام بدم تا کی نباشه .....
آره درسته تاdvd keyنباشه نمیشه شما ببر یه جای دیگه و هیچی نگو فقط بگو میخوامlt+1.9 رو بریزم اگه هم لایو نمیخوای13146 رو بریز(واسهap2.5)نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما حتما همین کارو می کنم ...
نه لایو بازی نمی کنم ولی بعضی وقتا به نت وصل می شم واسه دیدن بازی ها جدید و داشبوردو آپ می کنم...
.......
حالا واقعا ممکنه که نشه کی کنسولو پیدا کرد؟ و چه عاملی باعث می شه ؟ ممکنه همون آپی که کردم این مسله رو باعث شده باشه؟....که اگه اینجوری هست دیگه آپدیت نکنمش...
توصیه میکنم چون استفاده نمیکنی اصلا وصلش کن همین جوری با کامپیوتر ببین خیلی بهتره(لایو)نقل قول:
شما به کدوم داشبرد آپدیت کردی؟
همچین چیزی ندیدم تا حالا ولی شما ببر یه جای دیه به احتمال زیاد حل میشه
چون الان دستم نیست نمی دونم مدلش چی هست ولی حدود چند ماه پیش بود که تازه بحث lt 1.1 بود....نقل قول:
باشه ..............نقل قول:
فقط یه چیز که خواستم بدونی اون فرم ور هست.
من داشبرد میگفتم
تعمیرکاره چرت و پرت بهت گفتهنقل قول:
ببر یه جایی که از ایکس باکس خیلی حالیشون میشه برات lt+ 1.9 رو بریزه با این آپدیت داشبرد جدیده
کارت حل میشه
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
ایکس باکس من هم همین طور شده بود بردم اول پیشه یه فلان فلان شده دو هفته الافم کرد بعدشم بهم گفت دی وی دی کی درایوت را نمیشه پیدا کرد و .......
بردم پیش یکی دیگه سر 10 دقیقه برام درستش کرد
lt+ 1.9 رو برام ریخت و آپدیت داشبرد جدیده رو
kinect sportنقل قول:
dance central
child of eden
mel-b
zumba
kinect adventures
motion sport
.
.
.
.
چون رفتن به فرمویر 13599 نمیشه که برن 13146...نقل قول:
ببین دوست عزیز ، این تعمیر کاره یا پول میخواسته ، یا اینکه اینکاره نبوده... منم بدون اینکه ال تی 1.9 داشته باشم رفتم 13599 ، و اینکه خودم دی وی دی کی رو در آوردم و ال تی 1.9 ریختم... تا حالا هم اینکارو نکرده بودم... شما برین تو این سایت و با میثم صیام هماهنگ کنین :نقل قول:
xboxworld.ir
هم حرفه این هم منصف...
سلام. از وقتی که وارد xbox live شدم هیچ بازی رو نمیخونه لطفا راهنماییم کنید.
دوستان عزیز XBOX 360 Slim 250GB Kinect Bundle قیمتش چنده الان ؟
از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام به همه ی دوستان و سروران گرامی.
من دستگاهمو کپی خور کردم به روش این روسها.
از وقتی کپی خور شده هرچه ساعت و تاریخشو تنظیم میکنم بازم بعد از خاموش و روشن شدن میپره سر ساعت قبلی و تقویمش به هم میریزه.
باید چکارش کنم؟
حتی جلو خودمم کپیخور نکرد.
1 هارد 250 هم ازش خریدم 80 و هزینه کپی خورشم شد 40.
البته حتی نگفت درایوم چی بوده!
به دستگاهم دل چرکین شدم!!!
باندل نخرید -- نمی شهنقل قول:
یه 250 گیگ بخرید 550 و کینکت 170
نمی خوام -- بشه .نقل قول:
قیمتش چنده ؟ آکبند .
حدودای 630...
فریمور دستگاه شما پاک شدهنقل قول:
ایکس باکستونو بدین بیرون واستون LT1.9 بریزن
هزینشم بین 10 تا 15 تومنه
من رفتم یه جایی گفتن باید آپدیت سخت افزاری بشه 25 تومن :18:
بالاخره حوصله کردم بعد از چند ماه اسلیم رو بردم دادم باز کردن واسه ه ک حدس می زدم 9504 باشه که با باز کردنش حدسم به یقین تبدیل شد اما رفتیم ه ک کنیم دیدم با آپدیت 2 ماه پیش درایو یه 0272 تغییر پیدا کرده که از روش مقاومت و لحیم آنلاک شد و ه ک شد رفت پی کارش اما خوب اگه داشبورد جدید رو بریزیم باز دوباره لاک میشه که به همون روش قبلی آنلاک و دوباره ه ک شده الان هم به خوبی داره کار میکنه.
آخرین ورژن داشبرد چند هست؟