فکر کنم 30kb رو حداقل بده...
من خودم با w810 sony 2-3 سال پیش تست کردم با edge حدود 30-35 بود البته ساعات خوب و لینک خوب
این حداقلشه 7س یعنی ممکنه بالاترم باشه اما مطمئن باش گیرنده bt ، قابلیت EDR داشته باشه
Printable View
فکر کنم 30kb رو حداقل بده...
من خودم با w810 sony 2-3 سال پیش تست کردم با edge حدود 30-35 بود البته ساعات خوب و لینک خوب
این حداقلشه 7س یعنی ممکنه بالاترم باشه اما مطمئن باش گیرنده bt ، قابلیت EDR داشته باشه
نقل قول:
عزیزدل وقتی اون اوپراتور خارجی مد نظر شما داره پایینترین دستمزدی که میده و اونم به نظافتچی شرکتش هست ساعتی 10 دلاره شما توقع داری قیمت اینترنتش هم بالا نباشه؟
توی ایران چی؟ بهترین کارمند متخصص شرکتهاشون در کل یک روز هم 5 دلار حقوق نمیگیره!
پس مقایسه ی شما از اساس غلطه چون باید هزینه ی تمام شده برای شرکتها در ارائه ی خدمت رو مد نظر بگیری نه اینکه اینطوری به مقایسه ی عدد و رقمها چشم بسته بپردازی!
در بلوتوث2 صرفنظر از مباحث تئوریک روی کاغذ چیزی که در عمل امتحان کردم حدود 1.4 مگابیت در ثانیهنقل قول:
مگه اینکه فقط ترافیک برای شما مهم باشه نه وقتنقل قول:
وقتی من بتونم با 4g یک فایل سنگین رو در 5 دقیقه بگیرم مرض دارم برم همون رو در یکربع یا بیشتر بگیرم؟
جسارت بشما نشه منظورم شما نیستی اما توی mobile.ir و موبایلستان دیدم کاربری به اسم amir اومده بود بعد کلی روضه خوندن برای طرفداران Note 4 N910C با همین صحبتهای مشابه با شما اما دقیقتر و بحساب خودش منطقی تر خواسته بود بهشون ثابت کنه که N910h بگیرن که 3g هست و بیجهت پول الکی برای 4g ندن!
البته نمیدونم، این دوستان در وقت سورچرانی چرا سه برابر ظرفیت معده و نیازشون رو توی سفره می چینن ولی وقتی بحث فناوریهای روز، علم آموزی و کار باشه، اونجا دیگه زاهد بودنشون گل میکنه و به حداقل ها اکتفا و توصیه میکنن!!!
شایدم برخی دوستان، گوشی باز تشریف دارن و هر سال گوشی عوض می کنن نه مثل ما که n سال میخوایم با یک گوشی کار کنیم و طبعا لازمه بالاترین کانفیگ فعلی رو داشته باشه تا دو سال دیگه کم نیاره و نزنیم توی سرمون که چرا ... . جریان درست مثل خرید لپتاپ یا هر سخت افزار دیگه ای هست ...
خلاصه که برخی توصیه های افراد رو نباید جدی گرفت و همواره بقول قدما باید مثل شتر آینده نگر بود و دورها رو دید ...
فکر کنم حدود 50 60 کیلوبایتهنقل قول:
الان من تویخرید گوشی مشکلم دقیقا همینهنقل قول:
حدود1200 دارم
نوت 3 نئو ذو انتخاب کردم که 4 جی نداره ازهمه نظر برام مناسبه تنها ایاردش فورجیه که نداره توهمین قیمتا جی2 هم هست که تقریبا کامله منتها قلم نوت رو نمیتونم بیخیال شم
بین فورجی و قلم نوت خیلی مرددم
وب گردی ایرانسل 0 هست هر جا تست کردم همنیطور بود
منم امتحان کردم حق با شماست دانلود 1 مگ هست ولی وبگردی خیلی بدهنقل قول:
فکر کنم تک کانکشن محدود کردن شاید مشکل پهنای باند
ایرانسل گفته شبکه رو تا این ماه برا تهران پایدار میکنه ببینیم تعریف کنیم
وبگردی افتضاح دانلود هم نوسان خیلی زیاد. غرب تهراننقل قول:
همین الان . تازه من سیگنال خیلی عالی دارم 61- شب دیر وقت هم میشه 55-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این قضیه بسته دانلود شبانه ایرانسل چیه؟
سرعتش چنده حداقل؟
من جای شما باشم یک کار بهتر می کنم. یا میرم نوت2 N7105 میگیرم که 4g هست و نو اون هنوز گیر میادنقل قول:
mobile.ir/phones/shops-36893-samsung-galaxy-note-ii-n7100.aspx
و مطابق بودجه ی شماست و نمایشگرش هم مثل Neo وضوح HDداره
و یا کمی صبر می کنم تا نوت3 n9005 شروع کنه به افت قیمت که بزودی این اتفاق میفته. حتی خرید قسطی n9005 هم بمراتب خیلی بهنر از خرید Neo با نمایشگر HD هست. همیشه دنبال بهترین ها باشید:n12:
بقول مهندس دایملر بنیانگذار کارخانه ی مرسدس :
Nothing or the best